User
Pass
2FA

[Rezolvat] Reclamatie NeMeSiS, NIGHTWORKHL1

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message350
pikaso

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 08-05-2016 15:43)

Votes: 3

Post Posted: 26-02-2016, 17:36:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Numele tau: eusontpikasko:-DDD
- Numele adminului reclamat: NeMeSiS, NIGHTWORKHL1
- Harta, ora si data faptei reclamate: de_tuscan / 26.02.2016 / 15:28
- Motivul / Regula incalcata: Gag/Ban aiurea
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola: http://www60.zippyshare.com/v/vMn2xQdG/file.html / http://www60.zippyshare.com/v/LVrPCXdZ/file.html

Mi-a dat gag aiurea fara sa jignesc/injur desi chiar eu am fost atacat de catre [Espanda]-=JustMe=-, se vede in poze cum mi-a vorbit si spune de mame si chestii de genu ceea ce nu este deloc ok cu 2 admini online, dar totusi fiind jucator vechi probabil fost admin sau ce a mai fost acest JustMe (pentru ca nu e prima oara cand vad ca este favorizat pe server) d-asta nu a fost sanctionat, din contra am fost eu sanctionat, care nu am vorbit deplasat si nici nu am jignit/injurat, daca am facut-o chiar va rog sa imi aduceti dovezi in cazul acesta. Pe langa toate astea cand am cerut socoteala pe amx_page mi s-a dat si ban 10 minute pentru un gag pe care mi l-a dat oricum aiurea.

De acum m-am decis sa fac reclamatie de fiecare data cand ma deranjeaza ceva pe server sau vad cate un abuz sau ceva aiurea pe server pentru ca nu se mai poate, daca voi va puneti impotriva mea si vorbiti aiurea despre mine asa am si eu de gand sa va taxez de fiecare data cand gresiti, daca este un alt server dintr-o alta comunitate in care se respecta adminii "vechi" dar degeaba si se favorizeaza si nu se face nimic impotriva voastra...asta e..macar raman aici thread-uri sa vada si alti jucatori seriosi care vor sa se apuce de server-ul asta.

In al 2-lea rand nu mi se pare normal sa dai gag si sa nu scrie admin-ul care mi-a dat, este vreun secret? Eu cui ii fac reclamatie? Dupa mi-am dat seama ca este NeMeSiS care oricum are ceva cu mine. Cand i-am cerut socoteala a folosit amx_say dar tot numele serverului aparea si nu numele lui, banuiesc ca este o comanda speciala sau ceva, ceea ce nu este ok iar, banuiesc ca exista un regulament in privanta asta si nu se pot folosii comenzile de genu asa oricum.

Pe langa toate astea dupa ce i-am cerut socoteala mi-a raspuns "lasa page copile" - se poate verifica in log, nu am mai apucat sa fac screen si am iesit din CS daca tot am luat ban sa fac reclamatia, voua vi se pare normal sa vorbeasca asa un admin? NeMeSiS, mancaias eu lui, pai am 24 de ani tinere, esti de seama cu anii mei pierdeti pe jocu asta, nu fii obraznic ca au mai fost multi asa si nu stii unde te aduce viata...nu iti mai permite texte dastea de baiat cu mine pe online ca nu e bine deloc...

Last edited by pikaso on 26-02-2016, 17:40:10; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
viruss

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 10-02-2019 16:51)

Votes: 118

Post Posted: 26-02-2016, 17:40:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hai sa iti explic eu cum sta treaba. Gag ai primit de la mine pentru obrazniciile si " superioritatea" cu care tratezi anumiti playeri.inteleg, esti bun, esti cel mai bun, mai bun ca tine nu exista ( in afara de Danger ^^) dar da-ne pace.Cand o sa iti schimbi atitudinea si lasi suferintele astea de " conterist" , atunci putem discuta si putem lua in considerare si reclamatiile pe care le faci. Pana atunci, fii sigur ca o sa primesti ban dupa ban, pana iti vine mintea la cap
Nu incerca sa faci alt topic, ca ti-l inchid pe loc.daca ai ceva de comentat, trimite-mi pm.
salut.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by viruss, 26 February 2016 15:40

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  

The time now is 29-07-2025, 15:15:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password