User
Pass
2FA

[REZOLVAT] RECLAMATIE ADMIN

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message552
Zohan!!!!

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 07-07-2016 19:21)

Votes: 1

Post Posted: 04-07-2016, 21:11:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau: ZOHAN
Nick-ul adminului: nu am vazut
Motiv: ban pe server pt comportament,limbaj,fs? si 2 ore .adica era serverul full si nu avea loc de mine..????
Dovezi: http://www.girlshare.ro/3489431246.4

eu ma chinuiesc sa deblochez baza zombi si iau ban pe fs si alte astea?se da ban pe sv pt comportament inadecvat pe forum?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
[H]unTe'R

[|<BB Owner >|]

(since 03-04-2019 12:30)

Votes: 43

Post Posted: 04-07-2016, 21:24:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asa, de la mine ai primit ban. Pentru ce? Am stat 30 de minute sa urmaresc un demo in care tu injurai playeri, faceai FS, ai incerat sa scurtezi. Lucruri de care acuzi alt player la o cerere de slot. Nu se face asa ceva! Am spus sa nu dau perma, ca luai mai repede unban (de se aproba si cererea asta sau de ptelungim)

Casuta vocala >> Hunter

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Zohan!!!!

[Mentally Stable]

Post Posted: 04-07-2016, 21:30:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[quote="[H]unTe'R"]Asa, de la mine ai primit ban. Pentru ce? Am stat 30 de minute sa urmaresc un demo in care tu injurai playeri, faceai FS, ai incerat sa scurtezi. Lucruri de care acuzi alt player la o cerere de slot. Nu se face asa ceva! Am spus sa nu dau perma, ca luai mai repede unban (de se aproba si cererea asta sau de ptelungim)[/

e bine ca ai vazut ce fac eu.am tras in vreun player care ataca o baza?????si cand un sfant ca Bunner imi face block la baza nu ai vazut???cand pune lm lung,nu vezi?se roaga ala de el sa ii iasa din baza.pana la urma l-a lasat in baza numai sa scoata lm lung.ca injur doar playerii cu lm lung,si care fura baze nu vezi?parca sunteti orbi. incurajati afk-ul.intrati doar la vrajeala 10 minute/zi.intre timp unii din noi joaca si se chinuie sa deblocheze zombi si sa faca si o amarata de baza daca mai are timp.. GG Hunter. ce masura ii aplici lui Bunner>?de curiozitate.a,el nu a facut nimic

0 0

Back to top
[H]unTe'R

[|<BB Owner >|]

(since 03-04-2019 12:30)

Votes: 43

Post Posted: 04-07-2016, 21:42:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Copile, tu postezi un demo in care faci tu fs si injuri lumea ca dovada ca face altu? Stiu sigur ca si alti admini au vizionat acel demo( chit ca e pierdere de timp) si ii astept cu o parere.

Casuta vocala >> Hunter

0 0

Back to top
Zohan!!!!

[Mentally Stable]

Post Posted: 04-07-2016, 21:46:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[H]unTe'R wrote:
Copile, tu postezi un demo in care faci tu fs si injuri lumea ca dovada ca face altu? Stiu sigur ca si alti admini au vizionat acel demo( chit ca e pierdere de timp) si ii astept cu o parere.

exact.ca dovada ca altu incalca regulile.diferenta dintre mine si el este ca eu nu ma dau sfant si nu vreau grad.e o diferenta ,nu?eu daca stiu ca-s bou,stau la locul meu.nu as vrea ca orice caricatura sa aiba acces la revive,nu zic altele.

0 0

Back to top
And0ne
[Banned user]

Banned

(since 01-09-2016 11:37)

Votes: 2

Post Posted: 04-07-2016, 23:19:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Simplu. Daca chiar aia se afla in demo poti sa spui ca e ban meritat. Adica reclamatie degeaba.
Pacat ca inca nu am cum sa vizionez demo-ul. Sa stii ca nu numai tu primesti ban pentru un demo - au mai fost si altii care imi dadeau demo cu un presupus "block/fs/bug" si se trezea ala de a dat demo-ul cu un ban de 30-60 min.

