Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
RECLAMATIE Baby VALEU
Freakz Forum Index
->
hidden stuff
->
war7.freakz.ro
->
Unban request/Complaints
Author
Bonjasky
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 18-10-2016 11:47)
,
Topics: 6
Votes
: 1
Posted: 31-01-2016, 20:30:53
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
- Numele tau Bonjasky
- Numele adminului reclamat MIT a taiat in carne vie
- Harta, ora si data faptei reclamate nu conteaza
- Motivul / Regula incalcata Greseala
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola ....
Deci !! am deschis acest topic din 2 motive !!
1.In ziua degradarii nu am fost activ pe forum.. din fericire unii mai si muncesc si chiar 10 ore pe zi ... si in ziua respectiva a trebuit sa ma refresez.
2. Am contactat 2 OWNERI Je ma trimis la MIT ptr ca el a luat decizia !! I am scris lu MIT a citit privat mess dar nu mi a raspuns ! asa ca sunt nevoit sa imi fac dreptate aici !! asa cum ma sfatuit AUDIO....
reclamatia facuta de Baby catre mine si jiji este o escrocherie pe care voi a ti crezut o !! pe scurt va pacalit !!ptr ca niciunul din ownerii nu a verificat Consola LOGS..
Cand am intrat eu pe server la data respectiva cu VORBITUL URAT !! de care ma acuza BABY ea deja era suparata pe VALEU AOLEU ce am inteles eu cu jiji reiesea ca ea se plangea ,ca VALEU i ar fi spus sa faca streaptease sau sa mearga la streaptease !! la care noi am adaugat cuvintele respective gen !!! CE ARE DRAGA !!! am zis eu ... in printul 1 se vede ... dar ea a facut print unde ea se plangea ca o trimisese valeu la streaptease si eu adaugam asa cum sunt printurile facute reiese ca EA cu mine ar fi vorbit si ca eu as fi suparat o !! TOTAL GRESIT !! noi am continuat sa radem pe seama lor.. dupa care eu am zis iti bag 100 la chilotei .. dupa care si jiji a repetat ca ai baga si el la chilotei... ea a profitat ca ala tacuse din gura si a pus primal print exact de unde valeu nu mai scria cu ea ! o escrocherie de vipera!! in reclamatie ea nici nu a pomenit de valeu si ca ala o suparase !! nimic nimic nimic ea vea si are razboiul cu mine !! de cand a auzit ca am revenit ca admin cu champion nu are somn noaptea si mereu ma provoaca imi sare cu fel si fel ca sa o injur sau sa ai vorbesc urat !! ea nu are treaba cu jucatul adminatul ! a fost prinsa de OWNERUL MIT 29 cand schimba harta fara vot intr o seara !!! activitate 10 codati in 2 3 luni.. putin.. scoruri pe minus .. pe forum vine numai cand treb sa dea CONTRA sau sa faca reclamatie !! asta e toata treaba ei si pe server provoaca !
am intrat ieri seara pe server !!
I am spus ca ce a facut ea pe forum va iesii la iveala .. adevarul nu este povestit in reclamatia ei.. si ea a zis ca sunt cu capul ... ca asta e asa au decis..
porma a dat o la intors ca acest valeu a pus o sa faca reclamatia impotriva mea si a lui jiji...
i am spus ca ai mintit si adevarul va iesii la iveala cand vor citii ownerii consola ... porma a dat o la intors si a spus asa CA AM LUAT -1 grad pentru cuvantul CHILOTEI .. cuvantul chilotei a spus ea ca toti de pe forum au spus ca este cuvant vulgar ,jignitor si obscen !!
1 Ptr cei impotriva mea ... consultati in dex cuvantul chilot chilotei !! inainte sa postati !!
2. Ownerii sa cantareasca mai bine cum taie 1 grad !!! pentru ca nu asta e dreptate si nu asa se lamuresc lucrurile !
3.Oriunde mergi si te duci !! vezi la magazin chiloti barbati 50 de lei chilotei copii 20 ron etc,, cand intrebi la magazin chiloti barbatesti dar scrie si pe ambalaj sau pe cartonul cu pret etc.. CUVANTUL CHILOT CHILOTEI nu este cuvant INTERZIS !! nici CNA ul nu interzice la TV sau ziar cuvantul CHILOT !! citit cu atentie in DEX sau in site ul CNA ului !! daca spui chilot ca e jignire ca asa spune madam BABY sutien ce e injurie?
