User
Pass
2FA

[REZOLVAT] Reclamatie CelMic

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message227
Chroma

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 15-08-2016 19:52)

Post Posted: 14-08-2016, 11:24:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Nick:Chroma
2.Admin reclamat:Cel mic
3.Motiv: Pai: un player (nu i mai tin numele) m-a omorat in buy si eu bine inteles ca dupa ce i-am scris de 2 ori sa stea si tot m-a omorat l-am injurat;
mi-am luat gag 10 minute. ok. ; am scris pe u@ "vezi ca ala m-a omorat in mortii lui" . si surprizaaa mi-am luat kick de la alt admin . Ce credeti , ca sa fie si mai superb de atat: Intru inapoi pe server si bunu admin CelMic imi da ban - rly? motiv retry dupa gag . I-am spus omului ca mi-am luat kick nu am iesit eu de nebun, i-am copiat din consola , nimic. Ban PERMANENT. - deja incepe sa ma framante nervii. Dau restart la router si intru pe server si ii cer forumul anuntand ca dupa ce mi-l da ies si nu mai intru. WOW CE CREDETI DACA NU A MERS CU VORBA BUNA PANA ACU LOGIC CA NICI ACUM NU PUTEA SA MEARGA . Mi-a dat o saracie de mi-a facut calculatoru mai varza de cat era inainte. - rly? OOO DA ASTA DA COMUNICARE ADMIN - PLAYER .
Sa mentionez faptul ca nici macar nu verifica cand ii zic ca mai se gaseste cate unu care incalca regulile?
4.Dovada: N-am . Pur si simplu nu ma lasa sa intru iar , confirma el.
5.IP-ul tau: ( http://whatismyipaddress.com ) : am dinamic dar problema este ca el nu ma lasa sa joc.

RE:

Petrut_[AL] wrote:
Reclamatia fara dovada este egala cu 0 ..

Ce dovada sa-ti dau ca mi-a dat ban? aveti consola serverului. Ce ai vrea sa-ti dau ca dovada? Faptul ca mi-a dat ban? Cred ca ati testat si voi sa vedeti ca nu scrie numele adminului care a dat banul nu scrie absolut nimic in consola cand se da. Ce dovada va trebuie? Vreau sa vad si eu dovada lui pentru care mi-a dat el ban daca o luam pe d-astea urate. (la urma urmei ar trebui sa aibe dovada ca totusi banul a fost permanent. + pika sau ce mi-a dat el).
Ti se pare corect cum zic eu?

Freakz*DuLceTeL wrote:
Fãrã dovadã nu-i pot face nimik.

Inteleg ca nu-i poti face nimic. Atunci daca nici el nu are dovada inseamna ca sunt liber sa ma joc pe server , corect?
Va rog sa-i cereti si lui o dovada. Consider ca daca el are o dovada , atunci si eu am dovada pentru reclamatie in demo-ul facut de el. Deci astept dovada de la el.
Pana atunci ce fac? Nu am voie sa ma joc?

Last edited by Chroma on 14-08-2016, 12:15:12; edited 4 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Petrut_[AL]

[Mentally Stable]

(since 18-09-2016 13:05)

Post Posted: 14-08-2016, 11:45:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reclamatia fara dovada este egala cu 0 ..

It's Over 9000!
Spoiler:

1 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Freakz*DuLceTeL

[S3X*p3rMaN3nTy; x ]

(since 09-04-2022 10:29)

Votes: 668

Post Posted: 14-08-2016, 11:56:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fără dovadă nu-i pot face nimik.

1 0

Back to top
Freakz*DuLceTeL

[S3X*p3rMaN3nTy; x ]

(since 09-04-2022 10:29)

Votes: 668

Post Posted: 14-08-2016, 16:24:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Banul l-ai primi de la owner-ul Vladyt.
Ramai cu ban.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Freakz*DuLceTeL, 14 August 2016 14:24

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 30-07-2025, 22:18:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password