User
Pass
2FA
 
 

[RO] Warlock Affliction PVE Guide
Go to page 1, 2, 3  Next    
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message16256
Cripper25

[You can't do it.]



Status: Offline
(since 04-10-2017 10:48)
Joined: 09 Sep 2012
Posts: 234, Topics: 64
Location: Florence

Reputation: 103.1
Votes: 25

     
Post Posted: 27-01-2016, 09:12:25 [Valuable post] | Translate post to: ... (Click for more languages)

Warlock Affliction 5.4 PVE

Destruction PvE Guide 5.4 @wozzy







Intro

1 Spelluri de baza

2. Talente

3. Glyphs

4. Stats

5. Gems

6. Enchanturi

7. Food,Flask,Potiuni

9. Rasa

10. Profesii

11. Rotatie

12. Multi DoT si AoE

13. Addons

14. Macro

15. Pre-Raid Items and BiS Items(working)










Warlock Affliction provoaca damage prin doturile aplicate pe target sau mai multe targete acesta fiind un damage constant atata timp cat vom reusi sa mentinem doturile mereu. Dupa o revizie generala Affliction este printre cele mai bune si recunoscute specuri de pe Mist Of Pandaria si printre cele mai bune specuri ale Warlockului care poate fi ales. Acum pe MoP putem aplica toate doturile instant fara sa le mai castam folosind un Soul Shards Resursele Afflictionului sunt Soul Shards si avem maxim 4 sharduri. Haunt va costa 1 Soul Shards iar Corruption cu o sansa de 10% va procui Nightfall care ne va genera un shard Drain Soul ne va da inapoi 1 shard la fiecare 2 tik din bara de cast











Corruption il vom mentine mereu pe target, are o sansa de 10% sa genereze un shard prin ajutorul Nightfall
Agony il vom mentine mereu pe target, se stacheaza pana la 10 stackuri unde va da mai mult damage. Agony este cel mai puternic dot al Afflictionului
Unstable Affliction il vom mentine mereu pe target, este un spell castabil si daca primeste targetul dispell dotul va exploda si va da damage targetului.
Malefic Grasp este un spell castabil care da 30% din damageul actual (al doturilor care sunt pe target) pe fiecare tik, acesta are 4 tickuri pe cast. Acest spell este de umplutura va fi folosit doar cand doturile noastre sunt pe target si nu avem altceva ce putem folosi.(Agony,Unstable Affliction, Corruption, Haunt.
Drain Soul il vom folosi cand targetul este sub 20% HP si va inlocuii Malefic Grasp, va da cu 60% damage pe fiecare tick din doturile actuale pe target (atunci cand este sub 20%). Daca il castam su 20% Drain soul insine va da 100% damage in plus, adica va da dublu. La fiecare 2 tickuri vom primi 1 Soul Shards inapoi.
Haunt pune un debuff pe target care va dura 8 secunde. Vom incerca sa il mentinem mereu pe target. El costa 1 Soul Shards si va creste damage doturilor de pe target cu 35% cat timp debufful este pe target. Il vom casta cand avem 4/4 sharduri chiar daca cooldownul nu i-a trecut si mai are 6 secunde. Important e sa nu avem 4/4 sharduri, indicat va fi sa ramanem mereu cu 3/4 sharduri in caz de orice. Este de preferat sa il castam cu 2 secunde inainte sa se termine cooldownul caci pana ajunge in target poate sa dureze un pic depinde de rage care il avem fata de target.
Fel Flame il vom folosi doar cand ne miscam in timpul encounterului, inlocuieste Malefic Grasp










💀 Voi marca cu ROSU talentele principale si cu GALBEN talentele optionale fiecare poate sa joace cum doreste si ii place.