) NU VA E RUSINE MA UN PIC?? cum sa spune ti asa ! sunt multi care habar nu au limba romana aici ! aratati mi un articol sau ceva in care scrie ca ,cuvantul CHILOT E VULGAR JIGNITOR !! nu se poate sa nu stiti ce inseamna chilot sau chilotei chiloti !!
A ti fost pacaliti !! 1 ea in reclamatie nu spune ca VALEU O SUPARASE !! si ala o trimi se se la streaptease!! daca va uitati in print 3 sau 4 el intreba ai tzatzaia fundu CUI AI FACI RECLAMATIE ??? el deja era cu inima cat un purece !!! si ea a prins momentul si ma facut a stiut de unde sa posteze primul print si a reiesit ca ea cu mn avea de impartit ceva !! asta se numeste inselaciune cel putin ptr OWNERII serverului dovada ca va pacalit cu 3 4 printuri !!..
As dorii sa pleateasca ptr astfel de minciuni ! eu mi am luat -1 grad suspendare 1 luna ptr cuvantul chilot?? vi se pare normal asa ceva ?? unde s a pomenit asa ceva ?? si appp am spus chilotei pe AMX CHAT !!!! nu pe main chat !! si cum se vb pe amx chat .. sa fim seriosi cateodata vomiti ce auzi akolo !! dar este treaba privata ! iar daca o deranjeaza chilot imi pare rau NU ESTE CUVANT OBSCEN !!! sau VULGAR !! VA ROG SA faceti dreptate in acest caz ptr ca nu vreau sa fiu prostit cu 4 printuri !!
DA AKUM AM VAZUT esti JAVRIX !!! e a doua oara cand ma banezi pe motiv de .. plictiseala ptr ca eu cuvinte obscene si injurii NU SCRIU PE SERVER !!! orice altceva ptr limbaj se numeste abuz !!
Akum 1 an pareai mai baietas javrix dar dupa cum vad nick name ul ti este predestinat ! e plina lumea de astfel de nick uri !
ai ceva cu mn e clara treaba !! la orice chestie pe server imi dai ban pe motiv ca nu face plopul mere ! asta e sunt prea mic !! daca eram owner nu s ar fi intamplat asemenea banuri !! cu siguranta lu generalul cand era sau pica nu te ai fi gandit sa il banezi macar ptr 100 de minute!!
BV tie esti Dumnezeu aici !! dar app de limbaj urat ! sau comportament ca nu stiu sa vb cu o fata femeie!! tu vi sa imi vb de limbaj si comportament ! ai 2 WARNuri luate pe forum !! dute si sfatuieste pe altii nu pe mine !! VREAU SA MI SE FACA DREPTATE !!!
Ai fost ieri !! cand ai spuneam ca va iesii la iveala adevarul ! dar in ziua cand VALEU O TRIMISE SE LA STREAPTEASE si a facut impotriva mea reclamatie TU NU ERAI !!!! pune te in locul meu ! javrix Evanghelia dupa Matei capitolul 7 spune asa ( NU JUDECA CA SA NU FI JUDECAT ) iti vine si tie randul intr o zi cand vei da de unu ca baby !!
spune javrix la inceput ca am luat adminul inapoi dar cu ,conditia sa nu ma mai iau de actualii admini !!
pai mai fratele meu !! DACA MERGI PE STRADA SI VEZI 2 BETIVI UNUL DIN EI AI DA LU CELALALT CU SUTUL UN FUND !! SI EU CU JIJI VEDEM SCENA SI INCEPEM SA RADEM SI SA GLUMIM PE SEAMA LOR !! ALA CARE IA PICIORUL IN FUND IN LOC SA FACA RECLAMATIE LA POLITIE CELUI CARE IL LOVESTE EL IMI FACE MIE SI LU COLEGU CARE DOAR RADEM ?? E NORMALA SA CEVA? EU NU AM NIMIC CU ADMINII EI CAUTA SA AIBA CEVA CU MINE !!! EI PROVOACA SI ZGARMA!! adica ptr ca valeu a jignit o cu streapteas ul trebuie sa sufar eu fara comanda de ban 1 luna ca vrea JAVRIX si altii care au ceva cu mine !!! NU ESTE CORECT !!!
