User
Pass
2FA

[REZOLVAT] Unban + Reclamatie Ba Va Urasc / Red Target
Go to page 1, 2  Next    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war6.freakz.ro -> Unban request / Complaints
Author Message1572
ouTLaNNNdeR

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 21-09-2016 15:48)

Votes: 2

Post Posted: 21-05-2016, 11:40:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul : REx
Data : 21.05.2016
Harta: de_dust2
Admini online: Ba Va Urasc! / Red Target ( sau ceva , nu stiu cum are )
Adminul: Unul din cei doi
Motivul: Habar nu am . Ma joc si ma trezesc cu ban fara poze fara nimic. M-am saturat sa mi se tot faca poze si le trimit ca apoi sa vina unu sa imi dea ban instant . Ultima data cand mi s-au facut poze a fost acum 2 saptamani de catre adminul Dau din Londra ( asa tin minte , alibiul meu pe ziua de azi ) . Cer remove adminului care mi-a dat ban pentru o perioada daca NU exista dovada !
Ip : 109.97.86.251

Tin sa mentionez ca am avut si admin pe server , daca mai conteaza !

UPDATE : Intru pe server de pe laptop , cer socoteala celor doi admini care doar ma ameninta ca imi dau bye . Am iesit de pe server dupa ce mi-au spus ca au postat in lista de codati , ma uit si nu este nimic , intru pe serveer sa cer link , din nou sunt amenintat fara sa mi se prezinte dovada cu toate ca am zis ca nu joc pana nu primesc un raspuns , sunt injurat dupa care primesc bye . Cine raspunde pentru ca nu imi mai merge cs-ul ?! . CER REMOVE DE TOT AMBILOR ADMINI , vreau demo , poze ceva care sa ateste faptul ca aveam cod , iar daca nu exista sper ca se aplica o sanctiune pe masura daca nu ceea ce am sugerat eu , desi adminii buni nu procedeaza astfel ! Eu stiam ca poti sa te intelegi cu oamenii , iar cu animalele nu !

RE-UPDATE : https://forum.wow-freakz.com/Lista-codati-Goofy-t423415.html . SILENT AIM ?! SERIOS ?! Asta scrieti cand nu aveti motiv de ban , pe bune ?! Cine v-a invatat sa adminati . Unde e silent aim acolo , explicati-mi va rog frumos . Un admin competent de data aceasta . Multumesc !

RE-POST : Uitati-va la asta . Am reinstalat cs , am asteptat admin sa intre pe server sa pot sa il rog sa arunce o privire pe reclamatie , iar adminii cu pricina nu au stiut decat sa ma amentinte din nou , nu mi-a salvat chat-ul cand mi-a zis ca imi da bye din nou , dar asta e tot ce pot sa pun . Multumesc

http://www.girlshare.ro/3489382032.4

http://www.girlshare.ro/3489382034.6

Last edited by ouTLaNNNdeR on 21-05-2016, 12:34:22; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ReBoRn21

[The Only One]

(since 23-09-2018 06:00)

Votes: 30

Post Posted: 21-05-2016, 12:25:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ADMIN Ba Va Urasc!: amx_bye REx (109.97.86.251) am inteles ca demo are red alert, asteptam o dovada.

Casuta vocala: Andres , Reborn
0 0

Back to top
Goofy1

[Mentally Stable]

(since 29-05-2016 11:16)

Post Posted: 21-05-2016, 12:52:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

As vrea si eu o dovada ca noi doi te-am injurat!!
0 0

Back to top
ouTLaNNNdeR

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-05-2016, 12:55:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Goofy1 wrote:
As vrea si eu o dovada ca noi doi te-am injurat!!

Vorbesti serios , la tot ce am zis eu tu ma intrebi de dovada cu injuratul ? Cum ai vrea sa iti dau dovada , daca tu mi-ai dat bye , nici nu am avut timp sa fac screenshot esti putin ... ? Plus ca am zis ca nu imi salveaza chat-ul tot . Sunt sigur ca playeri cu experienta ( nu tu ) s-au intalnit cu astfel de situatii . -

0 0

Back to top
Gospodaru

[Experiment]

(since 29-08-2017 08:47)

Votes: 269

Post Posted: 21-05-2016, 13:28:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

N-are nimic. Goofy1, ai lasat demo fix 5 sec si nu sunt decat 2 faze normale fara nici un fel de silent-aim.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Ba Va Urasc!

