User
Pass
2FA

Cerere Builder Handyman

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Admin requests
Author Message564
Handyman

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 13-05-2016 07:59)

Post Posted: 05-03-2016, 14:31:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume: Gabriel Iulian (pe fb)
Varsta: 20
Nick: Handyman
Link de la cererea HELPER: -
Link-uri de la toate celelalte cereri de MOD sau BUILDER: -
Minecraft User: Non Premium
TIMP ONLINE PE SERVER: 1 day 15 h
De ce vrei BUILDER: Pentru ca NewBest stie ca imi place foarte mult sa construiesc , tot timpul pe care il petrec pe minecraft este ocupat de constructiile mele
Ai vreo propunere pentru server: Nu pot sa imi dau cu parerea sau sa vin cu propuneri pana nu vorbesc cu cineva pe care chiar intereseaza.
Cate ore joci pe server zilnic: aproximativ 6 ore doar odata la 2 zile pentru ca o zi muncesc si nu am cum sa intru .
Intre ce ore te putem gasi pe server: 13-19
Cunosti Regulamentul: da
Cunosti Regulamentul Forumului: da
POSTURI PE FORUM: Nu am pentru ca nu mai am contul cel vechi NewBest cred ca stie care e treaba si sper ca ma recunoaste.
Cunosti sistemul binar?: Da

Screen-shot: http://postimg.org/gallery/10d1h4rue/55478ac7/
P.S- Aici v-a puteti aduce aminte de mine https://www.facebook.com/McHandy-Build-Something-1443334149229241/
Coordonate: 42-88-255
Constructia e copiata sau e facuta de tine?: Toate constructiile pe care le-am facut sunt gandite de mine si nu copiate.
Cat timp ti-a luat constructia: aproximativ 1 luna dar nu in fecare zi pentru ca am zis mai sus motivul
Cam cat de mare e constructia: este destul de maricica nu stiu exact dar ocupa destul loc ( inca lucrez la extinderea ei)
Mai ai idei pentru constructii viitoare? Poti specifica?: Eu nu ma gandesc la constructii viitoare eu ma gandesc pe loc la ce vreau sa fac.
Ai mai fost builder pe alte servere?: Am fost S.Builder tot pe acest server dar din vechi (stie New care e treaba)
Ce reprezinta constructia?: Ce imi place mie sa fac un mic castel
Ai vreo specificare?: Da cum am mai spus inca lucrez la extinderea ei
Ai construit singur sau ai fost ajutat? Spune cine si cum te-a ajutat: Am facut-o singur
Parerea ta despre constructia ta: Nu pot sa imi dau nici o parere pana nu o termin.
Defectele constructiei pe care le cunosti: Interiorul nu este inca gata.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
NewBest

[MC Freakz Staff]

Status: Offline
(since 30-01-2023 00:15)

Votes: 115

Post Posted: 30-03-2016, 15:09:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cererea a fost RESPINSA.
Motiv: Boss, constructia trebuie sa fie pe server.

Poti reveni cu o cerere peste 3 saptamani. Asigura-te ca de aceasta data indeplinesti toate conditiile!

Topic Closed.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by NewBest, 30 March 2016 13:09

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Admin requests  

The time now is 23-07-2025, 05:53:38
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password