Tier 1
    Dark Regeneration este cel mai util talent pentru 25% health primit marit si heal 30% din Hp-ul tau si al petului . Foarte folositor impreuna cu Healthstone pentru a ajuta healeri in caz de urgente sau chiar si cand facem solo o instanta/dungeon de pe patch-urile trecute.
    Soul Leech pentru absorbul sau de 20% din damage dat pe target cu Haunt, Drain Soul, Fel Flame si Malefic Grasp. Nu este la fel de folositor ca pe Destruction sau Demonology.(Optional)






Tier 2
    Shadowfury este mult mai folositor pentru stan aoe (aoe - mai multe targete) vs unii bosi care adauga adds in timpul encounterului. Si contra trash-ului care in unele cazuri se poate lua wipe in special la low gear.
    Mortal Coil il folosim daca encounterul este imun la stan/fear si scriptul nu adauga nici un fel de adds, vom beneficia de 15% heal din Hp warlockului si vom ajuta healeri sa nu isi risipeasca cooldown's sau mana




Tier 3
    Soul Link warlockul si petul sau vor primi 3% heal din damage facut pe target (ex: dau 100k damage si voi primii 3k heal eu si 3k heal petul), 20% din damage care il primim va fi inpartit cu petul tau. Daca este combinat cu Grimoire of Sacrifice vom primi 20% HP in plus inloc sa primeasca damage petul. Combinatia asta de talente e foarte ajutatoare cu Tier 1 caci vei primi heal in plus avand HP mai mare. Deci Soul Link este alegerea buna.
    Dark Bargain (wowhead link) pune un shield pe noi care absoarbe 100% damage timp de 8 secunde, cand cooldownul s-a terminat timp de 8 secunde vei primi 50% din damage care l-ai primit cand aveai shield-ul pe tine. Este bun cand healerul are stan/fear in unele encountere si nu poate sa iti ofere heal. In momentul ala vom folosi acest spell pana healerul iese din cc.
    Sacrificial Pact (wowhead link) este la fel de bun ca si Dark Bargain (wowhead link). Sacrificial Pact (wowhead link) cand folosit vom sacrifica 25% din Hp-ul actual care il avem (deci daca suntem low heal vom primi mai putin damage) si vom primi 400% absorb pe noi din Hp-ul sacrificat (cu cat mai putin HP ai cu atat mai slab va fi shieldul). Talentul acesta nu il recomand pe ToT.






Tier 4
    Bunring Rush pentru speed mai mare in caz ca aveti o balta sub picioare care o sa iti dea foarte mult damage. Dar atentie!!! Iti vei sacrifica 4% HP odata la o secunda asa ca nu il uitati bifat.






Tier 5
    Grimoire of Sacrifice ne permite sa dam cu 20% damage mai mult cu Haunt, Malefic Grasp, Drain Soul si Fel Flame, 20% increase HP cum am spus mai sus in Tier 3 combinat cu soul link si vom mai primii 2% heal odata la 5 secunde. Vom mai primi deasemeanea cate 1 spell de la petul sacrificat si il vom putea folosi cu Command Demon


    Iar cu Grimoire of Supremacy nu vrem sa riscam sa ramanem fara pet in timpul encounterului sa stricam un shard sa il summonam si in ToT majoritatea timpului moare petul din cauza ca este mult AoE damage. In schimb il vom folosi cand facem o instanta/dungeon solo run si vom summona Voidwalker pe post de tank.

    ☠ Voidwalker(PET) spells:





Tier 6
    Cu noul Archimonde's Darnkness putem beneficia de 2 Dark Soul- misery iar cu ajutorul acestui talent vom mentine mai mult dps si mai mare avand in vedere ca suntem dotteri iar odata ce ai castat un dot in burst pe target chiar daca burstul a trecut acel dot va ramane cu aceleasi statusuri care le aveai atunci cand l-ai castat pana la urmatorul refresh unde va fi ori mai puternic ori mai slab dar despre asta vom vorbi la "Refreshing Dots". Din pacate al 2 charge nu se va incarca pana primul nu este complet.
    Kill' Jaeden's Cunning il vom folosi doar daca intr-un encounter este nevoie de multa miscare. Ne va lasa sa castam din mers Malefic Grasp











    Minor
      Alegeti ce doriti nici un glyph nu ne va ajuta in PVE.









