User
Pass
2FA

problema cs

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message306
mandarina25

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 06-10-2017 12:54)

Votes: 1

Post Posted: 14-03-2016, 21:35:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

salut,am o problema cand intru in cs nush dc da nu mi-l deschide pe full screen mi-l deschide windowed am verificat casuta cu run in a window mode si casuta era debifata si tot asa facea nu-l puteam seta cs-ul de niciun fel pe full screen pls am nev de ajutor
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
xK1du ;x

[Mentally Stable]

(since 20-10-2016 20:25)

Votes: 4

Post Posted: 15-03-2016, 07:54:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pentru ca tu ai setat la video "widescreen" este tot aia cu window mode, debifeaza widescreen si pune pe normal, acum cat iti suporta placa video, eu unul am rezolutia in blana si imi merge, dar tu asta aia facut ai pus widescreen. -
0 0

Back to top
mandarina25

[Mentally Stable]

(since 06-10-2017 12:54)

Votes: 1

Post Posted: 15-03-2016, 11:15:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

xK1du ;x wrote:
pentru ca tu ai setat la video "widescreen" este tot aia cu window mode, debifeaza widescreen si pune pe normal, acum cat iti suporta placa video, eu unul am rezolutia in blana si imi merge, dar tu asta aia facut ai pus widescreen. -

salut,problema nu era de la widescreen ci de la mn insa am rezolvat aceasta probleme si multe altele folosind programul CCleaner am curatat pc-ul de registrii si lam curatat si de fisiere nefolositoare am dat dupa un shutdown la pc si dupa care cand am intrat cs vazusem ca problema este rezolvata acum mi se vede cs-ul pe fullscreen deci problema era de la registrii ms, am rezolvat mult succes puteti da t/c si apropo vezi ca a intrat fana ta kidule iam zis ca intri seara dar ea nu spusese nimic ai ajuns sa fii si vedeta deci mult noroc voua. -

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Allerion, 15 March 2016 14:07

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 02-02-2025, 11:00:44
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x