User
Pass
2FA

parere demo
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message6965
kolick

[] SUD []

Status: Offline
(since 01-09-2019 12:22)

Votes: 706

Post Posted: 24-01-2010, 11:00:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Florinnn wrote:
NaMe : < rKo > SicK
Ip : 195.74.71.234
Motiv : neprezentare ss
Dovada :
<rKo> | SiCk's IP: 195.74.71.234
*DEAD* <rKo> | Andy : -((

Command: FLorinakeE used command admin_4ss <rKo> | SiCk
war3.Freakz.ro - screenshot #1 luat de la <rKo> | SiCk. Sa Vedem Rezultatul !
war3.Freakz.ro - screenshot #2 luat de la <rKo> | SiCk. Sa Vedem Rezultatul !
*** ashe killed <rKo> | SiCk with a headshot from ak47 ***
war3.Freakz.ro - screenshot #3 luat de la <rKo> | SiCk. Sa Vedem Rezultatul !
war3.Freakz.ro - screenshot #4 luat de la <rKo> | SiCk. Sa Vedem Rezultatul !
*DEAD* <rKo> | Andy : -)

------ <rKo> | SiCk TRECI SPECTATOR SI SPUNE-TI ID-UL DE MESS PENTRU A PREDA SCREENSHOT-URILE !
<rKo> | SiCk dropped
"public_slots_free" changed to "23"
<rKo> | SiCk has left the game
*DEAD* <rKo> | Andy : AHHAHAHAHA

Alias name is invalid
"public_slots_free" changed to "22"
Alias name is invalid
*DEAD* <rKo> | SiCk : bahh sa maora mama

Djovani_killer dropped
Weezy killed kso.lv Player with m4a1
*DEAD* <rKo> | SiCk : hai nb

Djovani_killer dropped
black_hawk killed guzuchim with aug
] admin_banip 195.74.71.234
<rKo> | SiCk : da ban PA
[ADMIN] (ban) User recognized as IP address.
guzuchim : dati votemap 3 in consolo
*SPEC* FLorinakeE : ZI PA

Freakz Music Player ~nVrei sa asculti muzica direct din CS ? Tasteaza 'music' in consola.
guzuchim : k asta ii harta de copii mici
Weezy killed kso.lv Player with m4a1
Alias name is invalid
Alias name is invalid
Alias name is invalid
Alias name is invalid
<rKo> | Andy : frate chiar trebuie sa ia ss de la toti
Command: FLorinakeE used command admin_banip 195.74.71.234

BANAT

in lista lu florinake,himera.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
rKoPac

[Rko.FreaKz.Ro Owner]

(since 18-12-2010 21:55)

Votes: 19

Post Posted: 24-01-2010, 20:54:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

in demo o singura faza e suspecta dupa parerea mea, atunci cand se duce pe la scarita si iese direct pe om.. dar oricine merge scarita se uita lung si apoi jos nu ? lung se vede ca nu era nimeni si a pus tinta direct jos... referitor la postul de mai sus cu pozele .. mi se pare amuzant.. toata lumea ii face poze , de 10-15 ori pe zi.. pozele le-a dat mereu.. in locul lui , daca eram hartuit asa de admini ma orientam catre alt server.. nu se poate ii faci 100 de poze pe zi doar pentru e de pe rko si nu il vrei pe server.. v-ati gandit voi ca daca nu aveti dovada sa il banati .. mai bine ii faceti poze din 2 in 2 minute ca poate il scoateti din minti si nu vi le mai da - genial

PS: bine ca aveti regula impotriva playerilor care deranjeaza adminii , invers nu v-ati gandit -

LE : eu inteleg ca un admin poate verifica un player ori de cate ori considera el ca este nevoie .. mi se pare corect .. dar nu din 5 in 5 minute .. asta mi se pare abuziv.. hartuiesti un player doar pentru ca poti ..si pentru ca are rko in dreptul numelui .. acum sincer .. voi chiar credeti ca un co-owner de pe rko ar intra codat pe vreun server din comunitatea freakz ? sincer ? sunteti asa optimisti ? daca era vreun pusti de 17-18 ani ai putea sa crezi ca e prostanac si nu nu-l duce capu .. dar la 24 de ani .. cu vreo 8 ani de cs in spate .. cred ca deja ai o impresie clara despre joc .. nu ai nevoie de coduri.. in plus nu avea nimic de demonstrat numanui de aici. (am adaugat ceva detalii din discutia telefonica.. el fiind banat pe forum si nu poate raspunde).

