User
Pass
2FA
 
 

Everton îºi schimbã faþa dupã modelul "City": vândutã pe 250 de milioane €

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports
Author Message389
Urazion

[Wicked Sick]



Status: Offline
(since 31-12-2020 17:59)
Joined: 26 May 2008
Posts: 14055, Topics: 657
Location: Romania

Reputation: 177.7
Votes: 300

 
Post Posted: 27-02-2016, 15:13:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)



Everton e aproape sã îºi schimbe acþionariatul. Bill Kenwright, patronul echipei, e în discuþii avansate cu un grup de investitori din Orientul Mijlociu. Aceºtia vor sã creeze o formaþie dupã modelul "City".

În ultimii ani "caramelele" au reuºit sã construiascã o echipã destul de puternicã, însã niciodatã Roberto Martinez nu a reuºit sã îºi ducã echipa în grupele Champions League. În 2015 s-a discutat despre o ofertã a americanilor pentru club, însã Bill Kenwright nu a ajuns la un numitor comun cu aceºtia.

În schimb, acum lucrurile par sã fi intrat pe linie dreaptã, un grup puternic de oameni de afaceri din Orientul Mijlociu purtând ultimele negocieri cu actualul acþionar majoritar. Potrivit dailymail.co.uk, aceºtia (a cãror identitate nu a fost încã declinatã) au oferit 250 de milioane de euro pentru club, sumã consideratã "corectã" de cãtre actualul board.

Planurile arabilor par a fi grandioase, aceºtia visând sã creeze din formaþia de pe Goodison Park o formaþie de top în Europa, dupã modelul "City". Pentru suporteri, aceastã veste nu poate fi altfel decât bunã, în condiþiile în care Kenwright pãrea decis în varã sã renunþe fie la John Stones, fie la Romelu Lukaku sau Ross Barkley pentru a nu avea probleme financiare. Acum, vedetele lui Martinez nu doar cã vor fi aproape sigur þinute la club, dar se anticipeazã ºi o campanie de transferuri spectaculoasã.

Sursa :digisport

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports  


The time now is 04-07-2024, 22:10:53
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x