Intellect
    Intellect este statusul principal al warlockului. Fiecare punct de intellect ne ofera 1 punct de spell power, dar daca punem pe noi de exemplu 100 intellect el valoreaza 105 intellect cu ajutorul passivei Nethermancy (wowhead link). Intellectul ne creste deasemenea si crit change dar nu pentru foarte mult. 2548 Intellect ne da 1% crit.


Hit
    Hit cap va fi de 15% (5100 hit) si ne va permite sa nu dam miss pe target. Deci nu vom avea nevoie de mai mult. (310 hit = 1% hit)


Haste
    Cu ajutorul haste-ului vom putea sa castam mai repede orice spell si global cooldown va fi redus. 425 haste inseamna 1% haste 1% haste, ne va ajuta sa castam cu 1% mai rapid spellurile noastre.


Crit
    600 crit inseamna 1%. Ne ajuta sa dam un extra damage. Avand in vedere ca dam perdiodic damage nu prea vom avea nevoie de acest stats. Este mai folositor pe Demonology sau Destruction.


Mastery
    Passiva Mastery: Potent Afflictions (wowhead link) ne ofera posibilitatea sa dam damage mai tare cu Agony,Unstable Affliction si Corruption. 1% mastery doturile vor da 1% mai tare. 302 mastery inseamna 1%.


Expertise
    Expertise pe Mist of Pandaraia de ofera posibilitatea sa il folosim pe post de Hit. In stituatiile in care itemul caruia vrem sa ii dam reforge in Hit are deja hit si nu putem face asta vom putea transforma al doilea status in Expertise si se stacheaza la fel ca hit.


Intellect Spell power Hit(5100) Mastery Haste(9778) Crit


    9778 haste este daca ai in raid buff de 5% haste increase daca nu vom merge cu 12,392 haste pentru extra tik Agony dupa care stackam mastery full.

    Daca nu atingem haste breakpoint sunt alte breakpoint. Haste-ul este foarte important pe warlock nu numai pentru tick dar si global cooldown atunci cand facem multi doting, nu vrem sa doturile de pe alt target doar pentru ca nu avem destul haste si nu apucam sa repunem doturile pe acel target.

    Iar Mastery nu este indicat sa scadem sub 8000 daca nu reusim sa scoatem 8000 mastery si avem haste 9778 alegem alt haste breakpoint.
    Spoiler:











Meta Gem: Burning Primal Diamond - Sinister Primal Diamond

Blue Socket: Sensei’s Wild Jade - Lightning Wild Jade

Red Socket: Artful Vermilion Onyx - Reckless Vermilion Onyx

Yellow Socket: Fractured Sun’s Radiance / Quick Suns Radiance - Fractured Serpent’s Eye / Quick Serpents Eye Jwl
Daca nu avem haste destul vom folosii gemmurile cu haste. Daca avem haste soft cap mergem cu MASTERY










Flask:Flask of the Warm Sun

Food: Mogu Fish Stew

Potion:Potion of the Jade Serpent












    Undead: Passiva Touch of the Grave ne ofera un extra damage si heal.

    Orc: Ne ofera raciala Blood Fury care ne creste attack power pentru 12 sec. Si o passiva care ne ofera 2% increase dmg petului nostru.

    Goblin: ne da 1% haste.

    Troll : Este cea mai buna alegere pentru Berserking (wowhead link) care ne ofera 20% spell haste.






    Human : Este pentru PVP.

    Dwarf : Stoneform ne va reduce 10% din damage.

    Gnome: Mana pool marit.

    Worgen : Primim 1% crit change in plus. As recomanda aceasta rasa.









Tailoring: Ne ofera Lightweave Embroidery care procuie 2000 Intellect pentru 15 secunde si are Internal Cooldown (Pana procuie a doua oara) de 45 de secunde. Tailoring este alegerea recomandata.