0 0

Back to top
felixcat

[baka neko]

(since 15-07-2014 15:00)

Votes: 50

Post Posted: 24-01-2010, 21:26:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

100 de poze pe zi.. inseamna ca avem admini activi pe server.
a fost luata o decizie, multumim pt intelegere -

0 0

Back to top
kolick

[] SUD []

(since 01-09-2019 12:22)

Votes: 706

Post Posted: 24-01-2010, 21:30:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

o avea el 24de ani,dar mintea o are de 16.salutati sefu din partea mea. sa luat deja o decizie,nu-si mai au loc parerile de rau,etc. salut~~~~

0 0

Back to top
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

(since 27-09-2017 19:00)

Votes: 98

Post Posted: 25-01-2010, 02:02:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ himera

nu mai stiu pe unde era postat, e de ceva timp faza..

Intelligence plus character - that is the goal of true education
dr. Martin Luther King jr.
0 0

Back to top
Gh0sT

[Legend]

(since 07-06-2025 12:27)

Votes: 967

Post Posted: 25-01-2010, 10:18:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

rKoPac wrote:
referitor la postul de mai sus cu pozele .. mi se pare amuzant.. toata lumea ii face poze , de 10-15 ori pe zi.. pozele le-a dat mereu.. in locul lui , daca eram hartuit asa de admini ma orientam catre alt server.. nu se poate ii faci 100 de poze pe zi doar pentru e de pe rko si nu il vrei pe server.. v-ati gandit voi ca daca nu aveti dovada sa il banati .. mai bine ii faceti poze din 2 in 2 minute ca poate il scoateti din minti si nu vi le mai da - genial

Ce minte bolnava ai... Ma vad nevoit sa repet, si am specificat acum cateva luni ca nu doresc sa fac acest lucru, war3 si rko sunt doua servere total diferite. Nu sunteti in centrul universului, ma indoiesc ca adminii nostrii nu pot dormi noaptea cu gandul la serverul vostru sau ca fac poze in prostie doar ca sa scape de voi.

rKoPac wrote:
PS: bine ca aveti regula impotriva playerilor care deranjeaza adminii , invers nu v-ati gandit -

Ba exista, sunt chiar mai multe si sunt foarte clare.

rKoPac wrote:
LE : eu inteleg ca un admin poate verifica un player ori de cate ori considera el ca este nevoie .. mi se pare corect .. dar nu din 5 in 5 minute .. asta mi se pare abuziv.. hartuiesti un player doar pentru ca poti ..si pentru ca are rko in dreptul numelui ..

Am impresia ca exagerezi. Indiferent de nick-ul unui jucator, tag-ul unui jucator sau statutul unui jucator pe alte servere, acesta este obligat sa prezinte ss-urile, in caz contrar primeste ban conform regulamentului. Daca omu' are server, ma asteptam sa inteleaga ca un REGULAMENT trebuie respectat.

rKoPac wrote:
acum sincer .. voi chiar credeti ca un co-owner de pe rko ar intra codat pe vreun server din comunitatea freakz ?

Da. S-a mai intamplat.

Only soft things can kill me...
0 0

Back to top
Florinnn

[Screwed Freak]

(since 03-10-2015 01:15)

Votes: 18

Post Posted: 25-01-2010, 10:31:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

rKoPac wrote:
in demo o singura faza e suspecta dupa parerea mea, atunci cand se duce pe la scarita si iese direct pe om.. dar oricine merge scarita se uita lung si apoi jos nu ? lung se vede ca nu era nimeni si a pus tinta direct jos... referitor la postul de mai sus cu pozele .. mi se pare amuzant.. toata lumea ii face poze , de 10-15 ori pe zi.. pozele le-a dat mereu.. in locul lui , daca eram hartuit asa de admini ma orientam catre alt server.. nu se poate ii faci 100 de poze pe zi doar pentru e de pe rko si nu il vrei pe server.. v-ati gandit voi ca daca nu aveti dovada sa il banati .. mai bine ii faceti poze din 2 in 2 minute ca poate il scoateti din minti si nu vi le mai da - genial

LE : eu inteleg ca un admin poate verifica un player ori de cate ori considera el ca este nevoie .. mi se pare corect .. dar nu din 5 in 5 minute .. asta mi se pare abuziv.. hartuiesti un player doar pentru ca poti ..si pentru ca are rko in dreptul numelui .. acum sincer .. voi chiar credeti ca un co-owner de pe rko ar intra codat pe vreun server din comunitatea freakz ? sincer ? sunteti asa optimisti ? daca era vreun pusti de 17-18 ani ai putea sa crezi ca e prostanac si nu nu-l duce capu .. dar la 24 de ani .. cu vreo 8 ani de cs in spate .. cred ca deja ai o impresie clara despre joc .. nu ai nevoie de coduri.. in plus nu avea nimic de demonstrat numanui de aici. (am adaugat ceva detalii din discutia telefonica.. el fiind banat pe forum si nu poate raspunde).

frate ma lasi ... se juca la 3 dim cu wall ....sa faca rank avea 52 cu 2 da cine e acest SicK ? ca nu am auzit de el ..rupe wall NP~

0 0

Back to top
*Just*John*

[Assasin]

(since 31-03-2022 22:59)

Votes: 39

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 25-01-2010, 11:00:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Admini codati au fost si vor mai fi.Oricum decizia in urma demo-ului a fost luata.Degeaba ii mai luati apararea...

