User
Pass
2FA
 
 

Reguli

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1039
Helinator

[Ex-fan of Deathwing]



Status: Offline
(since 07-12-2017 14:05)
Joined: 28 May 2013
Posts: 149, Topics: 29
Location: Bitland

Reputation: 134.2
Votes: 12

 
Post Posted: 31-03-2016, 08:57:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu avem un set atat de strict de reguli, insa am impus cateva reguli pentru buna functionare a guildei.

1. Orice tentativa si act de ragequit vor fi pedepsite crunt.
2. Fiti respectuosi cu ceilalti membri ai guildei. Injuriile sau atitudinea deranjanta va vor taxa.
3. Nu va aduceti toate alt-urile in guilda. Daca doriti, aduceti-va doar cele suficient de gearate pentru Throne of Thunder (~ilvl 510) si ideal nu mai mult de 3, insa se va lua in considerare si rankul. Restul alt-urilor nu vor fi invitate, iar daca se intampla asta, vor primi gkick.
4. Fiti activi. Daca aveti o problema in viata reala, anuntati un ofiter sau GM-ul. Nu va taie nimeni capul daca se intampla asta, dar e posibil sa primiti gkick la mai mult de 10 zile, daca nu sunteti scuzati pentru inactivitate.
5. Aratati interes. Simplul fapt ca nu vii la raid niciodata (motivat sau nu) ne pune un semn de intrebare, si este posibil sa primiti gkick.
6. Rugam o cunoastere decenta a scripturilor din raiduri. Orice greseala va poate taxa mult, de la minus DKP la gkick.

Totodata am vrut sa includ aici si cateva reguli pentru rank:
-La intrarea in guilda veti primi rank Trial, si la prima oportunitate veti fi adusi la raid. Daca va descurcati bine, primiti membru; daca nu, ramaneti la Trial, cu mentiunea ca daca continuati cu performanta indoielnica, veti primi gkick. Mai departe de la membru veti fi adusi la inca un raid, din nou, la prima oportunitate, si o performanta buna va va aduce rankul de Raider. De la membru nu veti mai primi gkick, insa se aplica toate regulile de mai sus (cele de conduita). Mai departe rankul de elite raider va fi obtinut in urma performantei bune la heroic.

Toate raidurile anuntate incep la 7:30 seara. Nu suntem o guilda elitista, avem si noi treburile noastre in viata reala, asa ca de obicei acestea se termina la ~12 seara.


Raidurile neanuntate nu au nici o ora exacta, nici o data exacta. Toata lumea le face cand si cum vrea, insa rugam insistent sa nu se faca SoO neanuntat, decat dupa marti.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 12-05-2024, 21:50:06
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x