User
Pass
2FA

[REZOLVAT] reclamatie
Go to page Previous  1, 2, 3    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1403
C@t@

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 17-01-2019 20:58)

Votes: 5

Post Posted: 11-07-2016, 08:40:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Expert,cand ti-am spus ca e curat,tu dece anuntai continuu acelas jucator?
Am gasit metoda prin care sa potolescu pe unul care la orice hs anunta ca respectivul are cod si ignora ce spune adminu,il pun spectator ca sa se convinga singur.
Apropo:din 100 de presupusi codati cati ai anuntat,daca ai nimerit 1 cu cod,in rest alarme false.
Si nu mai mintii ca ai 33 de ani ca vocea ta e in schimbare,deci mai mult de 15-16 ani nu ai.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
miliardarul

[Evil ;)]

(since 30-11-2024 11:54)

Votes: 36

Post Posted: 11-07-2016, 08:43:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Regulamentul zice cam asa:

” Limbajul indecent/vulgar/obscen este pedepsit cu llama/gag/ban 30-120 minute, sau chiar permanent

In cazul in care ati fost supus comenzii de gag sau llama, nu aveti voie sa va reconectati la server pentru a scapa de efectele acestora, pedeapsa: 30-100 minute ban.

Nu faceti spam; Nu vorbiti la microfon sau sa scrieti aiurea propozitii fara sens.

Jignirea adminilor si deranjarea lor in mod intentionat poate atrage dupa sine kick/ban pe o perioada stabilita de adminul in cauza.

Incercati sa faceti in asa fel incat prin felul in care va purtati/jucati pe server, sa nu lezati dispozitia celorlalti playeri. ”

Din ce vad eu tu ai incalcat tot ce am enumerat eu aici.

Deci,

Ai ban pe server? Rog adminul care a dat ban sa nu il lase permanent dar sa il scoata cand considera el ca meriti (totusi,sa nu se exagereze cu aceasta perioada).

Apoi, probabil astepti ca adminul sa fie sanctionat. Ei bine nu este nici un motiv. Totul a fost pe buna dreptate. Daca tu ai folosit microfonul, ai facut spam sau ai jignit acele kick-uri au fost date pe merit. La fel si cu mutarea ta la spectatori.

Pe viitor, cand consideri ca un admin abuzeaza, faci un demo sau un ss si o reclamatie valida fara sa te mai certi cu nimeni si mai ales fara sa fi vinovat. Si te rog sa respecti regulamentul, pe ceilalti playeri si pe admini. -

Daca consideri ca esti nedreptatit imi lasi un pm cu dovezi clare si voi deschide topicul. Dar nu cred ca mai are rost.

Tc.

Nu e nimic mai interesant decât sã te întorci într-un loc care a rãmas neschimbat ca sã îti dai seama cât de mult te-ai schimbat tu.

Casuta vocala: @Evil
3 0

Back to top
View user's profile Send private message
jecrysty

[LiKe.FreaKz.Ro]

(since 16-08-2019 10:08)

Votes: 275

Post Posted: 11-07-2016, 10:29:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci sa inteleg ca tot tu esti cu gura mare pe langa faptul ca ti-ai pus toti admini in cap o sa ramai si cu banu pe o perioada mai lunga de timp sa iti iasa impresiile din cap nu esti la prima abatere te-am avertizat de mai multe ori pe sv...

1 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by miliardarul, 11 July 2016 06:43

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3    

The time now is 12-03-2025, 15:02:10
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x