User
Pass
2FA
 
 

PSD salutã alegerile într-un singur tur:”Câºtigãm lejer, nici nu mai trebuie sã le fraudã"

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social
Author Message522
scipioaa

[Wicked Sick]



Status: Offline
(since 18-12-2021 07:57)
Joined: 29 Dec 2014
Posts: 10134, Topics: 1804
Location: Romania

Reputation: 1608.2
Votes: 600

Post Posted: 04-02-2016, 11:02:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E posibil sã avem primele alegeri corecte din istoria țãrii! Pentru cã la locale se voteazã pânã la urmã într-un singur tur, PSD susține cã nici nu va ma frauda alegerile, cum este obiceiul partidului care duce mai departe comunismul în țara noastrã. Și mai important, PSD poate acum sã vinã cu aceiași corupți la primãrii, pentru cã nu va mai exista un tur doi, în care sã fie taxați de electoratul mai tânãr.


”Nu mai trebuie sã schimbãm sacii cu buletine de vot în dubã, pe drum spre Biroul Electoral. Nu mai trebuie sã dãm șpagã la șefii de secție de vot ca sã închidã ochii când vine domnul Dragnea cu teancul de buletine de la morții lui din Teleorman. Pentru prima oarã în istoria PSD s-ar putea sã nu mai apelãm nici la autocarele cu turiști electorali”, declarã Gabriela Firea, membru marcant PSD.

”Ca sã înțelegeți, sistemul cu un singur tur i-ar permite inclusiv unui interlop ca Ponta sã ajungã primar. Și fãrã fraude, doar prin votul unor cretini care nu știu altceva decât sã puna ștampila pe cel mai nociv partid din istoria României”, explicã Decebal Popescu, analist politic.

Un singur tur înseamnã și economii serioase pentru PSD, pentru cã nu mai sunt nevoiți sã apeleze la pomanagiii electorali, care votau pe fãinã și ulei: ”Mergem pe nucleul dur de pensionari obsedați de mãriri de pensii, și pe foștii comuniști și securiști, care voteazã cu PSD în speranța cã odatã și-odatã o sã ne unim iar cu rușii”, a declarat Dragnea.
Sursa.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social  


The time now is 18-04-2024, 19:24:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x