User
Pass
2FA

[REZOLVAT] reclamatie
Go to page 1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1382
EXPERTS

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 07-01-2017 17:11)

Votes: 7

Post Posted: 10-07-2016, 20:30:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O reclamatie trebuie sa contina:
- Un titlu adecvat
- Numele tau EXPERT
- Numele adminului reclamat : nu il stiu
- Harta, ora si data faptei reclamate 21:18 10 iulie 2016
- Motivul / Regula incalcata : am scfis "chiparosule" ...puteti verifica ca nu am insultat ,nu am fost vulgar ,si nici nu am fost obscen.
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola :e un admin mic care ma tine in kick -cum intru pe srv imi da iar kick,o sa pun si demo dar sa il uploadez mai intai.
----cum intru pe srv kick cu motiv "banat permanent".Am luat vre o 14 kickuri pana acum si nu mai intru ca iar imi da kick.cum intru , indiferent ca stau spectator sau intru la joc-el da din consola iar kick.fara macar sa aiba un motiv.

Kicked :"banat permanent"
Alias name is invalid
Connecting to 93.115.83.163:27015...
Connection accepted by 93.115.83.163:27015
* Password accepted
* Privile ...

Update @ 10-07-2016, 21:28:36

-=-=- High Warlords -=-=-
je!!
-=-=- Warlords -=-=-
-=-=- Generals -=-=-
Deejay Scottish
ASDW
Dmx
-=-=- Champions -=-=-
-=-=- Blood Guards -=-=-
-=-=- VIPs -=-=-
-=-=

Update @ 10-07-2016, 21:30:08

si mai erau dar au iesit.puteti verifica in istoric ca nu am incalcat nici o regula insa nu ma lasa sa joc pe srv ma tine in kick.sau ma pune spectator .intru inapoi la joc si gsx ma baga iar spectatorsi iar intru si iar ma baga spectator.

Prostii mor,prostia ramane.
I.L.C.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
-P!C@-

[Simply Normal]

(since 21-04-2022 19:07)

Votes: 781

Post Posted: 10-07-2016, 20:44:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pe d2. ti-am spus sa nu mai folosesti microfonul ca deranjezi si nu ai inteles, cand am scris ca risti sa iei ban te-ai potolit dar ai inceput sa scrii "chiparosule" practic scriind cuvantul foarte des si spamand chatul, ti-am zis sa termini cu scrisul, ai continuat si ai primti kick ca apoi sa scrii de cateva ori cuvantul ala fapt pentru care ai luat ban 10 minute dar nu l-ai respectat si ai intrat imediat, daca respectai banul era totul ok. Cand te-am intrebat daca au trecut 10 minute ai raspuns "sa vb. cand iti dau eu voie". O sa joci si tu cand iti dau eu voie in cazul asta.
P.S. din regulament:
Quote:
5. Nu faceti spam; Nu vorbiti la microfon sau sa scrieti aiurea propozitii fara sens.

0 0

Back to top
ASDW

[Mentally Stable]

(since 03-10-2018 17:53)

Votes: 6

Post Posted: 10-07-2016, 20:45:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

expert in primul rand invata sa respecti oameni..nu meaparat ca e admin sau un simplu jucator daca imi zicea mie asa iti dadeam direct bye
oricum bafta si spor la treaba:D

0 0

Back to top
EXPERTS

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-07-2016, 20:50:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

P!c@ tu <apari in demo ca mi ai dat kick.pt ce nu ma lasi sa joc , esti ofticat?

Update @ 10-07-2016, 21:50:27

nu e corect frate ala ma baga spectator de 50 d eori nu ma lasa sa joc , alalt ca nu are motiv imi da kick,si tot asa , ofticati ca stiu sa joc si ei nu,tot gasesc eimereu scuze ca am vb la mic sau porcarii dastea ca sa scape de mine.

I.L.C.
0 0

Back to top
-P!C@-

[Simply Normal]

Post Posted: 10-07-2016, 20:51:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

EXPERTS wrote:
P!c@ tu <apari in demo ca mi ai dat kick.pt ce nu ma lasi sa joc , esti ofticat?

Pentru ca esti obraznic, invata sa respecti si sa nu strici buna dispozitie a jucatorilor. Invata sa respecti banurile si sa nu fii arogant ca nu rezolvi nimic, ba din contra.

0 0

Back to top
EXPERTS

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-07-2016, 20:53:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da frate , daca vreu sa rad la microfon ca i am dat hs lui GSX cu cutitul , o sa rad.nu e regula sa interxzica sa nu rad de gsx ca e but

I.L.C.
0 0

Back to top
-P!C@-

[Simply Normal]

Post Posted: 10-07-2016, 20:54:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

EXPERTS wrote:
da frate , daca vreu sa rad la microfon ca i am dat hs lui GSX cu cutitul , o sa rad.nu e regula sa interxzica sa nu rad de gsx ca e but

Cauta alt server, esti copil.

