User
Pass
2FA

Model Cerere helper

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1025
tyner_cl

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 30-04-2016 12:16)

Post Posted: 28-04-2016, 19:46:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acesta este modelul pentru a face o aplicatie de helper :

Nume real:
Nick :
Cati ani ai ?:
O descriere de minim 20 de cuvinte :
Cat timp acorzi serverului pe zi ? :
De ce vrei aceasta functie ? :
Ce te face pe tine mai bun decat ceilalti ?
Ai citit regulamentul serverului ? :
Cate ore ai jucate pe server si ce level deti ? :

Orice aplicatie care nu este facuta dupa modelul acesta nu este luata in considerare !!!!!

Last edited by tyner_cl on 29-04-2016, 14:10:01; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Kennsay

[Mentally Stable]

(since 03-05-2016 21:17)

Post Posted: 28-04-2016, 21:58:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume real: Madalin
Nick : Kennsay
Cati ani ai ?: Am 18 ani.
O descriere de minim 20 de cuvinte : Sunt o persoana cu capul pe umeri, cu o perspectiva deosebita asupra realitatii avand cei 7 ani de acasa si seriozitatea necesara de a face parte din aceasta factiune, cu diferite abilitatii si talente ne descoperite de alti lideri si cu placerea de a participa la diferite activitati impreuna cu prietenii si cu familia. Fiind o persoana deschisa tuturor posibilitatilor si adaptiva oricarui mediu consider ca sunt destul de placut tuturor persoanelor din jurul meu facandu-le sa se simta in largul lor in apropierea mea discutand deschis orice problema. Imi place sa vad cum lucrurile evolueaza in jurul meu stiind ca am avut si eu putina implicare in dezvoltarea acestora pe care le vad evoluand si crescand in jurul meu. Am diferite hobby-uri ca orice alta persoana cum ar fi football-ul si IT-ul. IT-ul este unul dintre cele mai cautate domenii din ziua de azi si este si cel pe care am decis sa ma axez in decursul vietii mele.
Cat timp acorzi serverului pe zi ? : Aproximativ 7-8 ore fara AFK / /sleep
De ce vrei aceasta functie ? : Deoarece sunt un player foarte activ si ma descurc cu aceasta functie am foarte multa experienta.
Ce te face pe tine mai bun decat ceilalti ? Activitatea si respectul fata de restul playerilor / membrilor ai alte-i factiuni / mafii.
Ai citit regulamentul staffului ? : Desigur.
Cate ore ai jucate pe server si ce level deti ? : Am 0 ore jucate si detin level 3.

0 0

Back to top
DareS

[Mentally Stable]

(since 28-04-2016 21:19)

Post Posted: 28-04-2016, 23:09:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume real: Bogdan
Nick : DareS
Cati ani ai ?: 17
O descriere de minim 20 de cuvinte : Salut! Numele meu e Bogdan si am 17 ani. Sunt un baiat simplu, modest, dar sociabil ceea ce ma ajuta sa imi fac prieteni destul de repede. Am simtul umorului, dar in limita bunului simt. Nu imi place falsitatea si minciuna.
Cat timp acorzi serverului pe zi ? : 3-4 ore.
De ce vrei aceasta functie ? : Deoarece cunosc serverul si stiu majoritatea intrebarilor puse de playeri.
Ce te face pe tine mai bun decat ceilalti ? Motivatia.
Ai citit regulamentul staffului ? : Da
Cate ore ai jucate pe server si ce level deti ? : Am o ora jucata, si detin level 3.

0 0

Back to top
AlinDinu
[Banned user]

Banned

(since 04-05-2016 21:07)

