User
Pass
2FA

[REZOLVAT] Cerere unban, Y U go abck?!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1399
alegzus

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 19-05-2016 20:16)

Votes: 2

Post Posted: 11-05-2016, 17:23:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul cu care jucai pe server în momentul respectiv; Y U go abck?!
IP-ul; 188.25.188.212
Data, ora ºi harta; 11.05.2016 18:03 fy_snow
Numele adminului reclamat; Allonzo[R]
Motivul; El stie mai bine. Mi-a facut poza si se facea ca nu stie despre ce e vorba. Am dat retry dupa ce am vazut ca nu am cu cine sa vorbesc si pentru ca PTB-ul nu ma lasa sa intru si am primit kick instant. Dupa ce am dat a doua oara retry , am vrut sa il intreb de ce face asta. Am apucat doar sa scriu "prietene". Restul puteti vedea mai jos in dovada.
Dovada, un screenshot sau un fragment din consolã.

Aceasta este poza care mi-a fost facuta : http://tinypic.com/r/10qwcae/9

[05/11/2016 - 18:00:26]
_ Sfarsit Screenshot _
* Foloseste Comanda "/back" Pentru A Reveni In Fosta Echipa !
*SPEC* Y U go abck?! : da-mi facebook ceva
MoH*Pozzi killed Allonzo[R] with mp5navy
daniel_asasin dropped
*SPEC* Y U go abck?! : ca nu stau sa imi iau yahoo
[CS.FREAKZ.RO] Pentru o conectare mai usoara adaugati serverul la favorite!
daniel_asasin connected
*SPEC* Y U go abck?! : sau skype daca ai
daniel_asasin is joining the Terrorist force
*SPEC* Y U go abck?! : ALONZO
*** MoH*Pozzi killed Allonzo[R] with a headshot from mp5navy ***
*DEAD* (A) Allonzo[R] : bv
*DEAD* (A) Allonzo[R] : e?
daniel_asasin killed Allonzo[R] with m4a1
*SPEC* Y U go abck?! : zi unde iti dau poza
] say [05/11/2016 - 18:00:26]_ Sfarsit Screenshot _
[CS.FREAKZ.RO] Pentru cereri de admin | unban | sau reclamatii,viziteaza http://www.cs.freakz.ro
*DEAD* (A) Allonzo[R] : >?
*** daniel_asasin killed Allonzo[R] with a headshot from m4a1 ***
*SPEC* Y U go abck?! : iti bati joc de mine?
*DEAD* (A) Allonzo[R] : ce m,a>
*SPEC* Y U go abck?! : [05/11/2016 - 18:00:26]_ Sfarsit Screenshot _
*** MoH*Pozzi killed Allonzo[R] with a headshot from m249 ***
[CS.FREAKZ.RO] Pentru o conectare mai usoara adaugati serverul la favorite!
*** MoH*Pozzi killed Allonzo[R] with a headshot from m249 ***
PTB: Ai face bine sa stai in echipa curenta.
PTB: Ai face bine sa stai in echipa curenta.
] retry
Commencing connection retry to cs.freakz.ro
Connecting to cs.freakz.ro...
Connection accepted by 89.44.246.77:27015
* Privileges set

BUILD 6153 SERVER (0 CRC)
Server # 10
Y U go abck?! connected
Couldn't open file overviews/fy_snow.txt. Using default values for overiew mode.
Y U go abck?! is joining the Counter-Terrorist force
[CS.FREAKZ.RO] Pentru cereri de admin | unban | sau reclamatii,viziteaza http://www.cs.freakz.ro
Y U go abck?! killed MoH*Pozzi with m4a1
Y U go abck?! killed daniel_asasin with m4a1
Type 'amx_langmenu' in the console to display a menu where you can choose your language
Kicked by Console
Kicked
] retry
Commencing connection retry to cs.freakz.ro
Connecting to cs.freakz.ro...
Connection accepted by 89.44.246.77:27015
* Privileges set