0 0

Back to top
EXPERTS

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-07-2016, 21:02:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-P!C@- wrote:
EXPERTS wrote:

Cauta alt server, esti copil.

am aproape 33 ani nu cred ca sunt copil.nu suport sa ma tina unu de 15 ani in kick sau s ama transfere de 50 de ori spectator pt ca e ofticat si ca el are admin si eu nu.verificati istoricul sa vedeti ce abuzuri mi au facut.nu am intrat pe cs de 2 saptamani cam asa si am intrat azi si cam v am stricattreaba.nu mai puteti sa veniti peste ct in baza pt ca ma bag eu ct.si din cauza asta incercati sa scapti de mine prin orice mijloace cu motive fictive si inventate de voi.

Update @ 10-07-2016, 22:02:40

uite, te iert de data asta pt ca ai avut curajul sa nu te ascunzi si sa raspunzi totusi la reclamatie caci tu ai fost cel de vina cu kickurile repetitive si gsx cu transfer la spectator repetitiv.intr un cuvant abuzati de admin , nici n ar trebui sa aveti admin.totusi data viitoare vezi de treaba ta si da kick cu motiv nu cu abureli dastea.mai bine zi ca te oftici si nu stii cum sa scapi de jucatorii buni ,nu ca nu respect eu lumea ca eu nu am nimic cu nimeni.
sunteti ofticati si asta e o boala grea.asa v ati nascut si asa o sa ramaneti mult timp.daca vreau sa rad rad.

I.L.C.
0 0

Back to top
ASDW

[Mentally Stable]

(since 03-10-2018 17:53)

Votes: 6

Post Posted: 10-07-2016, 21:46:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

expert in primul rand ar trebui sa fi exemplu pt jucatori de pe server din punct de vedere ca faci parte din staff
daca omul iti zice sa nu mai abuzezi de microfon nu inseamna ca e ofticat ca ai dat u lama la nu stiu cine ...si la 33 ar trebuii sa fi cu capul pe umeri...
si daca e vb de joc nu esti stralucitul serverului sunt multi inaintea ta... asa ca nu are pt ce sa fie ofticat adminul -

o seara buna !

0 0

Back to top
Allonzo[R]

[Mentally Stable]

(since 11-12-2018 08:36)

Votes: 23

Post Posted: 10-07-2016, 23:31:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bun , deci nu am putut sa trec peste aceasta reclamatie fara a lasa un mesaj aici.
Sa incepem.

Expert, de ce folosești microfonul daca i-ai dat lama lui Gsx? Bineinteles, te bucuri , dar puteai sa ii scrii si in chat si nu se mai intampla nimic. Iar tu Pica? Cat a vorbit la microfon ? Nu cred ca a folosit microfonul mai mult de 1 minut ca sa ii dai kick/ban10min/permanent.
Daca a folosit microfonul care este problema , din ce cauza a fost pusa aceasta comanda in joc? Tu practic , i- ai stricat cheful, eu il stiu pe Expert de cand eram admin si nu avea nicio problema cu nimeni.
Cum ai vrea sa fie serverul , nimeni sa nu zica nimic, doar sa facem killuri si atat

Iar tu expert? Avand in vedere ca faci parte din staff, nu ar trebui sa ai un astfel de limbaj , chiar daca nu stiai ca el este admin.

Acum demonstrati o tehnica foarte buna de a scapa de jucatori , de la o chestie foarte mica si fara sens.

Iar tu ASDW nu ar trebui sa iti bagi nasul pe aici. Daca erai tu in locul lui Pica ii dadeai bye? Vai de tine! Tu ii dadeai bye pentru ca iti spunea " sa vorbesti cand zic eu" ? Am impresia ca nu știi regulamentul scris de syem(bye se doar cand cineva este 100% codat). Cand eram admin pe server , ma uitam la tine cum faceai greseli multiple , vorbești fara rost, tu ma intrebi pe mine de ce ii dau gag lui x? -
Am dovezi și acum pe care i le pot da lui jecrysty pentru a ti se intampla ceva magic.

Si cu expert ce este inneregulã cu el? Nu este el cel mai cel? Tu abia te chinui sa dai un vote la mapa (nici ala bine)
Uita-te cine este primul la ore pe server si dupa comenteazã.

Atat am avut de spus.
Stiu ca nu mai am admin si de aceea imi cer scuze .
O zi frumoasa.

Ai dușmani? Bravo!
Înseamnã cã ai facut ceva, candva in viata.

