User
Pass
2FA

[REZOLVAT] Cerere Unban(ma confundati cu altcineva)

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message461
end10

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 28-06-2016 15:52)

Post Posted: 26-06-2016, 19:21:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul : end
Data + ora : 27/6/2016 ora: 17:30
Harta : fy_snow
Admini online: habar n-am
Adminul: habar n-am
Motivul: Frustrare pentru ca il luam probabil
Dovada : Il rog sa puna dovada aici, asta daca are desigur.
Ip-ul : Dinamic, mi-a dat pe steam se pare.

Deci vreau sa clarific niste lucruri:

1.Am observat acum uitandu-ma pe forum la pareri demo ca anumiti jucatori ma confunda cu alt jucator, probabil mai vechi , dar care a jucat cu acelas nume cu care joc eu acum, nu stiu daca era codat sau nu.
2.Eu stau in Franta si am venit in Romania cu familia pentru 2 saptamani, plictisindu-ma am ales sa instalez cs 1.6 sa imi aduca aminte de vremurile trecute, eu desi joc cs go si sunt Global Elite, joc in FPL ( FACEIT PRO LEAGUE) si am jucat cu jucatori redutabili precum : Niko, Kennys, Olofmeister(toti in FPL) si PashaBiceps in MM in Global, puteti sa ma credeti sau nu, nu imi pasa...
3.Cam atat am avut de spus, daca vreti sa imi dati unban bine, daca nu, nu, dar credeam totusi ca sunteti mai seriosi, ma refer la comunitate, mi-a fost recomandata de un prieten acum cateva zile.
4. Nu o sa joc decat pentru o saptamana si ceva pe server, cat timp stau in Romania, dupa aceea ma bag pe GO, deci scapati de mine

Atat am avut de spus, luati decizia corecta si vreau sa vad demo sau poze, poze mi s-au facut si ieri de Maria, i-am facut upload si a zis ca pot juca.
Acum cu siguranta e vorba de demo, ca poze nu mi s-au facut, direct ban...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

Status: Offline
(since 12-11-2024 09:55)

Votes: 231

Post Posted: 26-06-2016, 21:00:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stai calm ca nu te confund deloc, nu stau sa fac demo de fiecare data, am facut cand a fost nevoie.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 26 June 2016 19:00

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  

The time now is 22-02-2025, 00:20:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x