User
Pass
2FA

[Rezolvat] Predarea de ss si pe forum.
Go to page Previous  1, 2, 3    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Ban Request
Author Message2105
{il fac pe}

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 08-07-2016 22:26)

Votes: 1

Post Posted: 22-03-2016, 16:54:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cei care nu cred sa scrie in consola: hud_takesshots "1" si la sfarsitul hartii bagati cs-ul in bara pana se schimba harta si o sa gasiti un cstrike o poza neagra
asta e prin 2012 cum a zis si ssQ frate e la fel ca mine dar numai ca lui i-a iesit 3 negre si una buna mie 2 si e cum au zis admini deacolo a fost spec si cs in bara deci e la fel ca mine,are dreptate omul si ingerashul ies pozele negre .testul este facut de mine cu trestan adik trestan mia facut mie pozele eu spec si jocul in bara

dovada:http://img18.imageshack.us/img18/6048/awpwinter0000.th.png (http://img18.imageshack.us/i/awpwinter0000.png/)
uitati-va va rog eu mult ca e la fel ca mine,Diferite quote-uri de pe diferite forumuri. Ultimul e de pe freakz. Pozele toate au aceeasi marime si nu pot fi modificate pentru ca-s TGA. Bine, ele cred ca pot fi modificate dar cu cine stie ce program sofisticat. Si dupa modificare sa aiba aceeasi marime. Nu prea cred. Eu cred ca e ori alt+tab exact in momentul oportun, ori vreun bug de la plugin,a fost in alt +tab clar.
iam facut poze de 200 de ori eu si rezultatul a fost acelasi,curat!.
rezolvat / locked. asta a fost de la un owner Twister si topicul a fost inchis si M4rs a iesit curat ca era vechi era fratiso admin pe war4 ..

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

Status: Offline
(since 12-11-2024 09:55)

Votes: 231

Post Posted: 22-03-2016, 17:02:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Prea multa bataie de cap, imi pare rau, ramai cu ban.
Salut, o zi buna!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 22 March 2016 15:02

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Ban Request  
Go to page Previous  1, 2, 3    

The time now is 28-02-2025, 17:13:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x