User
Pass
2FA

[Rezolvat] Predarea de ss si pe forum.
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Ban Request
Author Message2091
{il fac pe}

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 08-07-2016 22:26)

Votes: 1

Post Posted: 21-03-2016, 20:07:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frate nu inteleg serios.... am zis ca daca nu sunteti deacord sa mi se dea unban din motiv ca am wall sau ca am anti ss v-am zis dati-mi un cont de skype dau partajare ecran si sa fac cum am facut acum cateva ore cu pozele sa vada ca tot asa apar....nici eu nu inteleg eu nu joc cu wall.... 1 nu-mi place am jucat acum 1 an si ceva pe alt sv si mia dat bay si imi face cs prafff de atunci nu mai joc cu coduri pentru ca nu-mi plac mai bine devin bun si cu asta basta decat sa joc cu coduri 2 Daca joci cu coduri ce rost mai are sa joci cs ? ca esti bun ii bati pe toti eu unul ma-s plictisi daca as juca mereu cu cod.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
luci.freakz

[Maniac]

(since 15-07-2019 14:30)

Votes: 34

Post Posted: 21-03-2016, 20:14:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

{il fac pe} wrote:
. 1 nu-mi place am jucat acum 1 an si ceva pe alt sv si mia dat bay si imi face cs prafff de atunci nu mai joc cu coduri pentru ca nu-mi plac mai bine .

{il fac pe} wrote:
Ms dar va asigur ca nu am anti ss 1 la mana nici nu stiam de chestia aia pana sa zica engel de el 2 nici nu stiu sa dowladez aim sau wall ..

Doamne il fac pe nici sa minti nu stii mai inainte ziceai ca nu stii cum sa dowlandez wall sau aim dar acum zici ca ai jucat in concluzie mai intai invata sa minti si dupa daca chiar joci cu cod baga-l
- - - - - -

0 0

Back to top
~lup~

[luptator]

(since 11-11-2019 12:23)

Votes: 7

Post Posted: 21-03-2016, 21:24:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"Pentru cei care au Windows 7 si cand li se fac poze ies negre sau nu se fac deloc faceti in felul urmator:
Control Panel -> User Accounts and Family Safety -> User Accounts -> Change User Accounts Control Settings si lasi porcaria aia jos de tot la never notify."

totusi la tine nu este cazul deoarece doua se vad doua nu , iar observatia lui lucica este foarte concludenta.... sti vorba aia : daca taceai, filozof ramaneai !

bafta
ps sincer sa fiu , m-as mira sa ai wall ...

Last edited by ~lup~ on 21-03-2016, 21:32:28; edited 1 time in total
0 0

Back to top
{il fac pe}

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-03-2016, 21:34:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frate aici e treaba serioasa wall care am jucat inainte pe alt sv mi la descarcat un prieten si cred ca se juca si pe war4 dar acum se joaca pe sv de zombii il cheama Xboss.Dar stiti ceva owneru hotaraste le pun de o mie de ori unde vreti voi daca imi apar negre ce vreti sa le fac v-am mai zis NU AM WALL daca as avea wall v-as lua de o mie de ori si as face mult mai mult scoru si cu mai putine decesuri dar am sunet am sunetu dat la maxim si dupa cs si dupa laptop.Voi stiti ce credeti dar chestia asta cu minciuna luciane faci un om mincinos fara sa-l cunosti macar cum hotarati eu astept sa vad ce decizie o sa luati. Cam atat am avut de zis

Update @ 21-03-2016, 21:34:54

daca chiar joci cu cod baga-l.
serios ? am jucat cred ca peste o mie de mape daca as avea wall crezi ca nu as juca cu el ? dar nu am nu-mi place sa joc cu wall dc sa vad unde e jucatorul cand pot sa ajung ca: eusonpika,LEON,smyle si multi altii etc daca as juca cu wall pana acum as avea ban vreau sa ajung pe sv un player care a luat-o de jos si a ajuns pana aici.Dupa cum m-ai judecat tu luciane cred ca dupa tine toti au wall ....

0 0

Back to top
Bob123
[Banned user]

Banned

(since 25-03-2016 11:02)

Post Posted: 21-03-2016, 21:40:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu este wall, ori e de la CFG ori windows.
Folosești windows 7? Dacã da:

Dute în Control Panel -> User Accounts and Family Safety -> User Accounts -> Change User Accounts Control Settings si lasi porcaria aia jos de tot la never notify.