Engineering: Cu el putem adauga un enchant pe manusi Synapse Springs care poate fi activat cand dorim si tine 10 secunde. Engineering este alegerea recomandata.

Blacksmithing: Ne ofera posibilitatea sa punem un extra soket pe bratari si un extra soket cu manusi.

Enchanting: Ne ofera posibilitatea sa punem un enchant de 320 intellect pa amandoua inele.

Jewelcrafting: Primim bonus 2 sokete cu 320 intellect.

Alchemy: Ne dubleaza durata flaskului de pe noi si 320 intellect in plus.

Leatherworking: Inloc sa punem enchant de 180 pe bratari, va fi de 320.

Inscription: Inloc sa punem enchant cu 200 intellect si 100 crit vom pune un echant cu 520 si 100 crit.








    Important de stiut!
      Orice DoT castat pe target va beneficia de statusurile care le aveai in momentul in care este castat. De exemplu daca eu in moemntul ala am 1000 haste si castez doturile pe target vor da un anumit damage si daca imi dau burstu si nu recastez doturile pe target doturile vor da la fel damage ca atunci cand aveam 1000 haste pana le recastez, iar daca le recastez cand burstu sau orice fel de trinket/proc este activ doar in momentul acela vor beneficia de ele.. Deci pe scurt, daca nu recastam cand avem burst/proc/rasiale/trinkete activate vom creste damage doturilor dar asta ne va ajuta addonul Aff dots care il gasiti mai jos la #addons. Si daca noi am dat refresh la doturi atunci cand ele aveau maxim power pe target (adica erau recastate in burst) si noi nu mai avem nici un fel de proc/burst vor da mai putin damage

      Deci ca Warlock Affliction trebuie sa "vanam" procuri in asa fel sa recastam doturile pe target sa si sa mentinem un damage mai mare constant cu procurile sau ce mai avem noi cat mai mult, chiar daca nu le mai avem doturile vor continua damage la fel de tare..

      Atunci cand procurile noastre sau burstul nostru este pe cale sa se termine vom recasta din nou doturile pe target sa beneficieze de mai mult timp de statusurile actuale in burst. De exemplu burstul mai are 3 secunde si Agony mai are 20 de secunde pana se termina, il vom recasta pe target iar Agony va avea timp mai lung pe target si putere mai mare. Evindent nu vom recasta doturile dupa ce sunt cu full power pe target ci vom astepta pana aproape sa se termine.
      Doturile au diferite cooldownuri atunci cand le dam refresh. Daca castam un dot Agony peste un alt Agony cooldownul lui pe target(depinde de haste) nu va mai fi 20 de secunde de data asta ci de 37. La fel si Corruption daca il recastam la 6 secunde el va avea 27 inloc de 17 (depinde de haste).. Adica recastul va dubla timpui lui pe target.


    Opening Fight:
      Cand leaderul da DBM pull la 2 secunde vom incepe sa castam Haunt (wowhead link) si va ajunge in target la GO dupa care vom aplica automat toate doturile pe target cu Soulburn (wowhead link) si Soulswap care va aplica Agony , Unstable Affliction si Corruption instant pe target fara sa stam sa le castam dar vom consuma un shard, asta n-ar fi o problema la burst vom primii inapoi shards pentru ca vom avea foarte multe tickuri de Corruption. Urmat de 1 tik de Malefic Grasp. In asa fel v-a procuii cel putin 1 trinket sau chiar toate si in aceasta faza ne dam BURSTU, recastam haunt pentru ca cu sigurata deja cooldownul de pe target se duce si din nou vom casta Soulburn (wowhead link) si Soulswap sa beneficieze doturile de pe target de statusurile actuale care le avem cu burst, trinkete si procuri... Dupa care doar mentineti aceste doturi pe target si cand nu avem ce face castam(cand toate doturi sunt pe target) Malefic Grasp

      Iar daca in raid nu aveti Rogue sunteti nevoiti sa castati Curse of the Elements (wowhead link) dupa Haunt (wowhead link) cand incepeti fight-ul si atunci cand ii se termina cooldownul.