"davi si doff" triggered "amx_chat" (text " john pute de aim ce draq")
0 0

Back to top
eT | Bobby

[Lord of War3]

(since 07-12-2019 14:42)

Votes: 14

Post Posted: 25-01-2010, 18:27:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

rKoPac wrote:
nu se poate ii faci 100 de poze pe zi doar pentru e de pe rko si nu il vrei pe server.. v-ati gandit voi ca daca nu aveti dovada sa il banati .. mai bine ii faceti poze din 2 in 2 minute ca poate il scoateti din minti si nu vi le mai da - genial

E absurd ce spui. Sincer eu nu stiu un player de pe rko si nici serverul,dc as avea ceva impotriva voastra? Problema e la voi k va credeti superiori celorlalti si de aici pleaca totul.O rivalitate intre noi nu exista!!

Ajuta serverele WAR cu un vot: http://www.csservers.ro/evidenta/war3.freakz.ro
LorD*Bobby
0 0

Back to top
Himera

[Ga!a]

(since 11-12-2020 21:02)

Votes: 42

Post Posted: 25-01-2010, 18:52:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

liq wrote:
@ himera

nu mai stiu pe unde era postat, e de ceva timp faza..

Mi-a aratat kolick.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Numa sa nu va certati ... se discuta aici.
Incercati sa faceti o comparatie intre demo lui rko-Sick si demo lui GhOsT acum cate-va luni.
S-ar putea sa avem aceiasi surpriza.
Un sound bun ... care in casti se aude " my brotha, si cand te besesti - - "

Parerea mea personala e wall, dar se poate sa ma insel, de aceea am zis sa faceti totusi o comparatie.

Bro, imi cer scuze daca am redeschis subiectul din trecut, am facut-o sa va de-a de gandit.

PS: din cate stiu eu si nu vreau sa va descurajez pe cei de pe RkO, pe war3 decizile luate nu se mai schimba.

Salve

I must not Fear ...
Fear is the mind killer ...
I will face my Fear ...
I will let pass through me ...
When the Fear is gone ...
Then will be nothing ...
Only i will remain !!!

0 0

Back to top
rKoPac

[Rko.FreaKz.Ro Owner]

(since 18-12-2010 21:55)

Votes: 19

Post Posted: 25-01-2010, 19:43:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

stai linistit ca nu am postat in speranta ca se va schimba decizia, putin ma intereseaza ce se intampla pe war3 sau sin, doar mi-am spus parerea in cazul unui player din "ograda mea" pe care, din intamplare, il cunosc si personal.

@bobby : rko nu se crede superior peste nici un server din comunitate .. v-ati facut o impresie gresita. Daca te deranjeaza ca nu suntem pupincuristi iarta-ne.. daca am o parere mi-o spun .. chiar daca e diferita de cea a unui smod .. voi sunteti prea fricosi .. traiti pe forum, e normal, te inteleg.. daca te baneaza ce mai faci tu maine...

@florinn : sick juca la rank ? buna asta.

@kolik : am sef la locul de munca .. pe forum niciodata, nu cred ca esti in masura sa vorbesti de sefi din postura ta de "ajutor" al serverului war3, sincer vedeti de ranku tau mai bine.

@ghost : cu limbaju ala ma asteptam sa iesi smod-ul anului .. iar profiti de statutul tau si jignesti .. ti-am mai spus ca oamenii au pareri diferite.. si un mucos ca tine nu e in masura sa ii catalogheze pe altii ca fiind "bolnavi mintal" sau mai stiu eu ce .. vezi ca nu ma mai abtin nici eu. Mai invata de la ion ca esti mult in urma.

ps : am plecat la mare , cica a inghetat Love Struck paa

Staff message (Gh0sT):

+1 warn.

0 0

Back to top
felixcat

[baka neko]

(since 15-07-2014 15:00)

Votes: 50

Post Posted: 25-01-2010, 20:09:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

va rog sa continuati astfel de discutii altundeva, nu este relevant cine e sau se crede superior,
cine isi traieste sau daca isi traieste viata pe forum sau cum decid sa se comporte cu alte persoane.
va rog nu mai faceti offtopic.

