User
Pass
2FA

[REZOLVAT] Probleme cu cs-ul.

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message373
FaceLess

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 20-08-2016 08:56)

Votes: 1

Post Posted: 29-06-2016, 22:45:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

salut,stiu ca nu este un topic potrivit dar m-am saturat sa mi se faca atatea poze!Asa ca o sa spun toate detaliile cs-ului meu aici.
In primu rand am cs nvidia e8.Am o rabla de laptop iar daca i-au alt cs imi da crash din 5 in 5 min.Iar acest cs are un booster de fps,iar cu acesta cs-ul nu-mi mai .da crash.Pute-ti crede sau nu e decizia voastra.Am incercat cu warzone,clasic si mai multe dar toate imi dau crash.
Are o tinta la awp.Nu pot sau nu stiu cum sa o scot ca oricum nu-mi trebuie.Gloantele tot se imprastie ca la un awp normal doar ca sta acea tinta pe ecran de fiecare data cand am awp.
Si mai are un cfg de bhop.Iar eu joc mereu pe open gl sau D3D.
Nu-mi spuneti sa-mi i-au alt cs pentru ca am incercat multe alte cs-uri dar doar acesta nu-mi da crash din 5 in 5 min.
Idea acestui topic este ca nu mai vreau sa mi se faca poze in fiecare zi.Am experienta de peste 5 ani in cs.Daca acest topic este nepotrivit stergeti-l,eu l-am facut din motivele de mai sus.Salut.

Frica și durerea sunt doar niste iluzii.Este alegerea ta sã le ignori sau nu.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
THE BEST.

[Mentally Stable]

(since 31-07-2018 09:21)

Votes: 1

Post Posted: 30-06-2016, 09:35:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acelasi cs are si rasta i am spus sa il schimbe dar nu cred ca a facut-o .Deci daca e sa ne luam dupa regulament "•Nu folositi coduri/alte avantaje/modificari ale clientului (fie steam/non-steam). " amandoi ar trebui sa luati ban permanent.Bafta.

0 0

Back to top
ovidel 32

[Creep]

(since 04-10-2018 11:08)

Votes: 15

Post Posted: 30-06-2016, 10:06:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu trebuie sa iei ban nimeni pentru asa ceva.
Am vorbit cu Angrry si atata timp cat playerul respectiv nu foloseste heck poate avea ce cs doreste.

[IMG][/IMG]

0 0

Back to top
WTF WTF

[Mentally Stable]

(since 16-08-2017 13:45)

Votes: 3

Post Posted: 30-06-2016, 11:42:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai tinta la awp de la cfg de asta.Topicul asta îl făceai la diverse.atat am de spus

Uneori viata e de neînteles... ea nu iarta, iar tu n'ai de ales....
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by WTF WTF, 30 June 2016 17:27

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 06-08-2025, 10:56:32
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password