Și faza cu pozele negre e posibil sã fie și de la placa video..

0 0

Back to top
luci.freakz

[Maniac]

Post Posted: 21-03-2016, 21:45:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu are cum si dc numai 2 ???
0 0

Back to top
{il fac pe}

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-03-2016, 22:48:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am windows 7 am windows xp.Luciane ai skype fb ceva ? facem impreuna pozele si vezi de la ce e ca pe 3 am luat ban si cica e inchis topicul ar fii naspa sa iau si pe asta,deci luci daca ai ceva cont de skype imi dai contul si rezolvam daca nu ai cum sa-ti demontrez frate ca nu am wall sunt un simplu jucator care trage uneori la nimereala prin perete crezand ca este cineva acolo.... cum sa va demontrez nush daca as avea o cale v-as demontra zi-mi tu una

Update @ 21-03-2016, 22:48:54

V-am mai zis ca am un laptop praf pe asta ma joc mereu pe PC ma joc doar SA-MP nfs ... si altele dar pe asta ma joc doar cs 1.6 si ma vad cu prieteni pe skype atat fac pe asta altceva nu fac ca e praf are 700Mb ram .... procesorul este de 1600MHz nu am ce sa-i fac pana la Craciun sau august.... daca vreti dati-mi ban face-ti cum vreti.... dar eu va zic nu am wall. Acum este decizia voastra si a ownerilor ... Dar daca o sa se termine urat eu deacum va zic ca m-am simtit foarte bine pe comunitatea freakz am intalnit oameni foarte tacuti,amuzanti etc Va salut pe toti imi pare rau de cele intamplate

Last edited by {il fac pe} on 21-03-2016, 23:02:50; edited 1 time in total
0 0

Back to top
luci.freakz

[Maniac]

Post Posted: 21-03-2016, 23:01:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sincer il fac pe eu as vrea sa te ajut am facut poze ca mi s-a parut o faza ciudata si dupa mi-a mai zis cineva ca pari sa ai wall si chiar nu as vrea sa iei ban dar daca nu iti merg pozele nu am ce face la mine a patit-o si fratele meu dar la el erau toate patru si tot a luat ban engel tu stii mai bine - - dar ti-am zis nu am ce face poate doar sa incerci sa rezolvi problema sa vezi despre ce vorba rogi uni admini de pe alte sv sa faca poza si daca ies tot negre si cand numai iese noi dam unban si dupa o sa te mai verificam dar repet un ban primesti daca pozele ies ok bafta
0 0

Back to top
{il fac pe}

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-03-2016, 23:19:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frate imi pare rau de ce o sa se intample nu credeam acum 2 ani ca o sa se intemple asa ceva ... dar ma rog sa iasa totul bine

Update @ 21-03-2016, 23:19:12

Daca o sa se termine rau sa stiti ca am invatat multe de la toti playeri care jucau pe war4 am invatat comenzii de admin pe care nu credeam ca o sa le invat .. asta datorita ca adminii care m-au invatat nu si-au pierdut rabdarea cu mine.Oricum bafta la fraguri si mult noroc in continuare daca nu o sa ne mai auzim .. Salut tot sv war4

0 0

Back to top
Faydwer

[Licensed to kill]

(since 17-11-2019 19:30)

Votes: 410

Post Posted: 21-03-2016, 23:32:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bob123 wrote:
Nu este wall, ori e de la CFG ori windows.

De la cfg ? Serios ? Da-mi comanda/ comenzile sau un config care face doua poze negre, doua normale si eu iti pun direct warlord daca iti sustii afirmatia cu "de la CFG"

Asa ca idee, cati dintre cei care ati postat in topic v-ati uitat la poze si mai important daca v-ati uitat cu atentie ?

Prima poza e normala se vede un tero si o tinta rosie CLARA, a doua si a treia negre, ultima poza tinta este blurata si daca dati zoom se vede un pic de rosu in stanga la o distanta mica de tinta.
Din punctul meu de vedere sunt 3 poze cu probleme si singurul mod in care poate dovedi ca joaca curat e sa filmeze sau sa intre cineva cu teamviewer / skype si pozele sa iasa exact la fel, dar ma indoiesc ca se poate la ce specs a zis ca are pe laptop si afirmatiile sale...

