User
Pass
2FA

REPOPULARE!!!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message581
irodbogdan

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 03-05-2016 16:56)

Post Posted: 15-04-2016, 20:53:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

OKY...AM INTELES CA SE LUCREAZA LA REPOPULAREA SV.....HAI SA FIM SI NOI OAMENI(MA REFER LA ADMINI) ...TOTI AM PLECAT DE LA LVL 1....HAI SA IGNORAM MSG "PLZ LAST" "E COLEGU DE CASA" "E SORA " " TE ROG AJUTA - MA SA FAC LVL"...HAI SA FIM PT TOTI EGALI!!!VA ROG SA NU INCEPETI SA LASATI MSG CA ATI FOST EGALI CU TOTI!!!ETC....STIM BINE CA NE- AM FOVARIZAT UNUL PE ALTUL!!

HAI SA PUNEM SI O NOUA REGULA .....FAVORIZAREA UNI PLAYER 3-4 RUNDE ..ETC
CHIAR DACA SUNTEM ADMINI....INVIDIEZ UN SINGUR ADMIN!!! AVR@M - FELICIRATI PT CA ADOPTEZI UN SINGUR ATAC PT TOTI PLAYERI...UN OM CARE E EGAL PT TOTI... INDIFERENT DE LVL PLAYER-ULUI...HAI SA FIM AVR@AM!!!!- E IN GLUMA DAR VB SERIOS!!!

Update @ 15-04-2016, 21:53:42

mai am o propunere in evidenta repopulari sv....daca pe sv sunt 1-2-5-6 playeri care maximul lvl este sub lvl 9 .noi jucatori care avem peste lvl acestor jucatori sa ne adaptam la lvl lor maxim si sa jucam de la egal la egal! incurajand sa joace pe sv!!!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
+++>//(Am0rt!zo0r)//&a

[HeadShot*]

(online 1 week ago)

Votes: 23

Post Posted: 15-04-2016, 20:54:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am inteles ce vrei sa zici.
Ar fi o idee sa se puna o regula gen: Fara tentative de team gen "ataca plz", "ataca cu clic 1", "last plz".
Dar aici e o mare problema, daca se pune aceasta regula si uni mai cer atac sau last ceilalti vor face imediat poza si ce zic, hai sai fac reclamatie ca a incalcat regulamentul poate iau si eu +1 fidelitate.
Ie logic ca putini o sa stie de aceasta regula, plaiery de lvl mic si noi pe server le place sa fie atacati, deci vor incepe cu cerseala iar ceilalti le vor face imediat reclamatie si in loc sai pastram pe server ii gonim de pe el. Pe langa asta si admini vor incepe sa se ia la cearta in cauza a dua cuvinte spuse din obisnuinta.
Eu zic ca nu e o idee buna.

0 0

Back to top
Dom1No

[Mentally Stable]

(since 09-12-2019 15:45)

Votes: 9

Post Posted: 15-04-2016, 21:08:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asta e o ideie buna.... dar nu toti vor fi deacord cu ea fiindca un player de level mediu adica 5-6 e obisnuit sa dea he runda la runda si un player care a re lv mai mare isi pierde nervii si nu cred ca lar ataca si pe el cum ataca si pe ceilalti... dar in rest sar primi ceva...Playerii care sunt de mult pe sv se ataca intre iei frumos fiindca se cunosc si nu iau in seama un alt player nou venit.. dar noi ca adminii am trebui sa ii ajutam TOTI!!!

Update @ 15-04-2016, 22:08:39

Nu numai in privinta cum se pune lm sau cum se ia HP sau ceva de genu... ar trebui sai atacam pentru ca sa faca si ei ceva crd.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
irodbogdan

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-04-2016, 21:08:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu am propus ceva in mare...nu am propus ceva anume!!! admini ar trebui sa gandeasca reguli in acest gen in care sa nu ajunga la ceeea ce spui tu! banuiesc ca sunt oameni capabili in acest gen ..si ei sunt mai constienti decat noi...si "mai experimentati"!
0 0

Back to top
TheGooDBoY

[Mentally Stable]

(since 13-12-2018 08:14)

Votes: 3

Post Posted: 15-04-2016, 21:28:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu e o idee asa de buna,daca nu mai cerem atac pleyeri incepatori nu o sa ne mai atace deloc doar dau cu magia si pleaca.
Nu prea mi se pare o idee buna.

0 0

Back to top
irodbogdan

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-04-2016, 21:43:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tu ai citit ce am scris eu ???sau tragi concluzi aiurea!!!!hai sa o luam si pe de alta parte ...in regulament scrie clar ca pe admini nu trebuie sa ii preocupe creditele(ammo)! cautam motive si asta rezulta ce fel de admini sunt pe sv !
0 0

Back to top
DomnulK

[The King Of Nunchuck]

(since 12-12-2019 17:45)

Votes: 17

Post Posted: 19-04-2016, 12:28:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TheGooDBoY wrote:
Nu e o idee asa de buna,daca nu mai cerem atac pleyeri incepatori nu o sa ne mai atace deloc doar dau cu magia si pleaca.
Nu prea mi se pare o idee buna.

Nu trebuie sa le cerem atac ,nu asta este ideea ,daca nu ataca undeva le dam cate un slap si le spunem pe chat ataca sau slay .
Legat de propunere suna bine,sunt deacord cu ea insa nu stiu ce parere au alti,daca atacam playeri frumos vor face credite mai repede ,dar sa le acordam respect si sa-i bagam in seama ,nu trebuie sa-i ignoram din cauza ca vrem noi sa facem lvl mare si ca n-avem timp sa mai dam cu ochi prin chat sa vedem ce zic playeri.
Propunerea e interesanta, imi place,si apreciez ca incerci sa ajuti serverul.
Sper ca ceilalti admini sau playeri vechi sa faca la fel pentru a aduce serverul pe picioare.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by DomnulK, 19 April 2016 10:33

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 29-07-2025, 22:03:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password