    Multi Doturi
      In primul rand ne axam pe un main target si ii vom aplica metoda de mai sus sigura diferenta va fi ca vom folosi Soulswap pe acel main target si tot cu el il vom folosi pe off target.

      Soulswap datorita Soul Swap (wowhead link) ne ofera posibilitatea de a copia Agony , Unstable Affliction si Corruption de pe target si timp de 3 secunde putem sa pe aplicam pe alt target cu aceeasi putere.

      Vom astepta 2 secunde intre acest pasaj de doturi. Gen luom doturile de pe target, asteptam 2 secunde le punem pe urmatorul dupa care il luom din nou de pe al doilea target care am pus doturile si le repunem pe main target in care vom casta haunt sau ce mai e nevoie. Sau chiar recastam absolut toate doturile daca avem procuri sau burstul si doturile vor beneficia mai mult.
      Spoiler:












Aff Dots Vedem cand e bine sau nu sa dam refresh la dots
DBM DBM ne ajuta la scripturile bossilor.
Tell Me When Tell Me When ne punem procurile la vedere sa stim cand sa dam refresh sau burst
NugRunning Eu il folosesc pentru Icd si CD sa vad cat mai am
ElvUI Are mai multe addonuri in el gen Bartender care ma ajuta sa mut unde vreau ce vrau eu de pe screen.






    Heal Macro
    Code:

    #showtooltip Dark Regeneration
    /cast Dark Regeneration
    /petfollow
    /cast Healthstone
    /cast Cauterize Master(Special Ability)
    /cast Rejuvenation(Symbiosis)


    Summon Voidwalker
    Code:

    -Burn voidlord:
    #showtooltip Summon voidlord
    /cast soulburn
    /cast summon voidlord


    Summon Voidwalker
    Code:

    #showtooltip Summon voidlord
    /cast !soulburn
    /cast summon voidlord


    Atack pet malefic
    Code:

    #showtooltip Malefic Grasp
    /cast [nochanneling:Malefic Grasp] Malefic Grasp
    /cast Tongue Lash(Basic Attack)
    /cast Torment(Basic Attack)
    /cast Felbolt(Basic Attack)


    Focus Command Demon
    Code:

    /cast [@focus,exists] Command Demon; Command Demon


    Burst Macro
    Code:

    #showtooltip Dark Soul: Misery
    /cast Dark Soul: Misery
    /cast  Berserking(Racial)
    /use (aici scrieti numele manusilor de la engineering)
    /use (numele trinketului)


    Soulburn + Soul Swap
    Code:

    #showtooltip Soul Swap
    /cast !Soulburn
    /cast Soul swap



    Soulburn + Soul Swap
    Code:

    #showtooltip Soul Swap
    /cast !Soulburn
    /cast Soul swap




Like sau +Rep daca ti-a placut. Sper ca te-a ajutat cu ceva. Astept orice fel de sugestie din partea voastra. Si multumesc pentru atentie.
PS: Voi adauga si Bis items si pre raid cand o sa am timp. Mi-a luat destul timp sa scriu toate astea.

ENGLISH COMMING SOON





Last edited by Cripper25 on 28-01-2016, 22:46:18; edited 10 times in total
20 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Woozy

[Plebs God.]



Status: Offline
(since 02-05-2023 15:06)
Joined: 17 Jun 2010
Posts: 410, Topics: 58
Location: Bucharest

Reputation: 365.7
Votes: 56

       
Post Posted: 27-01-2016, 09:16:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Foarte bine! Felicitari pentru munca depusa.


2 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Cripper25

[You can't do it.]



