Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
[REZOLVAT] Reclamație. Dar cui?
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
z.Light
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 02-09-2016 19:13)
,
Topics: 4
Votes
: 1
Posted: 02-09-2016, 11:05:34
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Felicitãri, domnilor!
Intru pe server, joc, se ofticã alde Spike, stã spec, mã întreabã dacã merge bine "codul", îi zic cã "foarte" și se umflã în pene. ÃŽi zic sã-și vadã de treabã și sã lase atitudinea, primesc destroy și ban.
6v6 pe server, el schimbã harta in d2 fãrã vot. Bineînțeles, dupã ce se schimbã, el iese și pe server rãmân 3v3.
Pe lângã atitudinea de "șãf" și "mã doare la bascã, fac ce vreau", l-am prins și cu wall. Problema e cã n-am apucat sã-i fac un demo cãci mereu s-a pus spec când a avut.
Felicitãri! Am vrut sã contribui la server, am verificat de fiecare datã cine e pe server ca sã intru sã mã uit dupã codați, am schimbat harta când era cazul și nu am avut discuții cu nimeni. Totul ca într-un final sã primesc Destroy de la cineva "superior" mie care odatã ce a pus mâna pe "putere", nu face altceva decât sã-și manifeste frustrãrile.
Mulțumesc pentru "șansã" dar din pãcate, nu poți face multe când ai asemenea oameni "la putere". Și din pãcate, nu e singurul.
Edit: rog sã-mi fie îngãduitã nerespectarea modelului. E mai degrabã o plângere, decât reclamație.
Last edited by
z.Light
on 02-09-2016, 12:13:24; edited 1 time in total
1
0
Back to top
lSpikel
[Mentally Stable]
(since 31-10-2016 14:39)
,
Topics: 2
Posted: 02-09-2016, 11:18:23
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Mdea mare dreptate ai smr
:o
Demo
Schimbarea mapei in d2x2 a fost pentru ca recent am adaugat un plugin pentru asazisi walleri (EU CU MINE)
Si ce voiai sa-ti cer voie sa schimb mapa sau ce ? Nu esti singurul care m-a vazut facand asta, nici ultimul. Ca sa stii serverul nu este gata 100%, se lucreaza la el zi si noapte asa ca las-o moarta.
Cine o pomenit ceva de suspendarea regulamentului,dar deoarece trebuie sa le explic fiecaruia in parte, cand se adauga ceva nou sau se modifica ceva in amxx.cfg mapa se va schimba in de_dust2x2,daca era ceva o schimbam direct din consola,dar daca aveam bindu de schimbare al mapei de ce sa nu profit de el, in plus vad ca tu nu ai observat ca de obicei seara dupa ce ies de pe server eu respectiv altii admini lasam mp_timelimit pe 0 asa ca oricum mapa ramanea aceeasi (aici se exclude regula de 5 minute).
[1]Edit: Sa nu mai vorbim despre configul tau anti destroy.
PS: Nu folosesc wall, doar badboy si norecoil intreaba pe oricine.
[2]Edit: Tu erai pe steam ?
d'aia aveai la status STEAM_0:0:523 bla bla Nice joke,dont do it again :o
Anyway, nu am spus ca n-ai steam, doar in momentul respectiv nu jucai de pe el, greseala mea ca nu am facut
ss
la consola in momentul respectiv
Apropo iti dau un sfat pe viitor sa respecti totusi
Modelul reclamatiilor
pentru ca Hamsteru nu si-o irosit timpu' degeaba,l-o facut cu un scop.
Nu ma consider nimanui superior, doar nu-mi plac cei care sunt tari in clanta atat, recunosc ca poate am exagerat putin, no offence.
♰ SPIKE ♰
FileList
Last edited by
lSpikel
on 02-09-2016, 12:13:24; edited 5 times in total
0
0
Back to top
z.Light
[Mentally Stable]
(since 02-09-2016 19:13)
,
Topics: 4
Votes
: 1
Posted: 02-09-2016, 11:28:33
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Super! Mulțumesc pentru demo. Așteptãm pãreri. Inclusiv despre abilitatea ta de a recunoaște un aim la un jucãtor care joacã de pe Steam.
Edit:
1.
http://imgur.com/a/jx4LM
nu știu ce userlist ai dat tu dar eu joc de pe steam.
2.
Din regulament citire:
- Nu abuzati de acest drept pe care il aveti.Sunteti inzestrati sa oferiti playerilor serverului un joc linistit si o atmosfera placuta.