Aviz amatorilor care nu mã suporta .
0 0

Back to top
EXPERTS

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-07-2016, 23:56:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hei lume , lasa ti ma sa joc si atata tot.nu ma intereseaza cine e admin si nci nu vreau admin . am acdminat pe alte srv ani de zile sunt satul .cand am si eu timp intru sa joc un pic insa mi s a intamplat azi sa ma bage asta spectator de 10 ori din cauza ca anuntam un codat.mi a zis sa ii fac eu demo ca si cum eu am admin.ba c anu are ba ca are ba aca are steam.acum nu stiu , dar mie mi s a parut ca avea wall siil activa cateoddata.adica am stat 30 minute intr un loc cu humanoid si cloak si nu m a vazut nimeni cuu toate ca a,m facut 30 fraguri cu 3 deaths.si vine ala si ma omoara si nu era prima oara .tot ala m aomorat si pe alte harti.de asta l am anuntat.am primit rapsuns ca nu are ca joaca de obicei des pe srv cu toate ca eu nu l am vazut niciodata pe srv de cand joc eu.apoi ca s anu ii faca poze sau ceva ma puneape mine spectator.intram iar la joc iar ma punea spectator ca sa creeze raca sa il injur sa aiba motiv s aimi dea ban.m am abtinut l am lasat sa ma bage spectator de vreo 50 de ori intre timp incercam sa fac demo sa va arat.si am ceva demo ca dovada.dar tre sa ma uit in cstrike.ca gsx ala nu ma suporta i am mai facut eu reclamatie.m a lasat in pace o perioada dar tot imi poarta dusmanie.

Update @ 11-07-2016, 00:54:09

daca vor ownerii srvuruli sa inchida uzul microfonului o s ail inchida cu un plughin sau o comanda,la fel cum e restrict la tactical shieòld si la flash si la smoke.
deocamdata e voie sa anunti la microfon unde e picata bomba sau sa razi de unu cand ii dai lama.
nu vad dece atata dusmanie si rautate...

Update @ 11-07-2016, 00:55:16

inteleg ca daca e un copil de 10 ani care ragneste la mic in continuu o zi intreaga e stresant,dar eu nu am facut asa.

Update @ 11-07-2016, 00:56:08

eu imi cer scuze insa nu in fata lui gsx, ci restul comunitatii,si va urez distractie placuta in continuare -

I.L.C.
0 0

Back to top
Allonzo[R]

[Mentally Stable]

(since 11-12-2018 08:36)

Votes: 23

Post Posted: 10-07-2016, 23:59:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Expert , uite cum sta situația:
Tu reclami pe x ca are cod
Adminulse uita pe el si crede ca nu are cod, automat te pune pe tine spec sa ii faci demo si sa il pui la cereri ban.
In cazul in care adminul presupus crede ca nu are cod, si tu continui sa anunti pe u@ ca x are cod , el trebuie sa iti spuna ca este clean.(daca nu face asta va primi warn sau av.)
Daca il pui pe forum si alt admin spune ca are cod ( aim.wall.speed) , acel admin va avea de suferit , stai linistit.

PS: stiu cum sunt adminii de pe like, si te inteleg -

Ai dușmani? Bravo!
Înseamnã cã ai facut ceva, candva in viata.

Aviz amatorilor care nu mã suporta .
0 0

Back to top
EXPERTS

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-07-2016, 00:02:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

toti care i am anuntat au avut cod pana acum inafara de 1
adica am prins vreo 100 de codati sau cel putin am ajutat adminii.
cateodata anuntam codatul si ei deja erau in demo.
sunt admini buni pe srv,asta da.

I.L.C.
0 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

(since 08-01-2019 19:14)

Votes: 64

Post Posted: 11-07-2016, 00:04:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pe cine faci tu but amice? Tu ai 33 de ani....hmmm grav la 33 de ani sa ai asa o gandire...te-am pus spec si eu si Cata pentru ca ti-a spus si el si eu "Vrei sa te convingi, ca x nu are cod te rog stai spec" Nu ai inteles ai comentat din nou....cu microfonul ala ti-am spus si eu si colegi mei sa incetezi la fel ti-ai facut de cap....ti-am spus cu tupeu asta exact cum a spus si Pica mai sus, cu aroganta asta a ta nu te vad bine...acum ai un motiv de a comenta ca ai primit ban 300 de minute! Inainte sa mai jignesti gandeste de 2 ori daca nu suporti consecintele amice? Ai mai primit 300 de minute dar te asigur ca va fi si ultima oara te asigur!! Pentru ca deja chiar intreci masura!
0 0

Back to top
EXPERTS

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-07-2016, 00:10:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

se mai intampla sa fie decat un admin si sa ii fie greu sa stea cu ochii pe toti jucatorii.inteleg si asta.ar inseamna sa nu mai poata juca deloc,decat sa stea spectator pt toti careii anuntam.e posibil ca 3 ore sa nu anunt nici un codat dar si daca mi se pare suspect si anunt am si eu pretentia sa se bage spectator sa faca o poza ceva.nu sa se joace in continuare...

Update @ 11-07-2016, 01:06:47

man , nu sunt arogant , nu am primit 300 minute,nu stiu ce vorbesti acolo.

Update @ 11-07-2016, 01:10:33

daca voiau ownerii sa nu se vorbeasca la microfon il inchideau.
deocamdata e deschis.
nu fac abuz de microfon dar pt ca pot il folosesc.
si cateodata e chiar bun sa anunt unde e picata bomba etc...ca sa nu mai scriu pe taste...

I.L.C.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by miliardarul, 11 July 2016 06:43

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2, 3  Next    

The time now is 11-03-2025, 21:35:19
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x