User
Pass
2FA

Propuneri

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message900
wizardul77

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 27-08-2016 07:05)

Votes: 1

Post Posted: 29-04-2016, 23:46:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Trebuie facut /post cu zen ca sa poti scapa de zen..ca sunt full si nu mai pot vinde jewelele care le aduna
Trebuie pusi mobi diferiti In arena la spoturi ar arata super bine(ex.Mobi de Lacleon si Swamp)
Ar fi frumos ca arena aia din(arena ce e inchisa sa fie deschisa sa poti face pvp acolo)
Nu am vazut sa pice impure jewel ca sa poti face Jewel harmony
Ar trebui pusa o arena mica de aia rotunda in lorencia tot ptr pvp..ar fi super..deocamdata atat..Imi place aici si aici raman -
Eu am spus ce am vazut pe alte servare si mia placut...a si era sa uit:
Sa nu se poata face pk la spoturi...eu am jucat pe mu romania si de aia am plecat de acolo..eram destul de mare..i fine..
vam descoperit ca cineva de aici ma chemat in privat..si am mai vazut ceva misto pe un servar:puteai sa faci offLevel pe credite era 24 credite ora -..

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Nrultimate

[your master]

(since 23-07-2023 17:07)

Votes: 23

Post Posted: 29-04-2016, 23:57:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ideea e ca ratele la drop sutn mult mai mici ca sa fie la challenging, sa nu te plictisesti repede, pentru ca trebuie sa farmezi ca sa obtii ceva bun, ceea ce e si normal nu sa ai totul mura in gura si sa te plictisesti peste 2-3 luni de server ca ai totul full.
rata la zen este mica si nu cred ca s-a gandit cineva sa faca ceva cu asta, insa daca tot ai postat tu cred ca o sa se faca ceva in privinta asta, cred ca wipe e in masura sa iti raspunda...
poti face pvp in toata arena daca nu am insel, ca sa aibe si altu posibilitatea sa aibe loc la spotm iar mobii din arena au fost echilibrati cu xp ca sa nu se bata lumea pe un anumit spot, nu demult a schimbat mobii ca ne certam pe ei, si pana la urma s-a ajuns la concluzia ca toti mobii sa dea acelasi xp in arena...
ai pe site optiune ca sa iti schimbi orele jucate in credite, cu cat joci mai mult cu cat obtii creditele specifice...
eu am propus de asemenea ridicarea stats la bossi (hp/dmg) ca sa vezi ca pe oficial caracterele cu party, adica sa ai un caracter cu scut (def mare) in fata, elfa sa dea heal ca de asta il are nu doar asa aiurea si restu sa fie dps(aia cu dmg)
sunt chestii care sunt unice la server...asteapta si un raspuns de la wipe ca el stie mai multe...

VEKU
Joker of Jokes. Ace of Games. Warrior of Chaos.

1 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
wizardul77

[Mentally Stable]

Post Posted: 30-04-2016, 00:12:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ok... -
0 0

Back to top
M10

[ObiWan MuOnline]

(since 06-01-2017 02:48)

Votes: 4

Post Posted: 30-04-2016, 00:16:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Exista Opinions & Suggestions,deci inseamna ca acolo trebuia facut acest topic. Am sa ti-l inchid si daca vrei sa mai facei vreo sugestie,acceseaza link-ul asta :

https://forum.wow-freakz.com/Opinions-Suggestions-t387932.html

JOIN US

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Wipe
[Banned user]

Banned

(since 08-06-2022 20:34)

Votes: 431

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 30-04-2016, 09:14:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E ok, lumea poate face un topic separat pentru mai multe idei pe care vor să le discute.
Anumite modificări ale zonelor sunt datorate client-ului şi nu setărilor serverului. Deci, ca să fac o zonă pvp în lorencia ar trebui schimbat client-ul. La fel şi pentru acea zonă din Arena.
Cât despre /post, aş putea cere zen, însă playerii noi nu l-ar putea folosi pentru că rata la zen nu e foarte mare.
Atât harmony cât şi materialele necesare au drop, însă e mai mic. Se poate mări rata custom dar nu e nevoie. Este de asemenea în webshop pe site şi e relativ ieftin.

