User
Pass
2FA

@Propuneri pe noul host.
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message3099
Hater1

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 26-07-2017 18:57)

Votes: 2

Post Posted: 13-04-2016, 09:28:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DmC-ShOw wrote:
Hater1 wrote:
Nume: master
Propunere: reintroducerea guildelor si pentru fiecare kill pe care il face unul din guilda noastra sa primim cam jumatate din punctele pe care le castiga el
Link download:...
De ce cred ca ar ajuta sv: playerii s-ar intelege mai bine

Contra.
1) Tu nu vezi ca am depasit limita care o poate da conter-strike?
2)Si d3luxe ar fi foarte ocupat numai cu dastea.
3)Nu te gandesti ca d3luxe mai are si viata sociala?
Nu sta numa sa-tiu bage tie guildu
4)Nu ii vad rostu.

Dmc aici ni s-a spus ca avem voie sa postam sugestii chiar daca vor fi acceptate sau nu
Asa ca nu mai comenta aiurea
Nu stiu ce ai cu mine si dc tot imi dai contra aproape la orice postez

Update @ 13-04-2016, 10:21:54

DmC-ShOw wrote:
Hater1 wrote:
Nume: master
Propunere: reintroducerea guildelor si pentru fiecare kill pe care il face unul din guilda noastra sa primim cam jumatate din punctele pe care le castiga el
De ce cred ca ar ajuta sv: playerii s-ar intelege mai bine

Contra.
1) Tu nu vezi ca am depasit limita care o poate da conter-strike?
2)Si d3luxe ar fi foarte ocupat numai cu dastea.
3)Nu te gandesti ca d3luxe mai are si viata sociala?
Nu sta numa sa-tiu bage tie guildu
4)Nu ii vad rostu.

In acest topic avem voie sa facem orice propunere indiferent daca vor fi acceptate sau nu asa ca nu mai comenta aiurea
Nu stiu ce ai cu mine de tot dai contra,prima oara nu m-am suparat cand ai inventat chestiile alea cu tb...dar acum comentezi si aici si nu mi se pare in regula pentru un admin

Update @ 13-04-2016, 10:28:43

Dmc in acest topic am coie sa postez orice sugestie care mi se pare ok indiferent daca e buna sau nu asa ca nu mai comenta aiurea

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
DmC-ShOw

[DrX.Freakz Fondator]

(since 16-05-2020 14:35)

Votes: 15

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Nope 
Post Posted: 14-04-2016, 20:37:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume: [D]eagle
Propunere: As vrea sa se adauge niste mape de ex de_cliff de_aztec.
Link download: --
Cu ce crezi ca va ajuta serverul: Sunt farte bune mapele.

#Domnu' [D]eagle nu face flotãri , le cumpãrã gata fãcute.
#Domnu' [D]eagle a omorât 50 de teroriºti cu 2 gloanþe , primul a fost de avertizare

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Dexter23

[Vreau sa te *** .]

(since 09-03-2017 14:37)

Votes: 3

Post Posted: 20-04-2016, 18:53:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume: Dexter
Propunere : Sa se adauge arme noi , iar cateva 2-3 sa fie luate cu pct pentru o runda . La T sa fie in shop ce sa iti dea 3x dmg care sa coste mai multe pct 300-400 (1 runda)
Sa fie o protectie la inceputul rundei , in care nu poti sa omori un CT -
Scoaterea grenazii de la T ( poate da si 400 dmg) in cea originala , la CT e ok
Cei cu gradul SLOT sa nu mai aiba acces la SS , doar de la helper in sus , fac poze aiurea
Sa fie scos bugul cu focul , Cu pistolul de 25 cand omori toti T poti da intr-un coechipier , si runda viitoare ii scade HP ( La fel e cu arma de 45)
Sa se scoata toate jocurile in afara de TRIVIA , nu le joaca nimeni
De Paste si de Craciun sa se dea +1 lvl la toti ,
Ar fii mai interesant ca sa se cumpere xp la 5k puncte = 3k xp
Sa se scoata arma vip ( 1 shoot=kill) in una mai "decenta"
Sa se creasca dmg la knife 40 ( fire knife) click 1=100 dmg click 2 =380 + foc iar cel de 35 ( iron kinfe ) da mai mult dmg pe click 1 (155 mi se pare)
Sa se rezolve bugul de la bomba , daca o plantezi si explodea i-a atat T cat si CT xp , pct . Normal ar fii sa primeasca doar T , Iar CT daca castiga runda sa primeasca 50xp, 50 pct
Link download : -
Cu ce crezi ca va ajuta serverul : ar fi mai amuzant - -
P.S. fiecare isi poate spune cum poate ajuta -