Status: Offline
(since 04-10-2017 10:48)
Joined: 09 Sep 2012
Posts: 234, Topics: 64
Location: Florence

Reputation: 103.1
Votes: 25

     
Post Posted: 27-01-2016, 09:22:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Thx Bro :3


1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
FosaMax

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 09-02-2024 19:34)
Joined: 05 Jan 2011
Posts: 15, Topics: 5
Location: Romania

Reputation: 121
Votes: 3

 
Post Posted: 27-01-2016, 10:42:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Foarte bun. Felicitari !
1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Fireaxe64

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 08-04-2018 09:42)
Joined: 21 Mar 2013
Posts: 28, Topics: 6
Location: Romania

Reputation: 80.3
Votes: 7

 
Post Posted: 27-01-2016, 10:47:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O descriere foarte bine detaliata, felicitari!
1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Ventress90

[Assasin]



Status: Offline
(since 09-10-2017 00:02)
Joined: 06 Jul 2015
Posts: 4044, Topics: 132
Location: Somewhere

Reputation: 1379.5
Votes: 105

Post Posted: 27-01-2016, 12:44:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Big like + rep. Good job!


| The COMPLETE Rogue PvE guide | Legendary Cloak Questline - GUIDE |

1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Helena

[The wild one]



Status: Offline
(since 03-02-2022 10:33)
Joined: 30 Jun 2010
Posts: 1845, Topics: 42
Location: Bucuresti

Reputation: 214.3
Votes: 94

Post Posted: 27-01-2016, 13:12:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Super guide !!!

https://www.freakz.ro/forum/RO-Shaman-Elemental-5.4.8-PvE-Guide-t395168.html
1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Devillish
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 21-05-2016 23:10)
Joined: 16 May 2014
Posts: 88, Topics: 17
Location: Moonglade

Reputation: 32.1
Votes: 46

 
Post Posted: 27-01-2016, 16:32:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fain Guide.


2 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Ashcool

[Licensed to kill]



Status: Offline
(since 19-05-2019 19:46)
Joined: 04 Aug 2013
Posts: 6512, Topics: 237
Location: Bulgaria

Reputation: 3947.3
Votes: 223

      Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 27-01-2016, 17:51:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Good job, tho English would be better.

Ashcool - TEMPORARY UNAVAILABLE - Please contact Denim.

1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Woozy

[Plebs God.]



Status: Offline
(since 02-05-2023 15:06)
Joined: 17 Jun 2010
Posts: 410, Topics: 58
Location: Bucharest

Reputation: 365.7
Votes: 56

       
Post Posted: 27-01-2016, 20:53:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ashcool wrote:
Good job, tho English would be better.


I will help him translate it. He will send me a copy of "raw" text as soon he wakes up =]



1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Cripper25

[You can't do it.]



Status: Offline
(since 04-10-2017 10:48)
Joined: 09 Sep 2012
Posts: 234, Topics: 64
Location: Florence

Reputation: 103.1
Votes: 25

     
Post Posted: 28-01-2016, 16:33:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Woozy wrote:
Ashcool wrote:
Good job, tho English would be better.


I will help him translate it. He will send me a copy of "raw" text as soon he wakes up =]

I told ya to quote it and copy it.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Woozy

[Plebs God.]



Status: Offline
(since 02-05-2023 15:06)
Joined: 17 Jun 2010
Posts: 410, Topics: 58
Location: Bucharest

Reputation: 365.7
Votes: 56

       
Post Posted: 28-01-2016, 20:21:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I've done that. Translation in progress :3


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Nytrox

[bored]



Status: Offline
(since 13-05-2018 13:05)
Joined: 14 Oct 2011
Posts: 995, Topics: 82
Location: Bucuresti

Reputation: 136.7
Votes: 67

   
Post Posted: 28-01-2016, 20:59:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pentru opener,poti da soulburn 20 de secunde inainte de pull si nu pierzi niciun shard pentru soul swap.
la aoe,dupa ce ai dat primul sb seed,nu are rost sa folosesti comboul din nou,ajunge sa spamezi seedul.
sac pact este foarte util in multe fighturi,deci nu este de neglijat.
Malefic grasp ar trebui lasat pana la final si spamat un macro cu no mod channeling deoarece inca nu merge clippingul decat la doturi(daca dai refresh intre 2 tickuri,noul malefic grasp nu va avea 1 tick in plus si durata castului extinsa).