BUILD 6153 SERVER (0 CRC)
Server # 10
Type 'amx_help' in the console to see available commands
Y U go abck?! connected
Couldn't open file overviews/fy_snow.txt. Using default values for overiew mode.
Y U go abck?! is joining the Counter-Terrorist force
MoH*Pozzi dropped
MoH*Pozzi has left the game
Unknown command: -hook
[CS.FREAKZ.RO] Scrie /chat pentru a putea folosi chatul.
daniel_asasin killed Y U go abck?! with m4a1
The server operator has added you to banned list
Added to banned list

La final tin sa mentionez ca joc in comunitatea freakz de 5 ani de zile (nu joc doar cs) , am 1260 de ore jucate in 1.6 si niciodata nu am patit vreo magarie de genul pe unul din serverele Freakz. Doresc ca adminul respectiv sa fie pedepsit pentru abuz de putere. Si v-as ruga sa fiti mai atenti cand acceptati cererile de admin. Stiu ca oamenii seriosi se gasesc greu , dar mai bine sa dureze decat sa aveti copii de 12 ani care se oftica daca ii omori de cateva ori.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Allonzo[R]

[Mentally Stable]

(since 11-12-2018 08:36)

Votes: 23

Post Posted: 11-05-2016, 21:02:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bun ca sa clarificam situatia .
Deci ti-am facut screenshoot . ok? Bun.
Ti-am zis ai 5 minute sa imi dai 1 poza .
Ti-am zis din nou : link sau mess? Mi-ai spus ca mess nu stai acum sa descarci dupa cum se vede in poza ta.
Si iar ti-am zis sti sa faci link? Iar tu strigai la mine 'ALONZO' iar eu ti-am raspuns 'ce ma?'
Tu de colo raspuzi cand te-am intrebat sti sa faci link(am si poza in pc care dovedeste asta,dar eu acum nu am acces la pc) iar tu raspunzi iti bati joc de mine?
Ti-am zis ca nu am fb nici skipe iar tu tot continuaibsa strigi la mine de parca nici nu ti-am zis ce trebuie sa faci.
M-ai intrebat si unde gasesti poza ,iar eu ti-am raspuns ca in folderul cstrike.
TOATE ACESTE LUCRURI LE POATE DEMONSTRA Moh*Pozzi care era si el on.

Deci eu din cererea asta de unban ce sa inteleg:

-ca esti un nesimtit mincinos care pretinde ca nu are cu cine vorbi. Pe mine ma deranjeazã aceste 'minciuni' si imi stricati toata seara cu astfel de cereri.
-daca joci de atatia ani cs ,presupun ca ti s-a mai facut un screen?
-aveti curajul acesta atat de nesimtit sa veniti cu tot felul de cereri in care da-ti vina pe admini.

Eu unul m-am satirat de copii ca voi.

Unban iti v-a da unul dintre colegii mei(decat pe ip) deoarece eu nu am acces la pc.
Atat am avut de spus .

O searã bunã.

Ai dușmani? Bravo!
Înseamnã cã ai facut ceva, candva in viata.

Aviz amatorilor care nu mã suporta .
0 0

Back to top
alegzus

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-05-2016, 01:49:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ai spus absolut nimic. M-am uitat de curiozitate si la celelalte reclamatii facute pe numele tau si nu sunt singurul care am patit chestia asta. Esti un mare nesimtit! Sa iti fie rusine ca incerci sa te scoti acum. Niciodata nu ai acces la PC!!! Rog un superior sa ma caute in privat sau sa raspunda aici. Si vreau cat mai curand dovada ca ai vorbit cu mine in timp ce eu te strigam si nu eram bagat in seama. Vreau demo! Asta sau chiar o sa ma interesez de cine se ocupa de recrutari si de serverul asta!
0 0

Back to top
Allonzo[R]

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-05-2016, 06:25:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok, daca chiar ai tupeul acesta atat de nesimtit ,astazi pe la ora 14:00 o sa am acces la pc , si o sa demonstrez cat de nesimtit esti.
Acum cred ca nici unban nu iti mai iei.

Ai dușmani? Bravo!

