User
Pass
2FA

[REZOLVAT] [REZOLVAT] Complaint of unfair ban

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Unban request/Complaints
Author Message802
zssszsssz

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 04-03-2017 10:29)

Votes: 4

Post Posted: 03-06-2016, 19:52:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul (cu care erai in momentul banarii): Carlos Castaneda
Data + ora (cand s-a pentrecut incidentul): 03.06.2016 ~ 20:30
Harta (pe care s-a produs incidentul): cs_assault_1337
Admini online (care erau pe server in acel moment): Bonyski (Or something like this...)
Adminul (care a dat ban. in cazul in care se stie): Bonyski (Or something like this...)
Motivul (pentru care crezi ca ai luat ban): I have no idea... "This administrator" ban me for the second time... This time i have amx_destroy and i reinstalling my cs... For that reason i don't have a picture after the ban...
Dovada (in cazul unui abuz): http://www91.zippyshare.com/v/ZyvD0BzD/file.html
Ip-ul: My IP is 95.111.12.211

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
-P!C@-

[Simply Normal]

(since 21-04-2022 19:07)

Votes: 781

Post Posted: 03-06-2016, 21:20:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bonjasky pune demo-ul cu el. De asemenea mai ai de postat ceva codati Bonjasky, vreau sa vad aici toate demo-urile pentru banurile date.

0 0

Back to top
zssszsssz

[Mentally Stable]

(since 04-03-2017 10:29)

Votes: 4

Post Posted: 04-06-2016, 18:55:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Almost 24 hours later - no trace of "administrator" Bonjasky...

This is absolutely not serious and incompetent behavior!!!

I think that this attitude does not meet your ambitions as a server/forum/internet site...

0 0

Back to top
-P!C@-

[Simply Normal]

Post Posted: 04-06-2016, 19:58:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Unbanned for now. We apologize for that.

0 0

Back to top
Bonjasky

[Mentally Stable]

(since 18-10-2016 11:47)

Votes: 1

Post Posted: 05-06-2016, 17:39:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://www.megafileupload.com/b5i1/carlos.dem BAN DAT PE NUMELE CARLOS !!

este acelasi cu banul luat pe 120 de minute akum cateva zile..!! urmariti demo.. headuri de la distantele alea.. din apropiere e matematica pe batz 2 gloante si headul.. de unde atata precizie.. nu a jucat cu numele lui celebru probabil testa ceva nou... dar vedem pe forum ca e acelasi om... probabil vroia sa isi faca level si pe alt nume.. ptr mine este AIM... si nu ca da headuri pe banda.. ci ptr cum se duc gloantele si ce scurte ... 2 3 gloante 1 head scurt parca trage singura arma e setata la 2 3 gloante... de unde atata .. si cand trage automat arma nu ai urca la recoil.. ea se zgaltaie putin.. akum pe server mai era unu CAN YOU PLAY si unu catalin.. can you play cred ca este tot acest individ care ne a spart pana la urma a recunoscut ca are scripturi.. cum sa joci cinstit si corect cand ai 2 dastia pe server??? ar trebuii interzise CFG cu scripturi... am demo si cu ,catalin TECH SI FENOMENO erau martori cand tragea automat nu avea recoil arma ea ramanea dreapta... cei mari in grade care platiti server treb sa schimbati placa.. ptr ca unu dasta iti face 4 5 headuri consecutive admini online nu pot face nimic... si ies ceilalti .. cred ca e lipsa de interes...eu akum va intreb daca am trage toti la fel ce ar fi pe serverul asta??? ONLY HEAD??

DA SE PARE CA ESTE ACELASi PLAYER http://www.megafileupload.com/b5il/Bildschirmfoto_2016-06-05_um_17.35.20.png

care isi schimba numele isi face level pe mai multe nume si uite asa nu poate nimeni sa ai faca nimic ! are demo postat si de alti admini la pareri ban !!! tech cu feno .. i au facut si cer parerea pe noul nume.. CAN YOU PLAY etc.. eu i am dat ban prefer sa pierd 1 jucator cu fel si fel de rahaturi decat sa imi golesc serverul !!

e postat si de alti admini la cereri ban sau pareri ceva de genu !!! nu sunt singurul dar adminii stiu ca aici se gandeste cu stangul si mai bine cer pareri decat sa ia decizii !! PTR CA LA ORICE GRESEALA hai cu sanctionarea nimeni nu e de partea ta .. esti al nimanui !!

