User
Pass
2FA

--- cerere ----
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message1213
Alpha_Kill3r

[Maniac]

Status: Offline
(since 06-01-2011 19:10)

Votes: 4

Post Posted: 01-03-2007, 20:29:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

srry man nu am vrut sa te jignesc - dar dak vrei aici acces trebuie sa invetzi sa te stapanesti. Dupa ce redovedesti ce poti, revino cu alta cerere poate ai shanse mai mari. Te impaci cu toti si colaborati.

Deocamdata nu si nu cred pe nimeni spun ce cred eu.

Populatia Pamantului e in crestere...Inteligenta ramane constanta
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
DusTeR

[Maniac]

(since 18-01-2010 23:44)

Votes: 7

Post Posted: 01-03-2007, 20:29:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Spr1nG wrote:
Alpha_Kill3r wrote:
Deci aici nu e vb sa zicem,pentru ca odata ce capata accesul il suportati asa cum e..deci ganditi bine.
Spring baiete u ai un linbaj destul de indecent si nu ma refer acuma ci mai demult un pic. Nu mi se pare corect ca atunci, avand blood sa faci asa ceva, defapt mi se pare chiar foarte grav.
Stiu ca nu colaborezi cu ceilalti admin, cam faci totul pe cont propriu dupa cu iti convine ( Ex. cearta cu Ghost etc. )

EU inca nu is PRO

Contra ( degeaba te-ai schimbat ii prea scurt timpul)

Edit: CUm zice DUSTER nici acum nu te-ai putut abtine srry CONTRA clar.Bucura-te de Blood Guard si ai grija ce faci sa nu-l pierzi.

cearta cu ghost .. - da vrei iar sati reamintesc e s-a intamplat .. - deci frate nu degeaba am vb urat ... si asta se intampla mai demult .. !! - si Duster explica ce am fakut urat .. am scris " sa *** ss " ce e asea ce trebuia sa scriu " sa fac ss " sau carei prob ?

man... yo n-am nici o treaba cu serverul vostru, doar ma ocup de forum si te-am atentionat in legatura cu limbajul tau aici -

te rog sa nu mai folosesti expresii gen "sa *** si yo un ss"

kthxbye

The Empire Strikes Back // tru story!

0 0

Back to top
Alpha_Kill3r

[Maniac]

(since 06-01-2011 19:10)

Votes: 4

Post Posted: 01-03-2007, 20:31:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Duster stiu ca nu ai. Dar limbajul este o problema pentru el si numa bine ca si cineva din afara serverului ii atrage atentia despre asta. Sper sa invetze din asta ceva -

Populatia Pamantului e in crestere...Inteligenta ramane constanta
0 0

Back to top
Spr1nG
[Banned user]

Banned

(since 17-11-2007 07:37)

Votes: 9

Post Posted: 01-03-2007, 20:46:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nam mai vb urat .. si partea sa ma impak cu toti .. eu is impacat frate da cu D.o.r.Y care ok ai vazut la cellat topic in care zicea ca lam injurat .. deci frate cu oameni ca el si ca Gh[o]st nu am cum sa fim "prieteni" eu nu le zik nik .. nu vb cu ei .. !! - pe server nu injur da mai zis cate odata siti bag .... - siiti dai seama ce vreau sa zik ... da deacuma ma *** baiat cuminte peste 5 zile revin iar - - gata inchideti topicu sorezolvat totul ( nu o fost o jignire - )

Tara, tara, tara ttttt !
Tara, tara, tara ttttt !
Tara, tara, tara ttttt !

Alo?!
E Pentru tine.
0 0

Back to top
eT | Bobby

[Lord of War3]

(since 07-12-2019 14:42)

Votes: 14

Post Posted: 01-03-2007, 20:52:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu te sustin Spr1nG k ne intelegem bine pe server si imi place cum joci:))!!da nu ramane la apreciera mea -!!-

Ajuta serverele WAR cu un vot: http://www.csservers.ro/evidenta/war3.freakz.ro
LorD*Bobby
0 0

Back to top
Spr1nG
[Banned user]

Banned

(since 17-11-2007 07:37)

Votes: 9

Post Posted: 01-03-2007, 20:55:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eT | Bobby wrote:
Eu te sustin Spr1nG k ne intelegem bine pe server si imi place cum joci:))!!da nu ramane la apreciera mea -!!-

multumesc pentru sustineri da gata numai conteaza .. - am inteles ce tre sa fac ( si partea ca ne intelegem bine pe server Bobby .. sper sa fie asea si in continuare - ) :!

gata acuma serios nici un postt inchideti topicu .. !!!

Tara, tara, tara ttttt !
Tara, tara, tara ttttt !
Tara, tara, tara ttttt !

Alo?!
E Pentru tine.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 25-02-2025, 00:08:08
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x