0 0

Back to top
Allonzo[R]

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-05-2016, 13:36:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bun uite dovada , ce am reusit sa salvez , deoarece eu am facut prt screen decat la ce mi ai trimis tu : http://www116.zippyshare.com/v/NCQHD42g/file.html (bucurate de imagine)
Se vede clar ca ti-am zis in primele randuri sti sa faci link?iar tu mi-ai raspuns ca iti bati joc de mine !
La fel in primele randuri se vede ca mi-ai zis ca nu stai sa descarci yahoo ? cu cine vorbeai asa singur , daca eu nu ti-am zis nimic , dovada: http://www59.zippyshare.com/v/QzmRxszM/file.html
Deci prietene stai in banca ta ca nu iti ies minciunile astea cu mine.
Si oricum chiar daca nu as fi avut eu poza aceea de mai sus ( http://www116.zippyshare.com/v/NCQHD42g/file.html ) , sa stii prietene ca un owner poate verifica ce am vorbit eu cu tine si ce am facut cu tine , in data de ... la ora...de!

@Syem , @Jecrysty propun ban (temporar macar) pentru ca pe mine chiar m-a enervat cu aceste minciuni, dar decizia este la voi!

Multumesc

Ai dușmani? Bravo!

0 0

Back to top
alegzus

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-05-2016, 13:44:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rog un owner sa verifice consola serverului. Eu nu am vazut nici unul din mesajele din screenul tau cu consola. Uite-te in consola mea inca o data sa vezi ca nu apare in chat nimic inafara de "?" si "e ma?". Nu am de ce sa mint aiurea. Crezi ca te mai intrebam "iti bati joc de mine?" daca vedeam alea ? -
0 0

Back to top
Allonzo[R]

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-05-2016, 14:03:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bai baiatule asta este ultimul mesaj care ti-l scriu: In chat ul meu de ce apare ca te-am intrebat sti sa faci link ?
Iar tu de ce imi ziceai ca nu stai sa descarci yahoo?cu cine vorbeai? Te-am intrebat eu cumva daca ai mesS? Da eu cred ca tin minte.

Ai dușmani? Bravo!

0 0

Back to top
alegzus

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-05-2016, 16:36:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pe care ti-l scriu*.

Am spus ca nu stau sa descarc yahoo inainte ca tu sa imi scrii ceva , omule. Si imi asum ce am spus pentru ca nu mai suntem in 2004 sa stam pe yahoo messenger. Te-am intrebat unde iti pot trimite pozele si precum se vede si in consola mea , nu ai dat nici un raspuns. Serverul e dotat cu pluginul ce face sa vezi chatul mortilor cand esti viu , din cate stiu eu. Si daca intr-adevar ai scris toate acele chestii de ce in consola mea nu apar? Si de ce nu ai spus-o de doua ori inainte sa dai kick si ban. De ce ai dat kick inainte de ban daca tot sunt un nelegiuit ce nu prezinta pozele? Nu cumva pentru simplul fapt ca ai vrut sa scapi de mine? Si inceteaza cu "bai baiatule" si cu jignirile ca nu am crescut in acelasi cartier si sunt sigur ca nu avem nici aceeasi varsta. Daca ofer respect , cer respect , si cu asta inchei sperand ca va comenta si altcineva inafara de tine la acest topic.

0 0

Back to top
Allonzo[R]

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-05-2016, 16:44:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aolo , tu esti redus mintal copilasule , ori ti-am zis ori nu? ti am zis daca imi dai poza pe mess sau pe link iar tu mi ai zis ca nu stai sa iti descarci yahoo si link cand ti am zis sa faci ai zis ca imi bat joc de tine.Deci pana la urma te-am intrebat nu , nu am stat de parca nu s-a intamplat nimic nu? Nu stiu de ce imi mai bat capul cu tine ,pentru ca esti cam batut in cap si imi faci o caruta de nervi!

Ai dușmani? Bravo!

0 0

Back to top
alegzus

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-05-2016, 16:50:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De ajuns. Astept sa comenteze si altcineva , nu ma mai cobor la nivelul tau. Daca atitudinea era prioritate in cererea de admin , nici slot nu aveai. Pacat de comunitatea asta ca are oameni ca tine.
0 0

Back to top
jecrysty

[LiKe.FreaKz.Ro]

(since 16-08-2019 10:08)

Votes: 275

Post Posted: 12-05-2016, 18:02:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cam mult scandal pt o poza

Allonzo ii poti da unban!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by jecrysty, 12 May 2016 16:02

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 21-07-2025, 15:23:21
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password