User
Pass
2FA

CERERE HELPER TakyZO

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Admin requests
Author Message1165
TakyZO

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 09-08-2020 18:54)

Votes: 33

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  am nevoie de iconite 
Post Posted: 06-02-2016, 12:49:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut! Ma numesc Iulian C, am 15 ani, ma joc pe sv MC.FREAKZ.RO Cu nickname-ul "TakyzoFreakz" si nu detin un cont premium dar intentionez sa cumpar.
Pe server am 3 zile jucate cu pauze mari din cauza liceului.
Momentan am 411 posturi pe forum. Minecraft joc de aproape 3 luni iar pe server am intrat din acelasi moment fiind primul server pe care am jucat.
Pe server am ajuns prin intermediul lui NewBest caruia ii multumesc enorm ca ma ajutat sa "deschid" jocul dupa ani buni de incercari.
Cu aproximatie joc cam 3-5 ore pe zii in vacante si weekend-uri iar in timpul scolii maxim 2-3 ore. In timpul scolii sunt activ doar dupa ora 20:00 pana la 23:00 iar in weekend si vacante de la orice ora.
Momentan nu am idei stralucite pentru server pentru ca este foarte bine pus la punct.
In mare parte serverul este axat pe "supravietuire" iar asta imi place cel mai mult mai ales pentru un incepator ca mine. Serverul dupa parerea mea este unul din cele mai frumoase pana acum de aceea m-am decis sa raman cat mai mult.
Faptul pentru care inca mai sunt aici este ca am acceptat regulamentul forumului cat si cel al serverului.
Nu sunt sigur daca o sa donez foarte mult pentru ca nu sunt genul care baga bani in "pixeli" dar daca vreodata va fii nevoie am sa ma conformez.
Aceasta este prima mea cerere de HELPER.
Motivul pentru care vreau acest grad este pentru ca imi place foarte mult serverul si vreau sa fac cat de cat liniste, nu am eu prea muta experienta dar invat foarte repede.
Sunt foarte responsabil si imi asum ficare comanda pe care o dau, gandesc de doua ori inainte de a sanctiona sau de a da o comanda.
Am ca sa zic asa , un simt al conducerii si de aceea vreau sa fac parte din staff si, in viitor, sa evoluez.

Link ontime: http://i.imgur.com/TPwdLlJ.png

Server : None
Nume : TakyZO
Grad : None
Casuta vocala : TakyZO , Taky
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Kent_HD

[Retired - Inactiv]

(since 10-01-2020 22:58)

Votes: 94

Post Posted: 06-02-2016, 21:42:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
Observatii:
> In functie de respectarea cerintelor vom decide daca vei primi sau nu gradul!
> Pentru a primi gradul trebuie sa ai minim 3 zile perecute online pe server.
> Pentru a primi gradul trebuie sa ai minim 50 de posturi pe forum.

Ai posturi , ai timp ontime.

Compunerea este acceptabila.
De la mine ai PRO.

Kent_HD - HELPER

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
NFK

[MC BUILDER]

(since 29-03-2020 01:45)

Votes: 15

Post Posted: 07-02-2016, 00:12:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

idem kent

PRO

0 0

Back to top
TakyZO

[Mentally Stable]

(since 09-08-2020 18:54)

Votes: 33

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  am nevoie de iconite 
Post Posted: 12-02-2016, 01:08:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu vreau sa grabesc pe nimeni dar astept un raspuns de 6 zile.
Multumesc

Server : None
Nume : TakyZO
Grad : None
Casuta vocala : TakyZO , Taky
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
NewBest

[MC Freakz Staff]

(since 30-01-2023 00:15)

Votes: 115

Post Posted: 30-03-2016, 15:08:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cererea a fost RESPINSA.
Motiv: Nu ai mai intrat pe server de o luna.

Poti reveni cu o cerere peste 3 saptamani. Asigura-te ca de aceasta data indeplinesti toate conditiile!

Topic Closed.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by NewBest, 30 March 2016 13:08

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Admin requests  

The time now is 29-07-2025, 15:27:29
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password