User
Pass
2FA

[REZOLVAT] [Reclamatie]Sabachi

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message374
liviuugabi

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 18-08-2016 08:06)

Post Posted: 13-08-2016, 11:53:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick reclamant : Liviu
Nick admin : Sebachi
Motiv : destroy , dar nu cred ca a dat smecherasul asta , era si paul pe server .

Ieri , in perioada 11 - 12 jumate cred , am intrat si eu pe server sa vad cum mai e, sa ma joc si eu putin in timp ce ascult muzica.
Doar ca din pacate am dat de copilasul acesta, care , ma enerva ca le vorbea de sus "playerilor" cum se exprima domnia sa . Citez "ce vrei de la un player" ; "nu stau sa ma pun la mintea pleyerilor astia" "ce vrei de la un player" ... Am inceput sa ma iau de el si sa il injur asa pe prieteneste(la misto) , sa il critic deoarece cineva trebuia sa ii reaminteasca acestui baietal de "sânge adminal" ca daca e admin asta nu inseamna ca el face legea si nu are dreptul sa se creada mare smecher cu ceilan oameni de rand "saracii playeri" si mai ales cu mine . Nu vine el cu "bãșini" dalea la mine .

Vreau sa vad cum argumenteaza sabahi asta motivul pentru care mi-a dat destroy , pyka , exterminate sau ce e (bine .. nu a dat el .. paul metinistul presupun ca mi a dat dar cu ala chiar nu am avut nici macar o conversatie de si cam voiam sa ii spun si lui ala 2-3 cu kkt lui de joc si reclama in mesaje HUD la servere de metin) .

A da .. si da eu l am lasat pana la urma pe sabahi asta in pace ... mi a dat cineva gag pentru ca am spus "drk" ... 5 min .. dupa 3 min .. am spus sa imi scoata gagul ca eram tero si voiam sa imi cumpar facilitati ... si a sarit sabahi cu : "respecta gagul" ... si eu i am spus "ba tu sa taci" .. si bing bang mi am luat destroy .

Unii dintre voi ma stiti , am mai jucat pe server , stiti ce comportament pot avea si ce fel de persoana sunt , stiti ca nu imi place sa imi vorbeasca nimeni de sus , mai ales smecherasi dastia si stiti cat de urat pot reactiona la lucrul care nu il suport cel mai mult pe acest server "admini se cred mari smecheri fata de jucatorii fara grad" .

Btw , eu mai intru pe server din cand in cand , si e cam aceeasi situati mereu + ca uneori lipsesc admini dar cu admini ca sabahi mai bine fara si tot e liniste si pace .
Nu imi mai place ca ati scurtat foarte mult mapele dupa ce ca e KNIFE MOD + RESPAWN ... ceea ce nu e ok .
Chestia cu recordul e super tare , chiar aduce un + mare serverului .... doar ca daca tot ati bagat acest plugin dc nu este si respectat .. nu imi comvine sa vad ca shika "a facut" evolution in 20 sec ... sau bhopz_v2 la fel in 30-40 sec parca ... asta e putin bataie de joc ....

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
SENTI#Chris

[▲]

(since 12-12-2021 16:11)

Votes: 284

Post Posted: 13-08-2016, 12:15:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dovezi ? Contra reclamatie
OFF TOPIC : Nici mie nu imi convine de Paul ca intra pe server ,intreaba cine joaca metin,iese mai mereu cand e Tero. I am spus sa termine cu asta,si imi raspunde "ca el e detinatorul acestui server" si ca daca il mai supar zbor de pe server. @Bogdan,sti ca nu e prima oara,sau a 2-a abatere la el. Nu are rost sa pun dovezi,pentru ca o sa-mi le stergi. Dar ia atitudine cu amicul tau

-Back soon
1 0

Back to top
liviuugabi

[Mentally Stable]

(since 18-08-2016 08:06)

Post Posted: 13-08-2016, 12:37:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dovezi sa puna el ... eu dar am cerut motivul pentru care am luat destroy ..
http://imgur.com/aMTp05F

0 0

Back to top
Sabecky

[Just a simple gamer]

(since 29-02-2020 06:20)

