User
Pass
2FA

Cerere Admin PandaFTW

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Admin requests
Author Message742
snakesipunct

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 27-03-2016 20:18)

Post Posted: 19-03-2016, 19:41:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut ,eu ma numesc PandaFTW.Am 13 ani, joc minecraft de 4 ani ,am 2 zile 11 ore si 41 de minute pe acest server, iar in viata reala ma numesc Andrei .Eu vreau sa fiu admin , deoarece stiu sa fiu si am mai fost pe alte servere in care am luat op doar fiind ca ajutam playerii si chiar moderatorii , helperii,administratorii etc.Eu vreau sa ajut playerii cei noi , sa ajut staff-ul si voi incerca sa donez sa fac ,sa fac promovare la server si sa ajut helperii care dau kick din neatentie sau fara motiv. Si o sa incerc sa fac acele posturi care momentan nu le am dar le voi avea .
0 1

Back to top
View user's profile Send private message
Kent_HD

[Retired - Inactiv]

(since 10-01-2020 22:58)

Votes: 94

Post Posted: 19-03-2016, 20:41:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Super, Bravo !

Cred ca am fost destul de clar in primul tau post/cerere.
Nu indeplinesti conditiile. Citeste din nou Aici Chiar daca ai facut o compunere nu ai cumprins toate cerintele din Model. Cerintele NU sunt optionale si bineinteles mai scrie ca
Code:
  Redacteaza o compunere de aproximativ 200 - 400 de cuvinte in care sa iti exprimi dorinta de a te alatura staff-ului MC.FREAKZ.RO .

Minimu de cuvinte e 200.

Code:
Titlu topic: "Cerere HELPER [nick]"

Si sa intelegi pe langa compunere trebe sa ai si:

Code:
> Pentru a primi gradul trebuie sa ai minim 3 zile perecute online pe server.
> Pentru a primi gradul trebuie sa ai minim 50 de posturi pe forum

Nu ai poza ontime.
Sper sa nu vad ca faci alta cerere.

Kent_HD - HELPER

0 0

Back to top
NewBest

[MC Freakz Staff]

(since 30-01-2023 00:15)

Votes: 115

Post Posted: 30-03-2016, 15:27:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cererea a fost RESPINSA.
Motiv: Nu poti avea doua cereri deschise in acelasi timp.

Poti reveni cu o cerere peste 3 saptamani. Asigura-te ca de aceasta data indeplinesti toate conditiile!

Topic Closed.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by NewBest, 30 March 2016 13:27

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Admin requests  

The time now is 26-07-2025, 00:15:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password