Last edited by
Bonjasky
on 31-01-2016, 21:22:19; edited 4 times in total
0
0
Back to top
Chrys
[Banned user]
(since 29-04-2016 18:00)
,
Topics: 188
Votes
: 191
Posted: 31-01-2016, 20:42:17
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Bonjasky in afara faptului ca omori cu varf si indesat limba romana am sa-ti explic eu de ce s-a ajuns la aceasta decizie:
- Stii foarte bine carui fapt ai redobandit accesul pe care l-ai avut inainte sa te retragi o perioada cu conditia sa nu te mai iei de actualii admini.
- Daca nu te-as fi banat pentru motivul scris mai sus as fi spus ca poate ai avea o urma de dreptate, eu insumi ti-am dat ban pentru ca ti-ai jignit colega sau ai uitat ?
- Nu cred ca este necesar sa plangi ca ti-ai luat -1 grad datorita faptului caci ti-ai luat la misto colegii si pe de asupra nu respecti regulamentul cand este cazul.
Si ultimul lucru pe care vreau sa-l adaug, aici nu e vorba caci ai jignit-o pe ea in sine, aici e vorba ca nu intelegi ca nu e voie sa iei peste picior alte persoane. Momentan sunt mai mare ca tine in grad iar cand iti spun sa incetezi, incetezi. Nu stau sa ma rog de niciunul, e datoria voastra sa va respectati si sa ascultati de altii.
Tine-ti cont caci nu mai avem 13-14 ani incat sa ne certam pe niste caramele, multi dintre noi am depasit varsta de 20+ si eu unul chiar nu-mi doresc sa vad cum va injunghiati pe la spate. S-au dus momentele in care faceati ce vroiati si nu erati luati la intrebari, daca vi se da un deget , nu-i nevoie sa luati toata mana. O seara buna sa ai si sper ca te-am lamurit, din punctul meu de vedere si nu numai.
https://forum.wow-freakz.com/Rezolvat-Reclamatie-vip-Jiji-Admin-Bonjaski-pt-LIMBAJ-t408299.html
In pozele postate de baby se vede ca in majoritatea timpului voi 2 v-ati luat de ea. Tu ai profitat "ca nu s-a integrat" in grupul tau, oricare ar fi acela, iar jijii dupa cum il stiu eu, doar atata il duce capul uneori. De la el chiar ma asteptam sa vina cu asemenea idiotenii dar la tine, stiind cum ai reusit sa te intorci intre cei verzi arunci cu otet de parca ai fi facut scoala de "parlamentari" cu ea, as fi zis.
Cat despre Oleleu, nu stiu daca a participat, dar pe west daca-mi aduc minte ti-am dat eu ban, dupa nu mai stiu dar nu cred ca Oleleu s-ar fi deranjat sa faca afirmatii fara sa cunoasca persoana cu care vorbeste, ti-o spun pentru ca stiu cel duce capul pe dansu.
Cat despre tine, mi se pare destul de blanda pe care ti-a acordat-o mit, eu unul ti-l scoteam definitiv, drept invatatura de minte sa inveti sa vorbesti civilizat cu o femeie, indiferent de varsta pe care o are. Nu e treaba ta ce face ea si cu ce se ocupa, sa fim clari, iar la prima greseala a fiecaruia dintre voi 3, am sa cer sanctionarea mai drastica.
