User
Pass
2FA

[Rezolvat] Va rog faceti ceva cu IOVAN

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message447
B|acK-TiGeR

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 15-03-2018 13:31)

Votes: 12

Post Posted: 30-01-2016, 14:37:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Omu asta ma dispera cand intra numa incepe sa comenteze la fieacare misscare/comanda/cuvant ce il zic . El a spus ca eu ma cred owner dar nu cred ca sa uitat la frazele pe care le scrie el . ma ameninta de remove ma face copil de 15 ca el se plictiseste si nu are de cine sa se ieie . Pls verficati logul de la ora 13:40 gen.. De fiecare data el incepe . Eu nu l-am inusltat nu i-am adresat nici odata nici un cuvant .

Azis ca da pm la @Cariga sa ii deia adminu inapoi si "o sa vad eu"

http://www60.zippyshare.com/v/zMI8yaGN/file.html
http://www60.zippyshare.com/v/HzOm9hxA/file.html
http://www60.zippyshare.com/v/MpsuItR3/file.html
http://www60.zippyshare.com/v/D1tmd663/file.html

Sincer m-am saturat am tot tacut dar eu intru pe cs sa ma relaxez nu sa ma cert cu asta.
Doar pentru ca e "vechi" (are 135 de ore eu 450 .. in fine") nu inseamna ca are dreptul la orice .

L-am postat din greseala la topicuri pe pagina principala /
(bug de la pc ) puteti sa il inchideti va rog.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
IOVANagain

[Mentally Stable]

(since 22-04-2016 14:15)

Votes: 8

Post Posted: 30-01-2016, 18:19:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu-mi baga cuvinte in gura...am zis ca imi iau adminul inapoi sa nu-mi mai dai tu gag degeaba copile!! Pentru ca asta ai facut si cu mine si cu Geo

Posturi unite automat, 30-01-2016, 18:19:57

AAA si se poate verifica ca nu am amenintat cu remove...BOSS foloseste doar ce am spus..Te inteleg ca imaginatia e o cxaracteristica specifica varstei pe care o ai dar te rog limiteazo. Multumesc anticipat

0 0

Back to top
xD!.

[●●●]

(since 08-03-2019 14:31)

Votes: 44

Post Posted: 30-01-2016, 20:13:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai gata ! Subiect inchis, e ultima data cand las de la mine. Incercati sa fiti o echipa. Punct.

aDwar3 - Casuta vocala
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Cariga

[Assasin]

(since 15-09-2024 06:23)

Votes: 323

Post Posted: 31-01-2016, 00:15:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sã nu cumva sã primiți ban în loc de accese înapoi. Sã nu mai vãd asemenea porcãrii.
1. Iovan, nefiind admin, poți fi banat pentru nerespectarea deciziei unui admin. Sper cã știi asta. Dacã te deranjeazã sau ai impresia cã a abuzat, ai forumul unde faci reclamație. Data viitoare când vei mai contesta decizia unui admin ban 100 minute conform regulamentului.
2. Adminul îl vei recãpãta abia peste o lunã. Ți-am scos accesul la cerere iar atunci am trecut peste faptul cã l-ai înjurat pe Black. Ai continuat cu atitudinea asta, adminul îl recapeți peste o lunã. (ți-am mãrit pedeapsa pentru injuriile aduse asupra unui admin).

Credeam cã am fost destul de clar aici.

3. În privința gagului primit din partea lui B|acK-TiGeR, a fost dat pe merit.
Extras din log (trec peste discuția dintre tine și pazu despre vremurile apuse, când adminii erau pedepsiți, la fel și jucãtorii cu banuri destul de mari)
Spoiler:

PEDEPSE JUCATORI
(sanctiuni date de oricare Admin)

GAG 3 MINUTE

1. Denigrare sau "luat la misto"
2. Limbaj indecent/obscen
3. Cearta purtata cu un jucator sau admin
* Daca dupa doua gag-uri jucatorul continua se va trece la urmatorul nivel de pedeapsa adica ban 100 de minute

1 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by xD!., 30 January 2016 18:14

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  

The time now is 24-02-2025, 15:01:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x