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Cripper25

[You can't do it.]



Status: Offline
(since 04-10-2017 10:48)
Joined: 09 Sep 2012
Posts: 234, Topics: 64
Location: Florence

Reputation: 103.1
Votes: 25

     
Post Posted: 28-01-2016, 21:25:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nytrox wrote:
pentru opener,poti da soulburn 20 de secunde inainte de pull si nu pierzi niciun shard pentru soul swap.
la aoe,dupa ce ai dat primul sb seed,nu are rost sa folosesti comboul din nou,ajunge sa spamezi seedul.
sac pact este foarte util in multe fighturi,deci nu este de neglijat.
Malefic grasp ar trebui lasat pana la final si spamat un macro cu no mod channeling deoarece inca nu merge clippingul decat la doturi(daca dai refresh intre 2 tickuri,noul malefic grasp nu va avea 1 tick in plus si durata castului extinsa).

Da cu soul burn cu 20 inainte ar fi o buna idee nu m-am gandit la asta. Iar cu malefic este de preferat sa il lasam doar 3 chiar daca pierdem 1 tick il recastam instant dar uneori pierzi prea mult timp gen daca ai bl si procuri ca nici nu iti dai seama cand castezi atat de rapid vei casta si in momentul ala o sa vezi ca vei lasa pana la final ca n-ai tmp . Na mie mi s-a parut mai util sa il las doar 3 ca si asa il recastez si in unele cazuri din pacate il las doar 1 sau 2 ca trebuie sa dau refresh la dots. Si cu seed da ai dreptate caci avem deja corruption pe ei am gresit acolo.

Posturi unite automat, 28-01-2016, 21:25:12

Cripper25 wrote:
Nytrox wrote:
pentru opener,poti da soulburn 20 de secunde inainte de pull si nu pierzi niciun shard pentru soul swap.
la aoe,dupa ce ai dat primul sb seed,nu are rost sa folosesti comboul din nou,ajunge sa spamezi seedul.
sac pact este foarte util in multe fighturi,deci nu este de neglijat.
Malefic grasp ar trebui lasat pana la final si spamat un macro cu no mod channeling deoarece inca nu merge clippingul decat la doturi(daca dai refresh intre 2 tickuri,noul malefic grasp nu va avea 1 tick in plus si durata castului extinsa).

Da cu soul burn cu 20 inainte ar fi o buna idee nu m-am gandit la asta. Iar cu malefic este de preferat sa il lasam doar 3 chiar daca pierdem 1 tick il recastam instant dar uneori pierzi prea mult timp gen daca ai bl si procuri ca nici nu iti dai seama cand castezi atat de rapid vei casta si in momentul ala o sa vezi ca vei lasa pana la final ca n-ai tmp . Na mie mi s-a parut mai util sa il las doar 3 ca si asa il recastez si in unele cazuri din pacate il las doar 1 sau 2 ca trebuie sa dau refresh la dots. Si cu seed da ai dreptate caci avem deja corruption pe ei am gresit acolo.
In schimb buna ideia cu Malefic grasp ca macro sa fie spamat asta ar insemna un /cast [nochanneling:Malefic Grasp] Malefic Grasp ?



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Nytrox

[bored]



Status: Offline
(since 13-05-2018 13:05)
Joined: 14 Oct 2011
Posts: 995, Topics: 82
Location: Bucuresti

Reputation: 136.7
Votes: 67

   
Post Posted: 28-01-2016, 21:58:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da,acela e macroul.


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2, 3  Next    


The time now is 29-03-2024, 00:18:49
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x