@ PS: Eu nu am fost cand te-ai certat ieri cu baby, din spusele tale. Nici macar nu ti-am dat ban incat sa zici una ca asta, la ora de tu alaturi de ea erati pe server eu poate dormeam bustean, deci data viitoare cand vi cu afrimatii , conformeaza-te si cu niste dovezi altfel stau diferit lucrurile.
Nu ma cunosti dar sunt Warlord cu NickName-ul javRIX alias BROOKLYN poate asa ma cunosti. Cand va vad la inghesuiala si incepeti sa complicati lucrurile bineinteles caci o sa folosesc comenzi pe voi caci altfel nu sunteti instare sa va calmati. Crede-ma n-am nici cel mai mare beneficiu sa fi scos din staff dar uneori meriti excluderea deoarece toata lumea e a ta. Mai uita-te in jurul tau, caci altii poate n-au facut ce ai facut tu acum mult timp dar fac ceva mult mai bine acum decat ai facut tu atunci.
Playlist javRIX
0
0
Back to top
Baby_BB
[Creep]
(since 02-01-2018 12:13)
,
Topics: 26
Votes
: 22
Posted: 31-01-2016, 21:54:55
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Sfinte sisoe... !!! Hai sa-ti zic o jmecherie!! Pe harta west i-am cerut la Jiji sa.si ceara scuze, acesta n-a inteles pt ce, si am repetat prin intrebare,,nu ai de gand sa-ti cere scuze pt cuv alea,, n-a zis nimic s-a jucat in continuare . s-a schimbat harta unde am apucat sa printez cand i-am zis ,,m-ai trimis la striptis,, ,si abia atunci JIJI zice ,,aaaaa,, (isi daduse seama ce vreau sa-i zic) iar apoi ai intrevenit tu hop=top si ai zis ,,ce daca,, (m-a trimis la striptis ) si ,,dai o proba,, .. Pt ce a trebuit sa te bagi ???? asta vreau sa stiu ! pt ce ? sa dai tu curs acolo.
Altceva, eu am printat abia de la ,,striptis,, pt ca nu am vrut sa fac draga niciio reclamatie NIMANUI, dar vazandu-te pe tine ZMEU ca tu bagi bani la chilot.. pai sa.i bagi la sora ta bani sa vezi ce zice, e jignitor sau nu? Sau la prietena ta,cine ti-o permite asa ceva ca eu nu am niciun motiv sa accept astfel de aberatii.
Iar OLELEU, cum insiunezi tu ca era de vina, dincotra EL mi-a cerut SA VA FAC RECLAAMTIE, si a incercat sa ne inchida gura la toti !! El nici nu s-a bagat in discutie cu chiloti, doar a zis sa fac o simpla reclamatie si se termina balciul. Zis si facut - facusem si reclamatia
nu e vina mea ca nu esti pe faza, si vezi ca eu am activitate am postat codati si nu in 2 luni, ci intro luna dragul meu de cand am admin, si stai calm ca nu vreau marire ca tine, nu-mi terebe nimic.
Ba mai mult,ma acuzi ca am falsificat printurile, omul esti ok ? crezi ca alta ttreaba decat sa fac ceva,nici n-as stii cum, ma bate tehnologia, vezi bine cum joc,si cat lag am ..crezi ca esti asa important pt mine incat sa fac porcarii d-astea ?
Sa-mi spui ce ai de adaugat la printul asta, in care ii faci pe toti adminii+owneri doar cu 8 clase
http://s15.postimg.org/gypywrjwb/Untsssitled.jpg
0
0
Back to top
DPRPICIU
[Mentally Stable]
(since 11-12-2016 12:59)
,
Topics: 31
Votes
: 6
Posted: 31-01-2016, 22:00:01
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Da,vad ca se revine la problema aceasta, scurt si la subiect nu am nimic cu niciunu din voi bonjasky sau baby si nu tin cu niciunu dar! 1 la mana Baby in cele mai multe cazuri face glume si afirmatii de care a-r trebuii sa fie constienta de replicile colegilor,incepe glume care degenereaza si apoii se ajunge la reclamatii personal am asistat la unele gen . Preferinte la vot? Baby- fy_penis,si multe altele care stiu si ceilalti colegi,iar de bonjasky ce sa zic.. are si el unele scapari putin deplasate. Si in legatura ca ti-i s-a scos accesul stiind ca ai fost anuntat ca daca mai calci stramb o patesti...trebuia sa te gandesti...ma macar pana se limpezesc apele imi vad de treaba nu ma bag in glume cu cine nu trebuie .imi facdoar treaba ca admin si imi va fii bine.
