User
Pass
2FA

discutie la reclamatia facuta de mine in leg cu abuzul de putere din parte ad. Anubis

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message507
Abcd'Menghina

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 01-07-2016 12:59)

Post Posted: 04-06-2016, 22:29:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca asa suntem crescuti indoctrinati de mici cu coruptia si cu frica de a spune adervarul in fata indiferent de gradul pe care il avem...e bine ...e clar....si intr-un simplu joc politica bolnava vad ca ne domina gandirea !!

Sunt aproape sigur ca pt .reclamatia facuta catre adminul anibis o sa iau ban.iar daca asa va fi si voi ceilalti nu veti spune nimic ..va fi dovada clara la ce am spus mai sus..!!!

P.s:Astept comentariile voastre la reclamatie si solutii daca intradevar sunteti jucatori si admini adevarati cu fairplay si cu inca putin curaj si dreptate in sange !!

Salut

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
anu8is

[Creep]

(since 26-12-2017 09:15)

Votes: 8

Post Posted: 04-06-2016, 23:30:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pe mine personal ..m-a amuzi grozav.
1: daca tot faci o reclamatie cuiva...asigura-te ca ai dovada ca asa s-a intamplat.
2. nu mai fa cereri pt admin,ca le faci degeaba, din comportamentul tau denota ca esti inca fraged la minte,si nu vad sa primesti prea curand. ( un pro slot daca te incalzeste.. din partea mea)
3. la lag-ul care il ai puteam sa te ban-ez de mult pt ca "incurci jocul" ...
4. nu inteleg de ce miai facut reclamatie...mintind ? .... in fine...trecand peste...ai fost simpatic...am ras bine asa pe seara.
sa auzim de bine.

http://steamcommunity.com/id/anu8is/
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Abcd'Menghina

[Mentally Stable]

(since 01-07-2016 12:59)

Post Posted: 05-06-2016, 09:40:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Poate ca ai dreptate nu trebuia sa fac reclamatie, o simpla discutie era mult mai potrivita avand in vedere ca nu aveam probe(referitor la art.1 di argumentele tale);
2.Vreau ca tu sa stii ca sunt un ''luptator in viata'' si actiunile negative,nejustificate si neargumentate incerc sa le combat tot timpul si in viata de zi cu zi ,asa ca te rog sa intelegi ''actiunile mele''!
3.Nu cred ,parerea me ,ca lag-ul unui jucator este motiv de ban atat timp cat nu ne aflam intr-o competitie ,ci doar intr-un joc de distractie.....lag-ul ar putea fi motiv de ''kick sau ban dar nu permanent '' cand in joc se afla jucatori care sunt in top si din cauza lag-uli nu isi pot atinge obiectivele prefixate (fragurile in acest caz).
4.Avand aceasta discutie cu tine cred ca miam schimbat parereea despre tine (nu stiu cat poate te intereseaza) ,dar cred ca esti un baiat ''cumsecade''!!

Salut
Abcd'Menghina

P.s.: nu sunt copil !!

0 0

Back to top
Aledandra G. Andreea

[Mentally Stable]

(since 07-06-2016 20:14)

Post Posted: 07-06-2016, 22:02:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Abcd' Menghina, dragul meu, nimeni nu te baneaza daca-ti spui opinia, dar macar dovedeste ce spui si inainte sa faci topic-uri aiurea, gandeste-te ce sa scrii in ele si cu ce scop le faci. Deci NIMENI NU TE BANEAZA, am inteles, ai probleme cu limbajul, cu lagul, cu comportamentul/limbajul fata de ceilalti playeri.. Se pot rezolva, dar daca stai sa te gandesti, cand acuzi pe cineva pe nedrept, se indreapta cam greu pentru ca nu stim pe cine sa credem, dar in situatia asta sunt cu Anu8is, nu demoralizez sau alte chestii, doar ca si eu as fii procedat la fel. Multumesccc - #ALEXANDRA
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 12-06-2025, 13:47:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password