0 0

Back to top
{il fac pe}

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-03-2016, 23:34:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mda nu mai am ce zice ..... daca nu se rezolva am zis mai sus mia parut bine de cunostinta
0 0

Back to top
ssQ

[Mentally Stable]

(since 20-09-2019 22:39)

Votes: 9

Post Posted: 22-03-2016, 02:32:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uite o situatie tot de pe war4 prin 2012, ce-i drept doar prima a iesit, si restu 3 negre.
Si aici au fost aduse multe argumente.
Pana la urma s-a lasat cu Unban --> https://forum.wow-freakz.com/rezolvat-Parere-poze-t126573.html

@Fay nu am vazut chestia aia rosie de langa tinta in ultima poza.
@Intrebare: Exista tinta asimetrica, adica partea de sus din ce reiese din poze, e cu 1 rand de pixeli mai mare aici in cele 2 (poze 00 si 03)

0 0

Back to top
[OLDBOYS] Leon

[The Professional]

(since 02-09-2018 15:11)

Votes: 20

Post Posted: 22-03-2016, 08:15:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pe langa pozele negre, mai este ceva dubios:
cum se vad gloantele (la poza de pe war3):

http://www68.zippyshare.com/v/zc3nDqpa/file.html

http://www99.zippyshare.com/v/ATQUdDVX/file.html

asa mai aratau la cei cu wall
la mine nu se vede asa cand trag prin perete .......

este ceva similar cu acest caz, in care este wall (se vede playerul in marginea din dreapta), cu multe gloante:

http://www112.zippyshare.com/v/oj1O8CgM/file.html

0 0

Back to top
hiropedis

[کے.Sya]

(since 12-04-2017 03:41)

Votes: 19

Post Posted: 22-03-2016, 08:17:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut baieti ... Si eu am windows7 mi s-au facut o gramada de poze ... si toate au iesit ok niciuna neagra...
Pe war3 eu i-am facut poze ... am vazut si pozele care i s-au facut aici .. Aici 2 din 4 au iesit negre .. pe war3 3 din 4 au iesit negre ..
Deci nu are cum sa fie de la windows ... parerea mea este ca foloseste un antiss..
Acum mai e o chestie... pe war3 eram undercover ... l-am rugat frumos sa-l opreasca ... mi-a spus "nu vreau" l-am intrebat daca face misto de mine .. mi-a raspuns ca "da"...
Acum nu stiu ce sa zic ... pe 3 oricum nu mai are ce cauta ..
Aici este decizia voastra daca ii scoateti ban-ul sau nu ...
Ce nu inteleg ... de ce un jucator vechi care are ceva vechime pe sv ajunge sa decurga la asa ceva ... E trist...

0 0

Back to top
{il fac pe}

[Mentally Stable]

Post Posted: 22-03-2016, 14:50:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba hiropedis mi-ai zis "ca sa opresc wall" am zis ca "nu vreau il opresc mai tarziu " era de fata juste4maki cam asa are numele si dupa m-ai intrebat "daca fac misto" am zis ca "da" am zis un gluma tot daca nu stii de gluma nu mai posta in topic,si am zis de m-am saturat eu nu am wall sau anti ss verificati-mi laptopul daca sunteti tari dati-mi un cont de skype si dau partajare si va arat.... daca as avea wall as primi de mult ban.Leon nu stiu la ce te referi cu gloantele eu trag la nimereala sau ii aud daca nu-i vad ca-s pe acolo stiu unde sunt prin sunet si instinct ce vrei sa fac sa ma dau drept un incepator cand joc de 2 ani pe sv amandoua war3,war4 dc sa joc tocmai acum cu wall va intrebati ? ma rog pe war3 nu ati asteptat atat cat a asteptat ca pe war4,toti din war4 au avut rabdare cu mine si nu mi-a inchis topicul si o sa demontrez eu cumva ca nu am wall sau anti ss v-am mai zis cam un laptop praf care nush dc le face negre sau poate asa au fost salvate ele nush chiar nush.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 22 March 2016 15:02

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Ban Request  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 28-02-2025, 12:25:26
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x