[Mentally Stable]

(since 25-04-2019 17:59)

Votes: 4

Post Posted: 21-05-2016, 14:24:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ouTLaNNNdeR wrote:
Nick-ul : REx
Data : 21.05.2016
Harta: de_dust2
Admini online: Ba Va Urasc! / Red Target ( sau ceva , nu stiu cum are )
Adminul: Unul din cei doi
Motivul: Habar nu am . Ma joc si ma trezesc cu ban fara poze fara nimic. M-am saturat sa mi se tot faca poze si le trimit ca apoi sa vina unu sa imi dea ban instant . Ultima data cand mi s-au facut poze a fost acum 2 saptamani de catre adminul Dau din Londra ( asa tin minte , alibiul meu pe ziua de azi ) . Cer remove adminului care mi-a dat ban pentru o perioada daca NU exista dovada !
Ip : 109.97.86.251

Tin sa mentionez ca am avut si admin pe server , daca mai conteaza !

UPDATE : Intru pe server de pe laptop , cer socoteala celor doi admini care doar ma ameninta ca imi dau bye . Am iesit de pe server dupa ce mi-au spus ca au postat in lista de codati , ma uit si nu este nimic , intru pe serveer sa cer link , din nou sunt amenintat fara sa mi se prezinte dovada cu toate ca am zis ca nu joc pana nu primesc un raspuns , sunt injurat dupa care primesc bye . Cine raspunde pentru ca nu imi mai merge cs-ul ?! . CER REMOVE DE TOT AMBILOR ADMINI , vreau demo , poze ceva care sa ateste faptul ca aveam cod , iar daca nu exista sper ca se aplica o sanctiune pe masura daca nu ceea ce am sugerat eu , desi adminii buni nu procedeaza astfel ! Eu stiam ca poti sa te intelegi cu oamenii , iar cu animalele nu !

RE-UPDATE : https://forum.wow-freakz.com/Lista-codati-Goofy-t423415.html . SILENT AIM ?! SERIOS ?! Asta scrieti cand nu aveti motiv de ban , pe bune ?! Cine v-a invatat sa adminati . Unde e silent aim acolo , explicati-mi va rog frumos . Un admin competent de data aceasta . Multumesc !

RE-POST : Uitati-va la asta . Am reinstalat cs , am asteptat admin sa intre pe server sa pot sa il rog sa arunce o privire pe reclamatie , iar adminii cu pricina nu au stiut decat sa ma amentinte din nou , nu mi-a salvat chat-ul cand mi-a zis ca imi da bye din nou , dar asta e tot ce pot sa pun . Multumesc

http://www.girlshare.ro/3489382032.4

http://www.girlshare.ro/3489382034.6

Esti copil nu te-a amenintat nimeni - vorbeai cu Jack prin psay ceea ce am vrut eu, a fost sa-ti semnalez faptul ca vedeam tot ce scrii. Si din moment ce ti-am dat bye ce mai cautai pe server? A da? te-am si injurat? Exagerezi nu te-a injurat nimeni,nu-mi permit - te rog frumos calmeza-te,gandeste-te mai bine si nu ma fa te rog sa ma enervez

1 0

Back to top
Gospodaru

[Experiment]

(since 29-08-2017 08:47)

Votes: 269

Post Posted: 21-05-2016, 14:31:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba Va Urasc! wrote:
Esti copil nu te-a amenintat nimeni - vorbeai cu Jack prin psay ceea ce am vrut eu, a fost sa-ti semnalez faptul ca vedeam tot ce scrii. Si din moment ce ti-am dat bye ce mai cautai pe server? A da? te-am si injurat? Exagerezi nu te-a injurat nimeni,nu-mi permit - te rog frumos calmeza-te,gandeste-te mai bine si nu ma fa te rog sa ma enervez

Si ma rog, de ce a primit bye? Lasand la o parte conflictul.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
zgabeiu

[Mentally Stable]

(since 16-11-2016 17:50)

Post Posted: 21-05-2016, 14:32:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din experienta mea nu am vazut niciodata Ca Ba Va Urasc! sau Red target sa ameninte vrun player sau sa vb urat cu alti. Si despre amx_bye nustiu dar vrea sa zic ca toti gresim ca si admini ca si toti, asta nu inseamna sai i faci animale.
0 0

Back to top
Ba Va Urasc!

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-05-2016, 14:33:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gospodaru wrote:
Ba Va Urasc! wrote:

Si ma rog, de ce a primit bye? Lasand la o parte conflictul.
a primit pentru silent aim,intradevar m-am precipitat cand i-am dat dar am mers pe mana lui fara sa stiu ca el nu are o dovada concludenta in demo

0 0

Back to top
ouTLaNNNdeR

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-05-2016, 14:38:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zgabeiu wrote:
Din experienta mea nu am vazut niciodata Ca Ba Va Urasc! sau Red target sa ameninte vrun player sau sa vb urat cu alti. Si despre amx_bye nustiu dar vrea sa zic ca toti gresim ca si admini ca si toti, asta nu inseamna sai i faci animale.