Votes: 1

Post Posted: 28-04-2016, 23:15:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kennsay wrote:
Nume real: Madalin
Nick : Kennsay
Cati ani ai ?: Am 18 ani.
O descriere de minim 20 de cuvinte : Sunt o persoana cu capul pe umeri, cu o perspectiva deosebita asupra realitatii avand cei 7 ani de acasa si seriozitatea necesara de a face parte din aceasta factiune, cu diferite abilitatii si talente ne descoperite de alti lideri si cu placerea de a participa la diferite activitati impreuna cu prietenii si cu familia. Fiind o persoana deschisa tuturor posibilitatilor si adaptiva oricarui mediu consider ca sunt destul de placut tuturor persoanelor din jurul meu facandu-le sa se simta in largul lor in apropierea mea discutand deschis orice problema. Imi place sa vad cum lucrurile evolueaza in jurul meu stiind ca am avut si eu putina implicare in dezvoltarea acestora pe care le vad evoluand si crescand in jurul meu. Am diferite hobby-uri ca orice alta persoana cum ar fi football-ul si IT-ul. IT-ul este unul dintre cele mai cautate domenii din ziua de azi si este si cel pe care am decis sa ma axez in decursul vietii mele.
Cat timp acorzi serverului pe zi ? : Aproximativ 7-8 ore fara AFK / /sleep
De ce vrei aceasta functie ? : Deoarece sunt un player foarte activ si ma descurc cu aceasta functie am foarte multa experienta.
Ce te face pe tine mai bun decat ceilalti ? Activitatea si respectul fata de restul playerilor / membrilor ai alte-i factiuni / mafii.
Ai citit regulamentul staffului ? : Desigur.
Cate ore ai jucate pe server si ce level deti ? : Am 0 ore jucate si detin level 3.

Acceptat ca helper cautama pe server

Update @ 29-04-2016, 00:15:59

DareS wrote:
Nume real: Bogdan
Nick : DareS
Cati ani ai ?: 17
O descriere de minim 20 de cuvinte : Salut! Numele meu e Bogdan si am 17 ani. Sunt un baiat simplu, modest, dar sociabil ceea ce ma ajuta sa imi fac prieteni destul de repede. Am simtul umorului, dar in limita bunului simt. Nu imi place falsitatea si minciuna.
Cat timp acorzi serverului pe zi ? : 3-4 ore.
De ce vrei aceasta functie ? : Deoarece cunosc serverul si stiu majoritatea intrebarilor puse de playeri.
Ce te face pe tine mai bun decat ceilalti ? Motivatia.
Ai citit regulamentul staffului ? : Da
Cate ore ai jucate pe server si ce level deti ? : Am o ora jucata, si detin level 3.

Acceptat Helper 1 cautama pe server

0 0

Back to top
Reggie_Krey

[Mentally Stable]

(since 02-05-2016 12:46)

Post Posted: 02-05-2016, 14:29:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume real: Alexandru
Nick : Reggie_Krey
Cati ani ai ?: 15
O descriere de minim 20 de cuvinte : Ma numesc Alexandru si am 15 ani. De felul meu sunt respectos, îmi fac treaba ºi merg mai departe, nu vorbesc vulgar, îmi place sã îmi fac foarte mulþi prieteni, hobby-ul meu este fotbalul ºi cam atât doresc sã vã spun despre mine.
Cat timp acorzi serverului pe zi ? : 3-4 ore
De ce vrei aceasta functie ? : Deoarece vreau sa ajut playerii
Ce te face pe tine mai bun decat ceilalti ? :Se va vedea pe parcurs
Ai citit regulamentul serverului ? : Da
Cate ore ai jucate pe server si ce level deti ? : 1 ora-level 3

0 0

Back to top
AlinDinu
[Banned user]

Banned

(since 04-05-2016 21:07)

Votes: 1

Post Posted: 02-05-2016, 17:45:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reggie_Krey wrote:
Nume real: Alexandru
Nick : Reggie_Krey
Cati ani ai ?: 15
O descriere de minim 20 de cuvinte : Ma numesc Alexandru si am 15 ani. De felul meu sunt respectos, îmi fac treaba ºi merg mai departe, nu vorbesc vulgar, îmi place sã îmi fac foarte mulþi prieteni, hobby-ul meu este fotbalul ºi cam atât doresc sã vã spun despre mine.
Cat timp acorzi serverului pe zi ? : 3-4 ore
De ce vrei aceasta functie ? : Deoarece vreau sa ajut playerii
Ce te face pe tine mai bun decat ceilalti ? :Se va vedea pe parcurs
Ai citit regulamentul serverului ? : Da
Cate ore ai jucate pe server si ce level deti ? : 1 ora-level 3

Acceptat Helper 1

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AlinDinu, 04 May 2016 14:27

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 24-07-2025, 08:39:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password