0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 25-01-2010, 20:11:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mai bine terminati cu discutiile astea...
iar iese o cearta generala aiurea -

0 0

Back to top
Gh0sT

[Legend]

(since 07-06-2025 12:27)

Votes: 967

Post Posted: 26-01-2010, 11:45:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu te-a facut nimeni bolnav mintal, iar intelegi ce vrei, "minte bolnava" e un concept total diferit si in niciun caz nu e o jignire. Inteleg ca ai pareri diferite, dar sa crezi ca totul e o conspiratie care are ca scop alungarea lui sick de pe server e cam infantil. Ce spui tu nu reflecta realitatea, expui niste teorii si inchipuiri personale, facand acuze nefondate.

Oi fi mucos, tu stii mai bine.. ca doar traiesti pe strada, iar in real life iti este permis sa cataloghezi oamenii dupa bunul plac. Ai servici? Ani in spate? Scoala? Atunci ar fi trebuit sa stii ca acuzele fara dovezi nu prezinta interes pentru nimeni, iar daca nu esti in stare sa-ti sustii convingerile nu prea ai mari sanse in a realiza ceva.

In fine, ca sa n-o mai lungim atat, 3 owneri war3.freakz.ro considera demo-ul valid, iar parerile astea se adauga celor de pe sin. SiCk nu a prezentat pozele, deci nu are ce cauta pe server. Vrea unban? Face cerere, uploadeaza pozele si e totul ok. Repet, ca vad ca nu ai inteles, Poti sa fi mod/s-mod/admin/owner pe alte servere, pe war3 tot un simplu jucator ramai. Regulamentul e pentru toti, ar fi trebuit sa stiti mai bine.
Asteptam pozele lui SiCk, daca nu vreti sa le postati, nu sunteti in masura sa acuzati adminii/ownerii sau sa cereti explicatii.

Only soft things can kill me...
0 0

Back to top
eT | Bobby

[Lord of War3]

(since 07-12-2019 14:42)

Votes: 14

Post Posted: 26-01-2010, 14:08:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

rKoPac wrote:
stai linistit ca nu am postat in speranta ca se va schimba decizia, putin ma intereseaza ce se intampla pe war3 sau sin, doar mi-am spus parerea in cazul unui player din "ograda mea" pe care, din intamplare, il cunosc si personal.

@bobby : rko nu se crede superior peste nici un server din comunitate .. v-ati facut o impresie gresita. Daca te deranjeaza ca nu suntem pupincuristi iarta-ne.. daca am o parere mi-o spun .. chiar daca e diferita de cea a unui smod .. voi sunteti prea fricosi .. traiti pe forum, e normal, te inteleg.. daca te baneaza ce mai faci tu maine...

@florinn : sick juca la rank ? buna asta.

@kolik : am sef la locul de munca .. pe forum niciodata, nu cred ca esti in masura sa vorbesti de sefi din postura ta de "ajutor" al serverului war3, sincer vedeti de ranku tau mai bine.

@ghost : cu limbaju ala ma asteptam sa iesi smod-ul anului .. iar profiti de statutul tau si jignesti .. ti-am mai spus ca oamenii au pareri diferite.. si un mucos ca tine nu e in masura sa ii catalogheze pe altii ca fiind "bolnavi mintal" sau mai stiu eu ce .. vezi ca nu ma mai abtin nici eu. Mai invata de la ion ca esti mult in urma.

ps : am plecat la mare , cica a inghetat Love Struck paa

Prietene nu iti mai da cu parerea de persoanele care nu le cunosti. In primul rand daca ar fi cum spui u , mie poate sa-mi dea ban cine vrea si unde vrea ca am ip dinamic.In al 2-lea rand eu joc cs 4fun only,nu traiesc pe forum,nici in cs.E singurul joc care il am,pentru ca nu imi omor timpul prea mult pe net -. Nu ti-a cerut nimeni sa fii pupincurist,noi suntem prieteni aici si imi fac datoria doar din acest motiv.Nu dau 2 bani pe steam,cs etc etc. Nu vorbeam in general despre intregul rKo,observ doar ca nu aveti altceva de facut decat sa fiti nemultumiti,ne pare rau ca serverul nostru nu e la fel de perfect ca al vostru.

Offtopic: Sper sa se rupa ghiatza cu tn -

Ajuta serverele WAR cu un vot: http://www.csservers.ro/evidenta/war3.freakz.ro
LorD*Bobby
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Gh0sT, 03 February 2010 09:30

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 30-07-2025, 22:18:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password