Ai dovada de amenintare , am intrat de pe laptop frumos sa ii comunic ca are o reclamatie si sa imi prezinte dovada din moment ce nici macar nu m-a anuntat , moment in care a inceput sa imi zica doar sa ies afara . Mi-a banat deja un cont , cu ce drept nu avea de gand sa stea de vorba sa vorbim din moment ce eu i-am explicat politicos sa imi prezinte dovada , el si amicul lui scandalizandu-se ca sa ies mai repede pana nu imi da iar bye . Am stat spectator , am asteptat , dar nu m-au bagat in seama . A zis ceva urat , nu mai tin minte , nu pot sa zic ca a fost o injuratura grava , dar nu ma asteptam de la admin . In secunda doi , am primit bye . Stricandu-mi si pe laptop cs-ul . Multumesc mult . Si nu i-am facut animale , intocmai am evitat sa fac asta . Pur si simplu am subliniat diferenta dintre om si animal . Ironia nu strica . Mersi !

0 0

Back to top
Goofy1

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-05-2016, 14:42:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lasand la oparte faza ca ne-ai facut animale... Eu iti ziceam sa iesi afara ca sa nu iei bye, asta ti-a zis si ba va urasc,noi ti-am dat o a doua sansa, tu ai continuat sa o ti pe a ta, in plus nu eu ti-am dat bye ci va urasc, eu nu am acces la comanda..
0 0

Back to top
Ba Va Urasc!

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-05-2016, 14:43:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ouTLaNNNdeR wrote:
zgabeiu wrote:

Ai dovada de amenintare , am intrat de pe laptop frumos sa ii comunic ca are o reclamatie si sa imi prezinte dovada din moment ce nici macar nu m-a anuntat , moment in care a inceput sa imi zica doar sa ies afara . Mi-a banat deja un cont , cu ce drept nu avea de gand sa stea de vorba sa vorbim din moment ce eu i-am explicat politicos sa imi prezinte dovada , el si amicul lui scandalizandu-se ca sa ies mai repede pana nu imi da iar bye . Am stat spectator , am asteptat , dar nu m-au bagat in seama . A zis ceva urat , nu mai tin minte , nu pot sa zic ca a fost o injuratura grava , dar nu ma asteptam de la admin . In secunda doi , am primit bye . Stricandu-mi si pe laptop cs-ul . Multumesc mult . Si nu i-am facut animale , intocmai am evitat sa fac asta . Pur si simplu am subliniat diferenta dintre om si animal . Ironia nu strica . Mersi !
Inca odata repet nu te-am injurat si nici amenintat 2.asa cum ai stiut sa-mi faci reclamatie pe forum asa puteai stii ca din moment ce un admin ti-a dat bye indiferent daca e pe merit sau nu tu nu mai ai ce cauta pe server! Pentru orice discutie exista forumul.Eu imi asum orice greseala indiferent de urmari.

Last edited by Ba Va Urasc! on 21-05-2016, 15:08:04; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Goofy1

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-05-2016, 14:45:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Calmeaza-te, vor decide cei de mai sus in privinta a ceea ce sa intamplat !!!
0 0

Back to top
ouTLaNNNdeR

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-05-2016, 15:12:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba Va Urasc! wrote:
ouTLaNNNdeR wrote:
zgabeiu wrote:

Inca odata repet nu te-am injurat si nici amenintat 2.asa cum ai stiut sa-mi faci reclamatie pe forum asa puteai stii ca din moment ce un admin ti-a dat bye indiferent daca e pe merit sau nu tu nu mai ai ce cauta pe server! Pentru orice discutie exista forumul.Eu imi asum orice greseala indiferent de urmari.

Daca nu ma insel am intrat si ti-am zis ca ti-am facut reclamatie , pentru ca puteam sa ma joc linistit , dar avand in vedere ca mi s-a produs o nedreptate pe care am incercat sa o indrept pe cale amiabila , ati devenit numai ostili si nu ati vrut sa ascultati si ce zic eu . Am intrat ti-am zis de reclamatie si nici nu ai bagat-o in seama , ai intrat pe ea dupa vreo 2 ore . Repet nu intrasem sa ma joc , plus ca mie mi se pare normal sa iei ban pe un singur calculator , nu pe 2 cu ce drept ai dat tu bye si a 2a oara , m-ai prins cu cod sau ceva ? Eu nu consider ca am gresit si totusi astept niste scuze . Tu ai ramas cantonat pe niste scuze penibile cum ar fi injratul , de parca asta ar fi ceea ce este important , pe mine doar m-a deranjat aspectul si l-am expus . In cazul de fata , in locul vostru nu m-as mai certa atat stiind ca am gresit . Nu ai nimic de castigat !

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 21-05-2016, 23:45:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba Va Urasc! wrote:

vorbeai cu Jack prin psay ceea ce am vrut eu, a fost sa-ti semnalez faptul ca vedeam tot ce scrii.

Cum adica vedeai ce scrie prin psay? Din ce stiam eu este privat...

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Activ., 22 May 2016 11:00

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war6.freakz.ro -> Unban request / Complaints  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 05-02-2025, 16:53:16
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x