User
Pass
2FA
 
 

Surprizã imensã! Becali l-a vrut la Steaua pe killer-ul de la Voluntari: "Bãi, Ioane, ºi m

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports
Author Message297
GabrielDrunk

[classy]



Status: Offline
(since 28-08-2024 23:07)
Joined: 30 Apr 2015
Posts: 10694, Topics: 595
Location: France

Reputation: 1210.6
Votes: 296

     
Post Posted: 23-02-2016, 19:03:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Surprizã imensã! Becali l-a vrut la Steaua pe killer-ul de la Voluntari: "Bãi, Ioane, ºi mie îmi place Kone. Aº vrea sã-l iau"


Luni seara, în ªtefan cel Mare, Steaua lui Laurenþiu Reghecampf a suferit una dintre cele mai surprinzãtoare înfrângeri din cele douã mandate ale antrenorului. Campioana ultimelor trei sezoane a pierdut, scor 1-3, cu FC Voluntari, iar vedeta meciului a fost ivorianul Hamed Kone (28 de ani).

Playmaker-ul ilfovenilor a reuºit, în minutele de final, douã faze superbe, prin care a îngenuncheat apãrarea Stelei. Mai întâi a trecut lejer de Pintlii ºi Tamas ºi l-a învins fãrã probleme pe Niþã, marcând pentru 2-1, apoi a reuºit o preluare prin care a scos din joc doi fundaºi ai campioanei ºi a înscris ºi pentru 3-1. Fãrã discuþie cel mai bun om de pe teren, Kone a fost adus de FC Voluntari din postura de jucãtor liber de contract, dupã ce a impresionat în tricoul Academicii Argeº, în Liga 2.

Surprizã, însã! Decarul echipei lui Ionel Ganea a fost dorit ºi de Steaua. Anunþul a fost fãcut de Ion Crãciunescu, în studioul emisiunii Fotbal Club de la Digi Sport. Fostul mare arbitru a dezvãluit o discuþie pe care a avut-o cu Gigi Becali. Crãciunescu i-a spus patronului Stelei cã Hamed Kone e un jucãtor interesant, iar Becali i-a replicat cã ºi el l-a remarcat ºi cã l-a dorit la Steaua.

"Dezvãlui acum o discuþie pe care am avut-o cu Gigi Becali, sper sã nu se supere. I-am zis cã îmi place foarte mult Kone, iar el mi-a spus: "Bãi, Ioane, ºi mie îmi place Kone. Aº vrea sã-l iau". Faza asta va fi cu siguranþã cel mai frumos gol al anului. E o execuþie excepþionalã", a spus Ion Crãciunescu.

Gigi Becali a confirmat interesul pentru micuþul mijlocaº ofensiv de la FC Voluntari ºi a explicat de ce jucãtorul nu a ajuns la Steaua: "E adevãrat, dar nu vreau sã vorbesc pe tema asta. Îmi place foarte mult Kone, i-am spus lui Ion cã-mi place foarte mult, i-am spus ºi lui Florentin Pandele, dar am altã politicã. Nu vreau sã se considere cã e discriminare, dar eu merg pe jucãtorii români, asta e politica mea", a spus patronul Stelei, la Digi Sport.

Ofertat ºi de Dinamo, Kone a rãmas la FC Voluntari, pentru care a înscris cinci goluri ºi a oferit patru pase decisive în cele 22 de meciuri jucate în acest sezon.
400.000 de euro este cota de piaþã a lui Hamed Kone, potrivit transfermarkt.de


Sursa

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports  


The time now is 02-10-2024, 16:03:14
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x