User
Pass
2FA

[REPORT] GM

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message384
FlorinToma

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 10-05-2016 20:52)

Post Posted: 28-03-2016, 14:06:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Character name: Chronus
Gamemaster name: Spark
Date and time: 28.03.2016 cam in jur de ora 14:20 si a durat cam 20 min sau o jumate de ora
More information on the subject:

Ce se intampla
Dadeam eu frumusel la spot si apare RampageR ne batem noi pe spot acolo, astept umpic si apare cu gasca {Guildul Rebelion) sa ma dea jos de pe spot i-am omorat eu cat am putut dar ce sa vezi
Chronus sau mai exact Spark [GM pe server] care imi dadea teleport in icarus de 2 ori si dupa in lorencia de cateva ori si imi dadea disconnect din joc si nu puteam deloc sa fac nimic am vrut sa fac lvl nu ma lasa isi dadea teleport dupa mine si ma omora.
Dar sa ajung sa ma omoare el si ma ameninte "sa nu ma pun cu el"
Nu mi se pare normal sa se abuzeze de aceasta putere de GM pe server .
Este primul sv care am vazut asa ceva !

Poze cu convorbirea in timp ce ne bateam dar cu m-am gandit sa fac poze de la inceput am crezut ca e de la sv ca are bug-uri cum este nou era umpic de asteptat dar s-a intamplat asta !

http://imgur.com/a/gEEqu

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Wipe
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 08-06-2022 20:34)

Votes: 431

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 28-03-2016, 14:16:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Spark a primit suspend. Data viitoare, e de ajuns un reply in main topic nu trebuie sa faci unul separat.

Don't touch this

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Wipe, 28 March 2016 12:16

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 12-12-2024, 21:39:03
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password