User
Pass
2FA

nick rezervat de altcineva sau eroare??????

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Admin Requests
Author Message576
gnd

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 16-04-2010 15:40)

Votes: 4

Post Posted: 04-02-2010, 20:54:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nick : g.nd

buna seara
am vrut sa intru astazi pe server,(nu aveam nick-ul rezervat pana acum) si am constatat ca cineva a rezervat acest nick desi eu joc cu el de cand ma stiu, iar pe acest server joc cu el de la inceput, pana am ajuns cu chiu cu vai la lvl5. alaltaieri am jucat ultima oara, iar azi am constatat ca nu il mai pot folosi. daca ma poate ajuta cineva, le-as multumi anticipat. as dori sa pot juca cu nick-ul meu din nou, si eventual sa imi fie rezervat, daca se poate. ca dovada ca am folosit numai eu acesc nick pana acum, pot sa sugerez compararea ip=ului jucatorului actual(eventualului) cu al meu(am jucat de pe aceeasi clasa tot timpul)
am reusit sa rezerv un nick, gnd, fara punct, dar incep de la lvl1
multumesc anticipat, astept macar un raspuns, daca nu o solutie(dar fara raspunsuri de genul: trebuia sa iti rezervi nick, este peste puterea mea de intelegere de ce ar juca cineva cu numele altcuiva)
cu respect,
g.nd

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
*w@R*

[1n:@:L057,W0R1D]

Status: Offline
(since 10-08-2019 09:27)

Votes: 76

Post Posted: 04-02-2010, 21:37:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu mai se poate face nimik,iti rezervi alt nick,si pe svr va spune"pentru securitatea voastra rezervati-va nick-ul"trebuie sa asteptati pana vine cineva si va roaga frumos..nu?acest topic se facea la plangeri,

facebook profile
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by SpawN, 05 February 2010 00:33

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Admin Requests  

The time now is 14-08-2025, 21:35:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password