0 0

Back to top
GoodBye!

[Staff-BB.FreaKz.Ro ]

(since 15-01-2018 13:15)

Votes: 32

Post Posted: 05-07-2016, 06:25:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Banul primit il meriti, nu pot vizualiza demo, dar daca in el tu injuri, faci fs si iti bati joc de sv in ultimul hal cand nu sunt admini on....banul trebuia putin mai lung, ne spui ca face Bunner fs,blok, etc, vrem demo, ss nu vorbe, si limbajul tau la o reclamatie nu este adecvat.

BB.FreaKz.Ro - -

Casuta vocala: GoodBye
0 0

Back to top
Zohan!!!!

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-07-2016, 11:16:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

GoodBye! wrote:
Banul primit il meriti, nu pot vizualiza demo, dar daca in el tu injuri, faci fs si iti bati joc de sv in ultimul hal cand nu sunt admini on....banul trebuia putin mai lung, ne spui ca face Bunner fs,blok, etc, vrem demo, ss nu vorbe, si limbajul tau la o reclamatie nu este adecvat.

tu esti paralel cu forumul...
in primul rand am demo in ambele posturi
in al 2-lea,le incurci.aici e un alt demo cu alt subiect.ala cu comportamentul meu e in >cereri la Bunner. inainte sa faci rating,documenteaza-te.dar na,iti trebuie activitate pe forum.eu deblochez baze la zombi cand nu sunt admini,nu imi bat joc de server.daca ai fi capabil sa dai redenumire la demo inainte sa il deschizi,poate chiar ai remarca.

0 0

Back to top
cosmin567

[[Incepator]]

(since 04-01-2017 15:49)

Votes: 6

Post Posted: 05-07-2016, 11:58:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frumos limbaj despre un admin care isi da cu parerea,si daca tu spui ca nu ai un limbaj neadecvat atunci de ce jignesti ?!,si aici nu sunt discutii libere,ai ceva de spus poti sa spui acolo !

Apasa-ma

Casuta vocala : Carrabitt
0 0

Back to top
marius_moca

[STAFF-BB.Freakz.Ro]

(since 17-04-2020 17:23)

Votes: 7

Post Posted: 05-07-2016, 14:37:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Contra.Banul e meritat cum zice si Hunter ai vrut sa faci scurt la 1 player mai ai si un comportament cam ne placut

Nu da bani pe prosti.Nu trebuie sa faci chear tot ce fac alti
0 0

Back to top
Al3xxu

[Ex- Staff BB.Freakz]

(since 23-06-2018 05:51)

Votes: 24

Post Posted: 05-07-2016, 15:53:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mi-am făcut timp să văd demo-urile.

În demo-ul din acest topic am observat ceva: ai încălcat regulamentul. Ce anume? Eraţi 2 în baza + 4 LM. Nu este permis.
În demo-ul postat de tine la cererea lui Bunner, la fel, ai încălcat regulamentul: FS . De asemenea, am observat că si Bunner, a dat retry, consecinţa fiind ban 30 de minute (luat de la mine).

De asemenea, ai un limbaj oribil. Încearcă să te mai calmezi puţin. Şi încă ceva: am observat că vrei să îi păcăleşti pe cei care blochează baza (punând piesele tale, şi la urmă le scoţi). AI MARE GRIJĂ. Eu unul, dacă intru pe server, şi văd baza blocată , dau ban. Ai mare grijă. Mai degrabă, scoţi piesele puse de alţii, decât să le blochezi şi să primeşti ban.

În cosecinţă: banul pe care l-ai primit, a fost meritat !!

T/C

"Alcool, ce lasi in urma ta-i nasol
Mereu alegi un suflet gol
Si il conduci pana la sol"

Cãsuþa vocalã: Crack

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Al3xxu, 05 July 2016 13:54

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 08-08-2025, 16:28:06
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x