Votes: 130

Post Posted: 13-08-2016, 15:02:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bun , sa incepem. Nu am acces la destroy ci ti-a dat Paul fiindca ma jignai . Si cum poti sa ma injuri in "prieteneste" daca nici nu ne cunoastem? Si de ce sa vin eu cu poze ca vorbesc in "basini" sau ma dau drept ca un "zeu" in fata playerilor , aici tu trebuia sa faci poze nu eu. "comportament pot avea si ce fel de persoana sunt" , daca ai comportament bun stateai si nu te lu-ai la cearta cu un admin ca vorbeam cu un player despre un anumit subiect. Si ai luat gag ca m-ai jignit pe chat nu ca ai zis "drq". Apropo am vorbit cu un singur player parca care avea numele mr77 care m-a intrebat ceva , iar dupa mi-ai zis sa tac si a inceput cearta.

Liviu tot ce s-a intamplat pe server se poate verifica , asa ca nu mai creea niste minciuni ca sa pierzi din timpul unui om

Dupa mine CONTRA reclamatie , sunt doar niste minciuni create de el , si nici nu are dovada , punundu-ma tot pe mine sa aduc o dovada chiar daca n-am facut nimic .

Edit : Nu inteleg de ce imi faci reclamatie daca nu ti-am dat gag/destroy/kick etc etc daca nu ti-am facut nimic.
Edit : Se pare ca aceasta reclamatie despre Liviu era adevarata ( https://forum.wow-freakz.com/RESPINS-Reclamatie-Liviu-t420922.html ) (Chiar el mi-a zis sa tac si sa ies de pe server parca)

P.S : Intri in cs care ai luat destroy iei toate modelele,hartile etc si le bagi in noul cs ...

DISCORD: Sabee#0428

0 0

Back to top
JonSnow

[King in the North]

(since 28-04-2021 17:29)

Votes: 429

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  JonSnow0001 
Post Posted: 13-08-2016, 19:09:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

16:24:23 liviu : de curiozitate cati ani ai
16:24:25 Sabecky : Vorbeam cu un player
16:24:31 Sabecky : Normal ca nu va interesa ce vorbeam cu el
16:24:50 Sabecky : Am 15.
16:24:54 liviu : bai adminas vezi cu fitele astea ca daca scri cu verde nu inseamna ca esti mai smecher
16:26:14 liviu : mama frate vrei sa ramai fara admin ? taci drk si ia si joaca

Tu incepi discutia,tot tu cresti tonu' pana apare cearta si tot tu te superi,il ameninti cu remove si comentezi aiurea in loc sa iti vezi de treaba ta pentru ca nu aveai nici o legatura cu ce vorbeau ei,respectiv Sabecky si mr77.

Code:
A da .. si da eu l am lasat pana la urma pe sabahi asta in pace ... mi a dat cineva gag pentru ca am spus "drk" ... 5 min .. dupa 3 min .. am spus sa imi scoata gagul ca eram tero si voiam sa imi cumpar facilitati ... si a sarit sabahi cu : "respecta gagul" ... si eu i am spus "ba tu sa taci" .. si bing bang mi am luat destroy.

Daca tie iti zice un player sa taci dracu,cum iti pica?
Si in plus,de ce sa iti scoata gagu',astepti sa se termine nu se scoate la comanda playerului.
Dar asa se-ntampla mai mereu,majoritatea ganditi cu gura,dupa tot voi sunteti mieluseii.

Bannedu' ramane.

Legat de Paul,down la Administrator,iti faci negoturile cu psay,Skype,Y!M dar nu pe tsay / csay.

Btw,nu trebuie sa reinstalezi CS-ul,ci doar sa scrii in consola unbindall apoi options/keyboard >> use defaults.
+
rate 25000
fps_modem 0.0

Sau,stergi config.cfg, eventual si userconfig.cfg din cstrike.

"We have no king but the King in the North, whose name is Stark.
I don't care if he's a bastard;

Ned Stark's blood runs through his veins.
He's my king, from this day until his last day!"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by JonSnow, 13 August 2016 17:09

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 05-11-2024, 21:47:08
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password