User
Pass
2FA

[RESPINS] reclamatie danut

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message366
rilecs

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 30-08-2016 17:45)

Votes: 1

Post Posted: 21-04-2016, 17:16:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Treaba e in felul urmator : de fiecare data cand ma prinde pe server ( defapt cand il prind eu , ca intra o data la 2 zile ) , baiatu' imi scoate ochii ca de ce nu am demo pentru fiecare codat ( slot fiind ) . Cum i-am zis si lui , de ce as face eu , ca slot , demo unui codat cand sunt admini online ? Cred ca sunt cel putin 10 admini care pot confirma ca sunt foarte activ pe admin chat in ce priveste codatii . S-a intamplat de cel putin 4 ori sa ma puna sa fac demo cuiva pe motiv ca " da bine in cererea mea de admin " , el fiind pe server . Stiu ca asta nu-i reddit sa stau sa scriu povesti , dar chiar nu mai pot cu baietasu' asta care o arde la modu' "io am inventat cs-ul " .

Care sunt sanctiunile pentru jignirea unui admin ? Am vazut acum cateva zile pe forum ca depinde de jignire . Rog un admin in rang mai mare sa-mi dea voie sa scriu aici " injuratura " , pentru a decide daca este un motiv bun pentru a-mi da ***.
SI NU , NU L-AM "INJURAT" CU GANDUL SA-I FAC RECLAMATIE , CI CU GANDUL SA-MI DEA BAN 120 MINUTE SA NU MAI INTRU MACAR CAT E EL PE SERVER , DAR EL , SPER , MI-A DAT ***

Nick: rilecs
Data + ora: 4/21/2016 ; 18:00
Harta: -
Admini online: 001 , eLy , danut
Adminul: sper sa fie Danut.Aurelian
Motivul: L-AM INJURAT ( penis se afla in dictionar , nu e nici macar jargon , dar inteleg , astepta sa ma prinda cu ceva de cateva saptamani si eu i-am dat intentionat motiv )
Dovada: mi-a dat ***
Ip-ul: 5.14.103.254

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
001

[krazy]

Status: Offline
(since 17-08-2024 23:14)

Votes: 58

Post Posted: 21-04-2016, 18:07:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu ti-am dat si de azi nu mai ai slot.
Nu accept sa imi injuri adminii in nici un fel.
Sa ai o zi buna si daca continui asa s-ar putea sa iti cauti alt server.

1 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by 001, 21 April 2016 16:24

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 19-07-2025, 07:38:26
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password