Sa vedem am dreptate .. deja mai sunt 2 admini care il banuiesc si l ar da afara pe acest jucator cu ,cfg plin de scripturi !! sa vedem 3 zic ca e cod !! restul - presimt ca iar incepe tigania !!-

APROPO la facut copil pe el fenomeno .. e clar omul nu a invatat nimic din banul 2 ore primit de la mine... el feno i a raspuns elegant am 28 de ani nu sunt un copil - are curaj cu oricine.. nu stiu sa vad... posibil sa fie serverul lui atata timp cat el e tatal nostru clar noi suntem copii lui.-) pe mine tot copil ma facu se:)) numai ca eu la adoua fraza cu ,copil trist l am ars 2 ore -

1 e obraznic
2. insistent cu jignirile si vocabularul de ZEU si....
3. Umbla cu scripturi .. daca facem toti asa se alege prafu de server !! unu default iesi si merge in alta parte !!! eu joc default ma facut de stateam spectator !! ce sa ai fac eu ??? veniti si jucati impotriva lui !!

este facuta akum la 18:51 http://www.megafileupload.com/b5iz/Bildschirmfoto_2016-06-05_um_17.49.07.png e diferenta cer pamant cate kill are el si cate ceilalti din care 40 45 sunt headuri -) haide jucator de multi ani dar nu are steam ! vine si ne marturiseste ca are si scripturi -) pe fatza a dat cartile !! ptr el e normal dar nu i asa ca multi joaca default,... si cei default nu au sanse decat asa EL are scor 57-17 si tu 17-57 -) apai ma gogule nu e bine:))

0 0

Back to top
gamihai

[Mentally Stable]

(since 18-08-2018 14:19)

Votes: 3

Post Posted: 05-06-2016, 18:14:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

motivul pt care a recunoscut e ca lam intrebat eu cu amx_psay daca are cfg customizat si a zis ca da....lam rugat sa traga in perete si sincer nu mi sa parut nimic obisnuit, poate bonjaski e mai priceput cand e vorba de cfg si customizare dar pt mine nu vad mare problema din asa cv, acuma ce sa zic...eu personal nu am nici o problema cu el,consider ca e curat, dar sunt multi care se plang de el zilnic.
0 0

Back to top
PotatoV1

[Creep]

(since 08-08-2019 17:40)

Votes: 11

Post Posted: 05-06-2016, 19:49:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
care isi schimba numele isi face level pe mai multe nume si uite asa nu poate nimeni sa ai faca nimic ! are demo postat si de alti admini la pareri ban !!! tech cu feno .. i au facut si cer parerea pe noul nume.. CAN YOU PLAY etc.. eu i am dat ban prefer sa pierd 1 jucator cu fel si fel de rahaturi decat sa imi golesc serverul !!

Deci preferi sa ii dai ban unui jucator bun care ramane cu serverul decat sa iti iasa 2-4-5 insi care nu au intrat decat asa random nu?
Scripturi sunt premise atata timp cat nu este norecoil sau aim. sunt si scripturi de ANTI recoil care sunt premise ,cele care dau tinta in jos cu "+down wait" dar tot trebuie sa tii de mouse stanga dreapta, si in demo eu nu vad nimic interzis.
Eu dau 75% headshot si cu awp ,asta inseamna sa nu mai joc ca se frustreaza altii? El joaca foarte bine poate pentru tine, eu il vad un jucator medium si in nici 1 caz nu ii dai ban ca joaca bine si ies frustratii de pe server care se oftica din orice.
Eu cred ca tu stiai ca e tot tipul ala si I-ai dat ban ca asa ai vrut tu, si te sfatuiesc sa lasi copilariile astea daca vrei sa nu te mai faca lumea "copil".

You can play Carlos ,the demo it's ok ,and don't say nothing to them ,try to ignore the other ,it's in your own good.

PS: cine mai da ban de acum pentru hacks fara sa aiba un demo in care se vede 100% cod are down nu warn, daca nu esti sigur ai sectiune Pareri demo.

0 0

Back to top
-P!C@-

[Simply Normal]

Post Posted: 06-06-2016, 17:10:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ca sa nu postez in alta parte postez aici: Bonjasky demo-urile pentru banurile astea:

Quote:
[18:21:24][fy_snow] Bonjasky banned 78.58.136.176 (0 mins)
[12:19:08][fy_snow] Bonjasky banned 86.126.115.31 (0 mins)
[12:20:08][fy_snow] Bonjasky banned 92.114.212.179 (0 mins)
[12:20:12][fy_snow] Bonjasky banned 92.114.212.179 (0 mins)
[01:27:21][fy_snow] Bonjasky ***+ban TUNISIAN_KILLER (IP: 41.225.119.86)

Ai 24h.