Don't touch this

1 0

Back to top
BuDyZ0R

[Mentally Stable]

(since 08-07-2016 07:17)

Votes: 3

Post Posted: 30-04-2016, 09:53:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wizardul77 wrote:
Trebuie facut /post cu zen ca sa poti scapa de zen..ca sunt full si nu mai pot vinde jewelele care le aduna
Trebuie pusi mobi diferiti In arena la spoturi ar arata super bine(ex.Mobi de Lacleon si Swamp)
Ar fi frumos ca arena aia din(arena ce e inchisa sa fie deschisa sa poti face pvp acolo)
Nu am vazut sa pice impure jewel ca sa poti face Jewel harmony
Ar trebui pusa o arena mica de aia rotunda in lorencia tot ptr pvp..ar fi super..deocamdata atat..Imi place aici si aici raman -
Eu am spus ce am vazut pe alte servare si mia placut...a si era sa uit:
Sa nu se poata face pk la spoturi...eu am jucat pe mu romania si de aia am plecat de acolo..eram destul de mare..i fine..
vam descoperit ca cineva de aici ma chemat in privat..si am mai vazut ceva misto pe un servar:puteai sa faci offLevel pe credite era 24 credite ora -..

Salutare si bine ai venit, ai mai multe avantaje pe acest server, printre care as vrea sa reamintesc transferul de caractere si de credite intre conturi, mu market-ul unde se vand, se cumpara si se schimba iteme exc si antice, bosii, dropeaza numai iteme ancient, deci un mare avantaj de a avea setul de iteme ancient dorit. Vote reward si webshop-ul unde itemele sunt destul de ok ca pret.
Momentan este in desfasurare eventul de paste cu Golden Rabbit care dropeaza 5 iteme exc cu 3,4 optiuni, foarte bune. Vreau sa mai reaminesc si ca in Atlans, Icarus, Tarkan, si Aida sunt spoturi adaugate de mobi pentru cei fara rr si multe alte lucruri pe care le veti descoperi.

Succes

0 0

Back to top
wizardul77

[Mentally Stable]

Post Posted: 30-04-2016, 11:33:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ok...multumes de raspuns...nu stiam care e treba cu clientul...si scuze ca am zis ca am cumparat anciente si mia dat iteme normale.....nu stiam ca trebui bifat stamina +5 sa se faca ancient...in rest e ok...si da am venit de pe mu romania..da nus cum e cu migratia..acelasi nume lam avut si acolo Evilspiryt..si print screen la caracter pot sa fac doar pana la select caracter..de oarece sunt banat ca mam certat cu ei ca nu te mai puteai juca ca se facea pk la spot nu mai aveai nici o sansa sa faci lvl apoi statea cate unu mare la intrare in arena si ii omora pe toti care intrau..sper sa nu se intample si aici asa ceva ...si ei nu luau nici o masura...aveam aproape 40 de rr...Multumesc;)
0 0

Back to top
BuDyZ0R

[Mentally Stable]

Post Posted: 30-04-2016, 11:37:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wizardul77 wrote:
ok...multumes de raspuns...nu stiam care e treba cu clientul...si scuze ca am zis ca am cumparat anciente si mia dat iteme normale.....nu stiam ca trebui bifat stamina +5 sa se faca ancient...in rest e ok...si da am venit de pe mu romania..da nus cum e cu migratia..acelasi nume lam avut si acolo Evilspiryt..si print screen la caracter pot sa fac doar pana la select caracter..de oarece sunt banat ca mam certat cu ei ca nu te mai puteai juca ca se facea pk la spot nu mai aveai nici o sansa sa faci lvl apoi statea cate unu mare la intrare in arena si ii omora pe toti care intrau..sper sa nu se intample si aici asa ceva ...si ei nu luau nici o masura...aveam aproape 40 de rr...Multumesc;)

Salutare, ti-am dat un mesaj cu link-ul unde sa faci cerere, chiar daca ai fost banat acolo, fa o cerere aici pentru a putea beneficia de reward. Aici nu se va intampla asa ceva, pentru ca noi cei mari ii ajutam pe cei mici cu de toate -

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

(since 08-06-2022 20:34)

Votes: 431

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 30-04-2016, 11:51:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Migrația nu îþi transferã practic caracterul de pe un server pe altul. Avem nevoie doar de dovada cã vii de pe alt server. Aici vei avea cont ºi caracter separat cu beneficiile enumerate la anunþuri ºi pe site. Dacã aveþi întrebãri, aici veþi gãsi rãspunsul. Faceți un topic ºi veþi fi ajutaþi cu informaþii.

Don't touch this

1 0

Back to top
BuDyZ0R

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-05-2016, 15:05:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wizardul77 wrote:

Totodata fiind jucator nou, ai dreptul sa faci cerere pentru VIP GRATUIT timp de 2 saptamani. Detalii gasesti aici: https://forum.wow-freakz.com/Free-VIP-accounts-for-new-players-t421873.html

P.S. Acest lucru este valabil pentru toti jucatorii noi care vin pe acest server!

Succes,

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Wipe, 16 May 2016 20:08

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 12-02-2025, 09:01:04
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x