User
Pass
2FA

[Rezolvat] Reclamatie Admin Lucian

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message390
ImpE/2IaLL

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 26-03-2016 16:45)

Post Posted: 09-03-2016, 18:20:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Numele tau ImpE/2IaLL
- Numele adminului reclamat : lucian
- Harta, ora si data faptei reclamate : 35hp,09.03.2016,ora nu mai stiu .
- Motivul / Regula incalcata :Gag/kick degeaba zic eu..
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola
[war4.freakz.ro] Promoveaza si tu serverul war4.freakz.ro cu un simplu vot !
http://forum.wow-freakz.com/Votati-serverul-war4.freakz.ro-t253592.html
*DEAD* ImpE/2IaLL : E faina mapa , dar nu toata lumea o apreciaza

*DEAD* ZwC : /rs

*DEAD* ImpE/2IaLL : deci ..

lucian : gura

(PLAYER) ImpE/2IaLL : si pentru ce motiv a fost gag?
*DEAD* WilsoN : -

*DEAD* lucian : sa taci

*Aici mi-a zis "Spec In/Out* -> Eram 8/8 , deci nu ocupam nici un slot -

*DEAD* lucian : impe afara daca stai spec

ImpE/2IaLL : BA OMULE , OCUP SLOT? EU STIAM CA LA 15/15 DAR AM SA VAD REGULAMENTUL , si intentionat am sa stau spec
(Aici recunosc ca nici eu nu trebuia sa ma exprim asa)

*DEAD* lucian : stai sa iei kick

*DEAD* ImpE/2IaLL : kick se da la 15/15
DEAD* POLONICUL EXTRATERESTRU : defapt poti sa faaci ore gratis

saint killed WilsoN with knife
*DEAD* lucian : impe gura

(aici am continuat sa vb cu acel player,spunand ca am destule ore pe alte nick-uri )

ImpE/2IaLL : ce sa arda?

ImpE/2IaLL : sa dea kick

*DEAD* ImpE/2IaLL : merg pe forum -
ADMIN lucian gag ImpE/2IaLL for 3 minutes
You are gaged for 3 minutes

lucian : bafta
*DEAD* lucian : drum bun

(PLAYER) ImpE/2IaLL : ne vedem pe forum

Kicked by Console
Kick

P.S. Nu pot sa fac screenshot pentru ca atunci cand dau prtSc .. si dau ctrl+v in paint imi apare imaginea neagra .. sper ca acuma nu are nimic ... (nici eu n-am vorbit adecvat , dar nici el) , vreau doar sa stiu daca asta e motiv de gag..

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
*BeB@

[Visator]

(since 27-04-2019 12:49)

Votes: 44

Post Posted: 09-03-2016, 19:07:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Treaba sta in felul urmator:
In primul rand nu inteleg petru ce ai avut gag. Daca este pentru faptul ca ai cerut explicatie pentru ca lucian a zis spec in/out atunci gag-ul este dat degeba. lucian trebuia sa iti explice cum sta situatia deoarece nu toti stiu regulile prea bine.
In al doilea rand nu este recomandat sa stai spec prea mult deoarece in timp ce tu stai spec faci ore si asta nu este cinstit. Daca ar fi asa toti am lasa PC-ul deschis stand pe server o noapte intreaga si a doua zi sa facem cerere slot ca si asa avem orele. Evita sa stai spec mult timp ca o sa primesti kick. Stai spec atunci cand te uiti pe vreun codat dar si atunci anunti adminii ca sunt on.
Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic.
O seara buna!!

0 0

Back to top
D a n g e R

[AimeR]

(since 21-01-2024 10:36)

Votes: 607

Post Posted: 09-03-2016, 19:18:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Off deja devine un obicei astfel de lucruri,din cate vad

Nici nu mai are rost sa comentez.
lucian trebuie sa vina cu o explicatie buna si cu argumente,care sa-i demonstreze dreptatea.

Si adminii ar trebui sa evite chestii de genul: "gura".Trebuie sa raspundeti frumos playerilor.

Casuta vocala: DangeR
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ImpE/2IaLL

[Mentally Stable]

Post Posted: 09-03-2016, 19:27:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scuze ca , continui ,doar ca joc de duminica pe server si nu stiu daca aveam 3 runde de cand eram afk..
Ca voiam sa fac un cont pe forum , eu fiind nou..nu aveam cont

0 0

Back to top
*smiley*

[war4.freakz.ro]

(since 28-04-2017 17:42)

Votes: 41

Post Posted: 09-03-2016, 19:51:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca stai spec aiurea e normal sa primesti kick,puteai sa-i spui foarte simplu motivul pentru care vroiai sa stai spec.
Lucian mai usor cu expresiile de genul,daca un player iti spune tie asta ii dai gag si nu cred ca e normal asa ceva.

0 0

Back to top
luci.freakz

[Maniac]

(since 15-07-2019 14:30)

Votes: 34

Post Posted: 09-03-2016, 20:17:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iam dat gag deoarece comentat si stii la ce comentai ca am bagat harta 35 HP si te-am avertizat cine comenteaza poate sa iasa tu continuai si ti-am dat gag si dupa tu m-ai intrabat dc gag ti-am raspuns pe say @ mare si clar si am vazut ca tot intrebai si eu ti-am raspuns iti zicea gura si de astea credeam ca ma iei in ras iar tu stai spec si dupa vreo 2zile vrei slot asa xum a facut si noah de asta ti-am zis ca nu ai voie spec deci cu gag-ul l-ai primit cu stres la admin ca tot comentai ca nu iti placea harta plus ca harta a fost ceruta am pus-o pe locul 4 ca sa nu zica ceva cei care au cerut asta si a iesit 35hp eu nu am ce sa fac ca voi playeri niciodata nu sunteti multumiti unu vrea o harta altu alta harta si daca ziceti ca am gresit astept rasplata ps nu am dovada deoarece an stat cs sa fac poze am vazut ca nu ai facut am iesit si nu am mai facut bafta
0 0

Back to top
ImpE/2IaLL

[Mentally Stable]

Post Posted: 09-03-2016, 20:38:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am stat spec 2 runde maxim -))), si in plus nu am fost singurul care am comentat de mapa si n-am zis de ce ai bagat-o ... n-am zis schimb-o , etc. am zis exact ce e acolo , si eu am venit dupa ce ai dat tu mapa.. si vorbea lady cu inca 1 ca au iesit toti .. n-am inceput eu cu asta ..
0 0

Back to top
Faydwer

[Licensed to kill]

(since 17-11-2019 19:30)

Votes: 410

Post Posted: 09-03-2016, 20:41:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lucian este mp_autokick 1 si da automat kick celor care sunt spec afk.
Nu poti sa-i multumesti cu votu, nu zic harti dar fac gura dupa, cel mai bine nu le raspunzi sau le dai raspuns scurt "nu ati spus harti pentru vot am dat ce am crezut eu ca este ok"
Btw o sa avem o discutie in privat.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Faydwer, 09 March 2016 18:42

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  

The time now is 27-04-2025, 00:21:41
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password