- Sunt strict interzise certurile/amenintarile cu ceilalti admini sau cu playeri.
- Inainte de luarea unei decizii (exemplu: schimbarea mapei) va veti consulta cu ceilalti admini care sunt pe server in acel moment.
- Nu este permisa banarea unui player fara dovada. In cazul altui admin, nu aveti voie sa va banati intre voi.Daca aveti o presupunere despre alt admin cum ca ar fi codat, ii faceti demo si cu dovada prezentati o reclamatie impotriva acestuia si impreuna vom lua o decizie.
- Schimbarea mapei se va face doar in ultimele 5 minute ramase din harta si se dau mape la vot din lista de aici.Exceptie se face cand pe server raman mai putin de 12 playeri, in acest caz adminul poate da la vot in acel moment mape mici sau in momentul in care pe server este deja o mapa mica la mai mult de 12 playeri se pun doar mape mari. Un vot trebuie sa contina minim 2-3 harti.
Le-ai încãlcat pe toate.
"
Si ce voiai sa-ti cer voie sa schimb mapa sau ce ? Nu esti singurul care m-a vazut facand asta, nici ultimul. Ca sa stii serverul nu este gata 100%, se lucreaza la el zi si noapte asa ca las-o moarta.
" - sã-mi arate și mie cineva unde se specificã cã în timpul ãsta, în care "se lucreazã", se suspendã regulamentul?
Nu mã așteptam sã mã întrebi pe mine, cu admin superior, dar mã aștept sã ai o anumitã comunicare, din bun simț și conform cu regulamentul.
"
Schimbarea mapei in d2x2 a fost pentru ca recent am adaugat un plugin pentru asazisi walleri (EU CU MINE)
" - harta a fost de_dust2, nu d2x2.
Mini-edit: continui sã adaugi lucruri neadevãrate în post-ul tãu. Harta a fost fy_snow cu 6v6 și dintr-o datã, ai schimbat în de_dust2, din consolã.
3.
"
PS: Nu folosesc wall, doar badboy si norecoil intreaba pe oricine.
" - nu are sens sã mã contrazic cu tine când tu ești acuzatul. Pentru cã ești admin, am nevoie de o dovadã neinterpretabilã. De fiecare datã când te-am vãzut, am stat sã fac demo și dupã câteva fraguri, te-ai bãgat Spec. Ghionionul meu.
4.
Config-ul meu este acesta:
http://resursecs.com/configuri.html
, primul din listã. Este primul cfg pe care l-am gãsit pe google cu setãri normale. Dacã conține ceva "anti-destroy" în el, cu atât mai bine.
5.
Problema nu este faptul cã mi-ai dat ban pe baza unei suspiciuni de cod. Oricine poate greși. Problema este atitudinea de superioritate pe care ai afișat-o iar când nu m-am lãsat cãlcat în picioare doar pentru cã îmi ești superior ca admin, ai avut un comportament de toatã "lauda".
6.
Mulțumesc de sfat. De data asta cred, totuși, cã se poate face o excepție. Thread-ul ãsta e mai degrabã o plângere, decât reclamație.
7.
"Nu ma consider nimanui superior, doar nu-mi plac cei care sunt tari in clanta atat, recunosc ca poate am exagerat putin, no offence."
- tocmai asta este superioritatea. Ce faci, dai înapoi acum? Menține-ți atitudinea. Discuția a mers cam așa:
S: Light, merge codul?
L: da, foarte
S: Pentru asta ai suspend.
L: Vezi-ti de treaba acolo.
..
..
L: Fa-mi poze, demo, ce vrei dar lasa atitudinea.
S: Ce-mi plac baietii astia cu gura mare.
L: Sa-ti placa fetele mai bine.
Si am primit Destroy.
L: Te simti mai bine acum?
S: nu, ma simt mult mai bine.
L: Esti un mare prost.
Cam asta a fost discuția, în mare. Se poate verifica log-ul de pe server. Nu am fãcut poze pentru cã e a 2-a oarã care pãțesc ceva de genul și nu am mai avut rãbdare.
0
0
Back to top
ninjaboy
[Retired ]
(since 28-09-2024 18:28)
,
Topics: 752
Votes
: 413
Posted: 02-09-2016, 12:37:20
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Va rog nu va mai certati, amandoi trebuie sa fi-ti exemple pentru alti playeri.
Light iti dau unban cand ajung acasa.
Spike, Light are steam si joaca corect.
Intelegeti-va!
T/C!
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
ninjaboy
, 02 September 2016 10:37