User
Pass
2FA

[PVE] Hordecore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1875
koltzu
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 24-10-2013 15:18)

Votes: 94

Post Posted: 08-02-2010, 22:57:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hordecore - PvE

Încet, încet, ghilda creºte ºi se îndreaptã într-o anumitã direcþie..

În primul rând acest post se adreseazã viitorilor ºi existenþiilor membrii, pentru a-i informa ce urmãrim noi sã devinã Hordecore.

Hordecore a rãsãrit ca o idee în capul meu, al lui Blader si al lui *0ranGe ! extrem. O idee de apropriere, o idee de a aduce împreunã userii forumului Freakz.ro care s-au decis într-un final sã se joace World of Warcraft.

Aceastã ghilda e axatã, în principal, pe PvE, având ca scop experimentarea a cât mai mult conþinut PvE posibil. Ne ajutãm unii pe alþii într-o cursã nesfârºitã de îmbunãtãþire a itemelor ºi profesiilor noastre pentru a ne pregãti pentru obstacolele ce ni se vor ivi în instanþe.
Urmãrim sã experimentãm, în timp, majoritatea [chiar întregul] conþinut PvE pe care în are serverul de oferit prin muncã asiduã, prin calea cea dreaptã, nu exploatând bug-uri existente ºi în acest moment pe server, ci coordonându-ne unii pe alþii ºi învãþând sã ne jucãm characterele cum trebuie.

Dacã cauþi o ghildã care e dispusã sã îþi ofere itemele pe ochi frumoºi, atunci ai nimerit în locul greºit, aºa nu o sã creºti niciodata în rank ºi o sã ramâi unde meriþi.
Nu te aºtepta sã te ducã ghilda într-un raid atunci când nu þi-ai fãcut partea de pregatire pentru el. Du instanþele la bun sfârºit, câºtigã reputaþie cu diferitele facþiuni, produ-þi singur iteme, acestea sunt doar puþine cãi prin care te poþi pregãti pentru un raid.
Desigur, acordãm ajutor, dar când guilda nu þi-l poate oferi, nu fii dezamãgit, suntem eroi, nu kinderi, mã aºtept cã ºtii sã-þi porþi singur de grijã.
Mã aºtept de la tine, ca viitor membru al Hordecore, sã îþi poþi respecta colegii, sã fii dispus sã asculþi ceea ce au de zis superiorii tãi ºi sã poþi sã accepþi dacã nu ai primit ce þi-ai dorit fãrã sã dramatizezi.

Dupã cum se ºtie, eu sunt si GM pe server. Sã fie clar: dacã speri cã alãturându-te acestei ghilde o sã te aproprii de mine, urmãrind sã obþii ceva, scoate-þi asta din cap. Existã o delimitare clarã între Game Master ºi Guild Leader.

Dacã tu crezi cã îndeplineºti condiþiile de mai sus, ai peste level 50 ºi doreºti sã devii membru Hordecore, completeazã urmãtorul formular:

Nume character:
Clasã:
Level:
Profesii:
Ani pe 'cartea de muncã':
Cu ce doreºti sã contribui ghildei?[Aºteptãm un rãspuns cât mai detaliat]:
Link-ul de Armory al characterului tãu:

Dupã ce o sã fiþi acceptaþi, dacã o sã fiþi acceptaþi, adresaþi-vã characterelor mele sau ale Magisterilor pentru invite.

Ghilda e încã la început, formatã abia de 3 zile [în momentul scrierii acestui post], nu e îndeajuns de organizatã, încã trebuie sã ne ocupãm de Guild Vault ºi sã mai dezvoltãm rank-urile, dar sperãm cã v-am atras atenþia cu acest post.

În momentul de faþã [urmãrind scopul original al ghildei] printre membrii se aflã ºi useri cunoscuþi ai forumului cum ar fi Blader, *0ranGe ! extrem, Ghost, Acso, Aste, Evil-me ºi subsemnatul.

Deocamdata ierarhia ghildei este urmãtoarea:
Guild Leader: koltzu [Characterele fiind Hesse ºi Knecht]
Magister [2nd in command]: *0ranGe ! extrem [Deagle, Strickeen]
Inquisitor [Officers]: Acso, Danyi, Maguman, Niku

Last edited by koltzu on 09-02-2010, 23:03:34; edited 2 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
sdg0402

[Mentally Stable]

(since 30-08-2010 19:06)

Votes: 4

Post Posted: 09-02-2010, 14:33:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume character: Slydez
Clasã: Rogue
Level: 80
Profesii: undecided -
Ani pe 'cartea de muncã': 3 din care 2 pe blizzard
Cu ce doreºti sã contribui ghildei?[Aºteptãm un rãspuns cât mai detaliat]: Vreau sa contribui cu some raid dps - . Am experienta in PvE , toate raidurile facute cu expectia Ulduar si chiar vroiam sa raiduiesc de cand m-am inregistrat pe freakz , din pacate inca nu am vazut raiding in adevaratul sens pe server , poate reusesc sa gasesc asta aici.
Link-ul de Armory al characterului tãu: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=WoW+Freakz&n=Slydez

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
koltzu
[Banned user]

Banned

Post Posted: 09-02-2010, 19:27:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok, hop into the train. Da-i whisper lui Blader [Edgar sau Elessar] si cere-i invite.
0 0

Back to top
Kirov

[Russian FreaK]

(since 05-03-2023 21:30)

Votes: 92

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 09-02-2010, 20:42:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hordecore tot inainte -

Aici luiza -

.
Most people shout "***!!!" just before they lose control of a car... but i say: "Hold my beer and watch this!"
0 0

Back to top
acso

[Licensed to kill]

(since 14-04-2020 00:30)

Votes: 56

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  robertbalan1992 
Post Posted: 09-02-2010, 22:18:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

fa-mi numele albastru ca-s mage -
0 0

Back to top
raZna

[SiNNERS]

(since 26-05-2022 08:04)

Votes: 40

Post Posted: 10-02-2010, 00:39:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume character: raznel
Clasã: death knight
Level: 69
Profesii: nu am invatat inca
Ani pe 'cartea de muncã': aproape 1 an

Professional Gamer

0 0

Back to top
Sp|der.FTW
[Banned user]

Banned

(since 09-04-2010 06:21)

Votes: 14

Post Posted: 10-02-2010, 09:28:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nume : o sa im ifac caracter la hoarda -( o sa fie Mewu
clasa : Resto drood / sau priest / sau un healer ca mie imi place sa dau heal sa depinda raidu de mine -
level : 0
profesii : 0
joc de cand era freakzu inainte de acu 3 - 4 ani - unii ma mai stiu de pe atunci daca mai exista aici pe forum gen Dranzer , Banditu , etc , koltzu stie despre ce vorbesc -

p.s ma apuc vineri seara de level si sambata is 80

0 0

Back to top
koltzu
[Banned user]

Banned

Post Posted: 11-02-2010, 18:45:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Razna: Accepted, welcome to the guild
@Sp|der.FTW: Sa vad rezultatele prima data.

0 0

Back to top
blader

[Madness?]

(since 05-01-2016 15:32)

Votes: 44

Post Posted: 16-02-2010, 21:19:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gata, s-a terminat smecheria, am renuntat la ea.

Dereglat, ca un ceas antic.
Exile the Ninja wrote:
In2ition , esti un carnat afumat. Ada' slanina aici si o felie de pita, te mananc ba.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by blader, 16 February 2010 19:19

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 15-02-2025, 20:27:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x