Don't drive faster than your guardian angel can fly!
0
0
Back to top
Baby_BB
[Creep]
(since 02-01-2018 12:13)
,
Topics: 26
Votes
: 22
Posted: 31-01-2016, 22:02:35
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Piciule, dar ti-amzis tie ceva de penis? sau sa faci tu nustiu ce? sau sa.ti bag fy penis undeva? tu nu vezi diferentele. sunt glume ok nu am dernajat pe x, sau y jignidnu-l ,te duci pe alt *** se pare. IAR acumcomentezi sa fi aici, pt ca nici nu stii cum s-a ajjuns acolo, iti spun eu cum : nu a facut nimeni nicio glumacu JIJI sau invers, omul asta nu m.a salutat odata in viata lui pe server, si s-a gandit acumsa ma intebe daca chiar sunt fata, si de ce stau pe cs, de ce nu am alta ocupatie, si i-am zis FRUMOS ca nu mai am loc de munca, si apoi el a zis unde am lucrat, la stripits?!! bun ? asa ca lasa.ma cu fy penis tau, ca nu am jignit pe nimeni zicand aia.
0
0
Back to top
MIT 29`
[``Th3 TaTTOoIsT`` ]
(since 29-11-2019 17:34)
,
Topics: 40
Votes
: 123
Posted: 31-01-2016, 22:10:10
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Bonjasky wrote:
- Numele tau Bonjasky
- Numele adminului reclamat MIT a taiat in carne vie
- Harta, ora si data faptei reclamate nu conteaza
- Motivul / Regula incalcata Greseala
1. Lucrezi 10 ore pe zi, eu 12 pe noapte.
2. Ma reclami ca am facut o gresala? Vrei sa cred ca gresala a fost cand am acceptat sa recapeti adminul?
3. Nu ai avut tangente cu mine pana acum, insa te legi de mine in momentul de fata. Timpul meu este mai limitat decat al tau.
4. Am citit PM-ul tau, raspunsul nu am apucat sa ti-l dau, din simplul motiv ca nu am avut timp
5. Chilotei/chilot nu este un cuvant vulgar, iar sanctiunea pe care ai primito nu a fost din motivul asta, a fost din simplul fapt ca ai jicnit o persoana , si ai facut glume proaste nepermise de persoana in cauza.
6. Vrei sa te ajut, si imi explici problema, dar nu ai rabdare sa iti raspund la problema ta, mai ales ca imi faci si reclamatie. Multumesc.
Sa imi zici cine ar trebui sa ma sanctioneze, unde e gresala, si unde este abuzul de putere(daca este unul). O seara frumoasa, si sper sa nu continui mascarada asta.
Code:
* Last result: 76 hit(s), 7073 damage >> head: 38 chest: 13 stomach: 4 leftarm: 15 rightarm: 5 leftleg: 6
Ura Ramane Cel Mai Sincer Sentiment , Pana In Prezent.
Last edited by
MIT 29`
on 01-02-2016, 01:25:16; edited 1 time in total
0
0
Back to top
-P!C@-
[Simply Normal]
(since 21-04-2022 19:07)
,
Topics: 1601
Votes
: 781
Posted: 31-01-2016, 23:01:21
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Si eu te-am rugat sa-ti ceri scuze pentru ca ai jignit mai multi admini, unde sunt scuzele? In momentul in care voi vedea ca iti ceri scuze la discutii atunci topicul va fi redeschis, ai un tupeu formidabil, tot tu esti nedreptatit cand nu ai nici bunul simt de a iti cere scuze. Sa nu mai vad alt topic.
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
-P!C@-
, 31 January 2016 21:01
Freakz Forum Index
->
hidden stuff
->