1 0

Back to top
Bonjasky

[Mentally Stable]

(since 18-10-2016 11:47)

Votes: 1

Post Posted: 06-06-2016, 22:52:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu mai stiu ip numele la fiecare IP dar daca ai asa cum ai la tunisian te pot lamurii .. eu nu am mai postat asteptam reclamatia daca omul se simte fara cod si ca a primit degeaba ban sa imi faca reclamatie si eu am dreptul sa ma apar !! una peste alta.. am decat la TUNISIAN KILLLER ptr ca ai vad numele nu stiu daca am dat in aproape 1 an jumate 2 3 banuri pe IP.. si asta cand iesea omul de pe server.. eu in rest de cand ma stiu dau ban doar pe NUME !! nu stiu de unde sunt alea sau dc apar IP urile lor.. eu nu obisnuiesc sa dau pe IP mi e lene sa dau copy si paste... la tunisian cu cea mai mare placere am demo ti l dau http://www.megafileupload.com/rSqR/TUNISIAN.dem e wall.. nu va lasati pacaliti de numele de jos e un bug.. numele e afisat cand omoara ca e acest TUNISIAN KILLER:.

DACA STI NUMELE celorlalti cu cea mai mare placere postez DEMO .. banuri din senin nu dau.. am incetat sa mai postez banuri sunt inutile.. munca degeaba.. sute de postari pe forum forumul arata bombardat cu poze si demo uri.. demo si printruile le tii ptr tine ca admin sa iti dovedesti NEVINOVATIA .. sau sa te aperi care te acuza de abuz de ban aiurea nu sa stau ma uit ..
M am uitat la un 2 3 admini aveau demo postate ,,, CODATI CU SPEED .. hai ma laso dracu pai e clara treaba doar nu o fi ala nebun sa vina sa ceara socoteala daca stia ca are SPEED.. sau cum e TUNISIAN DE MAI SUS !!! se uita prin pereti !! nu pierd timpul cu asa ceva !!

AKUM 5 minute mi am luat ban pe server !! degeaba sunt admin... oricine iti da ban - sa vedeti tiganie pe forum - cum imi place mie .. e prea mare abuzul cu ban... nu dai ban la un admin ca nu iti convine sau ca nu iti place de el iar unii owneri sau admini barosani nu accpta asta ptr ca sunt tinuti in brate de altii care cred ca daca dai 30 40 de lei pe luna la server poti controla si tine in brate pe cine vrei.. eu i am propus lu pica sa cumpar eu serverul pe 1 an - la mine banii nu sunt problema si porma ne cumetrim - chiar am ramas surprins cat de putin costa pe luna serverul ... e o gluma... si nu a vrut sa imi dea OWNER - dc? pai stia ca se terminau cumetriile si prieteniile gasca de copiii pleca la joaca in nisip.... mai akum 5 minute pana sa iau ban YAZMAT isi freca mainiile de bucurie ca aleg sa fiu doar slot pe server.. cica FOARTE BINE !! e visul lui de cand a venit admin aici.. sa nu uite ca era un suspect la inceput il vorbeau ownerii ca fiind suspect nu are rost sa dau nume - se stiu ei... chiar m am mirat ce cauta ca admin stiind ca o arde cu cfg scriptate... daca il duc intr o sala sa joace default se apuca de lopata pe santier si uita de PC.... dependenti de cfg uri...

0 1

Back to top
PotatoV1

[Creep]

(since 08-08-2019 17:40)

Votes: 11

Post Posted: 06-06-2016, 23:04:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
eu in rest de cand ma stiu dau ban doar pe NUME

1. Tu nu ai treaba cu adminatul.

Quote:
nu dai ban la un admin ca nu iti convine sau ca nu iti place de el iar unii owneri sau admini barosani nu accpta asta ptr ca sunt tinuti in brate de altii care cred ca daca dai 30 40 de lei pe luna la server poti controla si tine in brate pe cine vrei

2. Tu consideri ca noi suntem niste mainute care nu au facut nimic pe server si doar il platesc.

Quote:
daca il duc intr o sala sa joace default se apuca de lopata pe santier si uita de PC

3. Mai te crezi si superior si bun dupa ce ca esti varza la jocul asta.

Ai accesul scos de tot din momentul asta ,nici nick rezervat nu meriti poate o sa intre altcineva cu nickul ala care macar e om cu tiglele pe casa, esti indolent si incepi sa devii si nesimtit.
Daca mai continui ai si ban permanent.

Pica te rog nu ii mai deschide nimic ca nu vreau sa mai abereze.

2 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by PotatoV1, 06 June 2016 21:04

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Unban request/Complaints  

The time now is 13-02-2025, 08:49:03
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x