User
Pass
2FA
 
 

ToT 10 HC

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message194
hadesvonhell

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 10-06-2016 10:30)
Joined: 31 Jan 2012
Posts: 33, Topics: 15
Location: Romania

Reputation: 56.7
Votes: 2

 
Post Posted: 24-05-2016, 13:09:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TANCI: KREGERIAN SCUTULMAGIC Rezerve: MINEM (OS) AXESTORM (OS) TROLLYMEOW (OC)

HEALERI: ANKNM MINEM Rezerve: SERRISSA BLAPLM DRAENORSON

RANGE DPS: LAVASPLASH MAGETABLE MUNITIS BUNICULS Rezerve: SERRISSA (OC)

MELEE DPS: AXESTORM BROXIGAR Rezerve: LOSSHELIN TATTUM KREGERIAN (OS) SNIKROT (rezerva de rezerva de rezerva) TROLLYMEOW (OC)


Cei mentionati trebuie, pe cat le permite timpul, sa fie online de fiecare data cand este anuntat un raid TOT 10 HC, CU PUNCTUALITATE MAXIMA, raidul fiind programat astfel incat toti cei mentionati sa poata fi online.

Ca raidul sa poata fi programat cat mai bine, rog pe toti cei din lista de mai sus sa raspunda pe forum completand urmatorul model:



CHAR: <Numa caracter>

DATA: <ziua si data raidului anuntat (vor fi scrise in topicul la care raspundeti)>

ORE: <Orele intre care puteti fi online>



In mod normal un raid de heroic incepe intre ora 19:00 si 21:30 si se termina la 00:00, de preferat ar fi sa puteti sta online pana la sfarsit, dar in cazul in care nu puteti, va rog ANUNTATI astfel incat sa putem organiza raidul cu tot cu inlocuiri de oameni si altele de genul.
Un raid continand 10 dintre oamenii mentionati mai sus are capacitatea de a da jos cel putin primii 6 bossi, dar suntem la inceput, trebuie sa dam multe try-uri la fiecare boss nou, trebuie ca toti sa vedem, sa intelegem si sa ne obisnuim treptat cu scripturile astfel incat sa facem cat mai putine greseli dupa fiecare try. Ca sa reusim acest lucru, trebuie sa dam atate try-uri cate putem, iar pentru asta, daca cineva iese din raid in timp ce o rezerva pentru acel cineva este online, omul care a iesit va fi inlocuit pe ziua respectiva, urmand sa fie luat din nou sau in ziua in care continuam raidul sau a doua saptamana pe cooldown nou. Daca ratati un boss pentr ca raidul a reusit sa il pice dupa ce ati iesit, nu este o problema, il va prinde in urmatoarea saptamana, sau va prinde bossul de dupa cel dat jos.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 02-05-2024, 09:39:53
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x