Casuta vocala: Dexter23*
1 0

Back to top
killllerrrr___

[Mentally Stable]

(since 30-04-2017 19:23)

Votes: 3

Post Posted: 27-04-2016, 14:55:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume: killllerrrr___
Propunere: Propun sa fie bagat pe sv o chestie in care sa scrii in chat "/ore" si sa iti arate cate ore ai .
Link download: -
Cu ce crezi ca va ajuta serverul: Pai unii playeri nu stiu sa intre pe gametracker , iar celorlalti le va fii mai usor sa afle cate ore au (pentru concursul de admini zic) -

0 0

Back to top
JanyX
[Banned user]

Banned

(since 09-08-2016 18:58)

Votes: 19

Post Posted: 01-05-2016, 11:36:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am mai venit cu o prpunere ciudat seamanu cu alui dark:
Nume:ReD^HeaDsHoTv
Propunere: Sa se dea restart la tot si sa se inceapa concursu cine a junge la lvl 55 sa se dea restart la lvl la puncte.
Cred ca va ajuta sv : O sa joace si cei cu lvl mic dar asa cind intra cineva cu lvl mic iesa dece sa staie daca totia au mai mult de 35 daca ii trage unu pumn de ala moare din prima si sa jucam si noi de la 0 Doar gradele sa le mai avem

When you feel your best with a person disappoints you!

Super-Moderator Fury.Freakz.ro

Casuta vocala Fr3sH
0 1

Back to top
Drogatul ;X

[Criminal]

(since 28-09-2023 08:06)

Votes: 363

Post Posted: 01-05-2016, 13:32:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O sa se faca un gift pentru cei cu lvl mic.

Regulament|Connect Jb.Freakz.ro|Panel Jb.freakz.ro

1 0

Back to top
*WhyBack*

[Mentally Stable]

(since 16-04-2017 13:17)

Votes: 2

Post Posted: 02-07-2016, 14:01:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume: *WhyBack*
Propunere: Sã se scoatã radio , sã se schimbe arma T vip sau sã micșorați dmg ( cu full HP dintr-un big ești mort ) , arma T de 40 și 48 dacã se modificate , gag pe ip , o armã pentru jucãtorii noi ( sã aibã mãcar o șansã contra celor "vechi" ) , când jucãtorii noi scriu /gif (sau altceva ) sã primeascã un anume lvl și ceva puncte , jocurile ( tetris și care mai sunt ) din punctul meu de vedere sunt inutile , abilitatea T de la lvl 40 dacã se poate schimba cu alta ar fi super ( o folosești cam degeaba , nu primești nici puncte nici exp ) , Niște mape în plus nu ar strica ( doar dust și dust forest se joacã ... )
Link download: -
Cu ce crezi ca va ajuta serverul: Mai se reduce din lag ( toți se "vaitã" cã arma de 40 face lag ) , jucãtorii noi ar rãmâne pe server ...
P.S Dacã îmi mai vin idei revin cu edit -

0 0

Back to top
NicuAdy

[Mentally Stable]

(since 14-07-2016 19:21)

Votes: 1

Post Posted: 02-07-2016, 14:15:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume:IoNuTz
Propunere:Sa se bage arme noi ca de ex http://imgur.com/VzwECiS sa se ma adauge o putere sau 2 la ct si t de la lvl 40 pana la 55 nu e nimic sa se puna dmg mai mare la arma vip ct si mai mic la t,sa se schimbe He-ul,am citit in alta propunere ceva legat de cumparatul xp-ului mi-se pare buna atat pt playeri cu lvl mic cat si pt cei cu lvl mic,dmg mai mare la armele clasice ca sa aiba si cei cu lvl mic putine sanse
Link download:-
Cu ce crezi ca va ajuta serverul:Vor veni mai multi playeri si cei vechi vor sta mai mult pe sv

¯\_(⊙︿⊙)_/¯ ¯\_(⊙︿⊙)_/¯
IoNuTz........IoNuTz........IoNuTz
¯\_(⊙︿⊙)_/¯ ¯\_(⊙︿⊙)_/¯
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 03-02-2025, 07:09:44
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x