User
Pass
2FA

Cerere addons va rog frumos...

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Resources
Author Message3628
ToxiceL

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 28-06-2011 18:26)

Votes: 4

Post Posted: 10-02-2010, 19:12:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna ziua sunt nou pe forum am vazut ca voi va ocupati de cei care cer addons si m-am gandit daca ma puteti ajuta si pe mine ca pe alte forumuri mi-au zis ca sunt nesimtit ca cer addons,etc.Sper ca ma puteti ajuta cu addonsul scriu mai jos ce mi-ar trb - .Si multumesc anticipat sunteti cei mai tari - .

=====-----=====Pluginuri===-----=====
-nepalm_nades - cand arunci cu he zombiul ia foc si astfel ii ia din viata.
-bio_flashlight: lanterna face mult mai multa lumina(este bun pt. hartile cu mult intuneric).
-customsky: cerul sa fie rosu m-am gandit sa fie rosu si pe server sa fie intuneric(asta o fac eu cu intunericul) si m-am gandit ca se vede bn rosu cerul si pe harta intuneric + suiratul din iad care il pun mai jos.
-bio_ambience: se aude in permanenta un suierat de vant 'din iad'.(cel care l-am mentionat mai sus)
-admin_check.amxx => cand scrii /admin in chat iti afiseaza adminii online si detalii de contact (in romana daca se poate:Sa apara Admini online ex Owner gigi etc si mai jos sa scrie id contact ...)
-admin_freelook.amxx => permite adminului sa priveasca toti jucatorii dupa ce moare ca sa poata detecta codatii mai repede(jucatorii nu pot vedea decat echipa cand sunt morti)
-admin_gag.amxx => ii dai mut unui jucator daca vorbeste urat sau chiar daca asa iti vine tie -
-alt_end_round_sound.amxx (sunete customizate la sfarsit de runda, speciale pentru server de zombie)
-amx_gore_ultimate.amxx => acest plugin face mai mult sange si cand dupa ce mori raman parti din corp, oase de la picioare, maini, craniu, etc bun pt zombie
-amx_hpk.amxx => acest plugin da jucatorii cu lag mare ii da afara (daca puteti sa il setati la 90)
-amx_parachute.amxx => plugin pentru parasuta
-amx_show_ip.amxx => arata cine se conecteaza si ce IP foloseste
-bullet_damage.amxx => arata damage'ul(pagubele) provocate de tine unui jucator si invers
-grenade_trail.amxx => urme colorate la grenazi (rosu-explozibila, albastra-flash, verde-smoke)
-lasermine019.amxx => plugin pentru mine ca la half life tradus in romana cu comenzi schimbate (scrii /mina in chat si iti cumpara o mina) si ajutorul tradus in romana (adica cum sa faci sa pui mina, etc)
-country_kicker.amxx => da afara jucatorii care nu sunt dintr'o tara definita (sa fie doar din Romania)
-public_rules.amxx => afiseaza regulile serveruli la intrare si cand scrii in chat /rules
-pump_knockback.amxx => acest plugin face ca shootgun'ul manual sa impinga zombie in spate
-grenazile:he=sa ia foc zombiul cand arunc langa el,flas=sa inghete zombiul,smoke=sa lase lumina alba pana la sfarsitul rundei(bun pt hartile intunecoase).
-admins_online:sa apara sus langa radar cand este 1 admin online sa scrie
[BLooDcS zM]-Este 1 admin online!
[BLooDcS zM]-Sunt 2 admini online!
[BLooDcS zM]-Nu sunt admini online!
-swear_replacement.amxx =>cand cineva vorbeste urat cu niste cuvinte scrise intr-un document sa ii inlocuiasa replica cu : Daca mai vorbesti urat vei lua un mare BAN!(am vazut pe alte servere si este foarte misto)
-TimeLeftExtender.amxx => daca harta s'ar termina in timpul unei runde, pluginul acesta face sa se extinda harta pana la terminarea rundei si apoi sa o schimbe ca sa intelegeti ceva din finalul hartii ( cand este ultima runda sa apara in hud sau in chat cu verde Este ultima runda!)
-SayRestart.amxx => cand scrii /restart in chat se restarteaza harta
si cand se restarteaza sa apara asa in hud:
verde [BLooDcS zM]- --==[Live]==-- !
GaMe oN ! ! !
verde [BLooDcS zM]- --==[Live]==-- !
-si pluginul acesta nu stiu cum se numeste sa scrie acolo jos la inceput de runda:
[BLooDcS zM]-Esti Infectat/Curat!
-sentryguns.amxx cand apesi pe un buton sa construiasca sentry guns sa coste 8 ammo packs si lovel 2 si 3 cate 2 ammo fiecare...
=====-----=====Alte chestii pt. zombie=====-----=====
-cand incepe runda sa scrie in mijloc in hud cu rosu sa scrie:
Pregateste-te Sa Lupti !
Incepe CosmaruL din IaD !
-cand cineva este infectat sa apara asa:
--==[!!!ATENTIE!!!]==--
Player este infectat!
Nu il lasati sa se apropie de voi!
Eliminati-l ca sa scapati omenirea de epidemia de infectie!
-cand castiga Oameni/Zombii sa scrie:
Oamenii au supravietuit virusului!
Zombii au infectat planeta!
-si cand se conecteaza cineva sa apara in hud in stanga:
Player sa adaugat la oameni
pt ai ajuta sa scape de zombii!
-si cand iese sa apara:
Player este fricos si a fugit de
pe server pt a scapa de zombii!

-Si sa fie bineinteles chestiile cu Multiple Infection,Nemessis,Surrivor si clasele de Zombie
- Classic Zombie -
- Raptor Zombie -
- Poison Zombie -
- Big Zombie -
- Leech Zombie -
- Tank Zombie -
- Warlock Zombie-
- Smooker -
- Hunter -
- Necro -
- Si zombiul care are viteza mare si sare mult -

Cam asta este tot ma scuzati ca am postat atatea pluginuri si atatea de facut dar am nevoie urgent de ele si stiu ca cei dupa Freakz stiu sa faca tot felul de chestii dastea si de aceea am apelat la voi... -
Multumesc Anticipat - !
P.S: Am facut aceasta cerere de addons pt Zombie Infection pt ca eu nu ma pricep la server de genul acesta...Inca Odata Multumes Anticipat -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ToxiceL

[Mentally Stable]

(since 28-06-2011 18:26)

Votes: 4

Post Posted: 11-02-2010, 07:27:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va rog frumosss se uita cinevaaa?
0 0

Back to top
*a!berto^96*

[Mentally Stable]

(since 01-03-2011 17:54)

Votes: 2

Post Posted: 22-01-2011, 15:48:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mah cererea ta nu are nici un rost...:-"
Trebuie sa iti creezi u singur serverul -

0 0

Back to top
iuli112

[Mentally Stable]

(since 31-07-2012 22:37)

Votes: 2

Post Posted: 03-03-2011, 22:59:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma tu ceri tot ... dc mai bine nu til faci tu singur cauti pe odc inlocuiesti totul si avansezi cu el pe timp ce trece

P.S mhabar nu am ce inseaman p.s

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Resources  

The time now is 08-02-2025, 00:23:39
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x