User
Pass
2FA

[REZOLVAT] Reclamatie "lady"
Go to page Previous  1, 2    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message1220
ssQ

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 20-09-2019 22:39)

Votes: 9

Post Posted: 16-05-2016, 10:15:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stiu ca intre voi 2 exista o "mica istorie" relatata mai sus.
Si nu vreau sa mi-o iei in nume de rau Lady, dar tu l-ai starnit. Pe de alta parte nici Moga nu-i usa de biserica:)
El era cuminte juca, nu zicea nimic pana sa nu-l "agati"-

I-ai zis "Schimba nick-ul ca-ti scade rankul" si "Visezi la locu 1"- toate astea veneau pe fondul cand murea runda de runda.
El nici macar nu ti-a ripostat la vorbele astea.
Doar eu te-am intrebat despre cine zici, ca nu intelegeam, si ai vorbit cu mine:)

Nu stiu, dar va sicanati inutil

Parerea mea e ca nu ar trebui sa ajungeti de la niste "glumite fara rautate"de pe server --> pe forum la reclamatii serioase.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Your Angel

[War4.freakz.ro]

Status: Offline
(since 04-06-2018 12:19)

Votes: 41

Post Posted: 16-05-2016, 14:10:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Toata treaba sta in felul urmator: Moga stii foarte bine ca si ieri te-am avertizat sa nu mai vorbesti la adresa ei (vorbeai cu un alt jucator de ea,in lipsa ei,ceea ce nu este frumos),se pare ca nu vrei sa ma intelegi.
Lady te inteleg ca certurile din trecutul apropiat dintre tine si moga te-a inrait,nu faci bine,un rau il poti face repede,un bine nu il poti face repede.
Incepand de acum Lady si moga nu vreau sa va mai vad discutand decat strict de server,fara glume,fara amenintari,fara executari comenzi,fara apropourii la unu dintre voi,orice problema aveti incepand de acum veniti pe forum cu o dovada si postati dovada intr-un PM la unu din owneri.
Cat despre ceilalti care fac favorizme va rog sa va aptineti si sa va aduceti aminte ca avem un regulament de respectat nu sa favorizam prieteni,cunostinte,frati,surori,etc, care ii stim de 2,3,4,5,10 ani.
Sper ca m-am facut inteles de data asta pentru toata lumea,data viitoare cand mai vad reclamatie facuta pe tema asta voi lua masuri imi ambele parti.

O zi buna.

1 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Your Angel, 16 May 2016 12:11

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 22-04-2025, 00:48:40
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

You don't have any alerts