User
Pass
2FA
 
 

[REZOLVAT] Deraiazã ușor

 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message517
Orizont Fatal

[P E A C E]



Status: Offline
(since 28-10-2016 16:16)
Joined: 02 May 2012
Posts: 81, Topics: 21
Location: Romania

Reputation: 44.2
Votes: 3

   
Post Posted: 12-09-2016, 23:27:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bunã seara, nu m-am mai adresat comunitãții de multã vreme, însã observ cum micile probleme devin haos și rãmânem cu un server VICIOS. Nu vreau sã trag pe nimeni la rãspundere, nu sunt în mãsurã și nici nu ar fi moral, știți vorba aia "Era odatã când lucrurile stricate se reparau, nu se schimbau".
Poate ați observat cum decurge o zi normalã pe locul nostru de joacã! DA! de joacã iar aici ca o micã parantezã ( cazul Crãciunița, total unfair fațã de un player loial cu simțul umorului ), dimineațã server gol, snow intrã lumea ajungem 15-16 oameni pe o fãrâmã de asfalt și intrã un admin, analizeazã el așa dibace situația și ia hotãrârea sã schimbe el harta, bun, dar mi se pare total deplasat ca pe lângã faptul cã nu dai vot bagi tot o hartã micã (d2x2) ca sã ne sufocãm din nou și sã creem tensiuni pentru o jumãtate de orã 8v8 d2x2. Apoi trecem la ceva mai hardcore, mai mare, cã de se plânge lumea cã e micã.. din nou fãrã vot se trece la DUST2 unde lumea iese pentru cã de când lumea și pãmântul frecãm amortizoarele pe mirobolanta DUST2. Asta e rutina zilnicã a serverului, avem 100 hãrți din care jucãm doar 5 (snow, d2x2, d2, inferno, ww) în cazuri speciale se mai joacã încã 2 ( 35hp, india ).

Nu știu, dar mã simt foarte ofensat de acest staff în general, de ce mai întrebi ce hãrți sã dai la vot dacã pui în acel sondaj doar ce vrei tu? Asta dacã-l mai dai..

Acestui server îi lipsește caracterul, respectul și integritatea în comunitate. Am rãmas »shocked« când am vãzut cum se comunicã, lumea nu mai are rãbdarea și atenția sã analizeze o situație, iar respectul comunitãții îl câștigi oferind respect, nu autoritate.

Jucãtorului îi trebuie un motiv sã joace, fie el amuzament, socializare, competiție, datorie.

Degeaba sunt 1000 de redirecte dacã nu e nimic sã-l ținã acolo.

În încheiere vreau sã spun cã lumea în general e dificilã, dar nu v-ați dori sã fie armonie?? Scopul jocului e sã ne distrãm, chiar și când pierdem ar trebui sã schițãm un zâmbet, nu sã ne pice lumea-n cap și sã cãutãm defecte la cel ce ne-a ruinat procentajul vieții.

da..model..coș...etc bla bla

Însã ar trebui o micã mare /renovare/ pentru cã 1.6 e drastic în scãdere și dacã ce rãmâne nu are gustul jocului de acum câțiva ani, mai mulți așa.. rãmâne degeaba.

Vã salut și aveți grijã de voi.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
LAPD

[Miliþian]



Status: Offline
(since 21-02-2024 11:43)
Joined: 09 Nov 2009
Posts: 13869, Topics: 364
Location: Vaslui

Reputation: 1077.6
Votes: 117

           
Post Posted: 13-09-2016, 00:48:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In cazul de fata Husky , trebuia sa faci si tu o reclamatie dupa model. Sa contina numele tau si un nick de admin / sau mai mult pe care vrei sa reclami .

Da ! Serverul nu mai este ce a fost odata! Dar asta nu numai din cauza noastra , a adminilor ci si din cauza jucatorilor care uneori nu isi dau seama de anumite chestii!

Luam cazul Craciunita! Daca esti in echipa cu acel jucator si vrei sa joci la sunet practic nu poti ! da acele mesaje Radio incontinuu... ii spui sa inceteze si el iti raspunde cu "Roger that"
Avem amx_page pe care noi trebuie sa fim cu ochii si in acelasi timp sa mai jucam si noi putin [ca pana la urma de asta intram pe server sa ne jucam si noi pe acel "teren de joaca" ca tine si ca restu lumi ] Tu stii cat de greu iti este cand se scriu zeci de randuri fara rost sa urmaresti acel amx_page? iti spun eu foarte nasol . Jucatorii reclama codatii noi , admini nu ii vedem si uite asa se ajunge la un limbaj gen " Admin in p**a mea nu vezi codatu x?

Sunt cativa jucatori pe server carora le-am dat ban sau gag pe toata harta pentru ca primeam mesaje de la jucatori ca sunt deranjati de ei [ceea ce am observat si eu dupa cateva minute de jucat]. Cu Craciunita nu am nimic personal , la chat-ul adminilor am fost anuntati ca are interzis pe server si ca putem executa orice comanda pe el cand il prindem [ de cateva ori bune chiar l-am lasat sa joce pentru ca isi vedea de treaba lui]


Ideea in general este ca tu eu si restu lumii intra pe server sa se joace ci nu sa suporte fitele unu admin sau a unui jucator! Nu tin partea adminilor pentru ca "deh" si noi mai gresim dar nu tin partea nici voua jucatorilor de zi cu zi.



Vreti ca serverul asta sa fie cum a fost sau macar sa incercam sa il facem cum a fost ? E simplu : Hai sa incercam sa ne respectam pe server si sa actionam comform acelui mic regulament de cateva randuri postat de ani bun pe aici . Incercati si voi ca jucatori sa respectati atunci cand adminul va zice sa o lasati mai moale cu chat-ul sau , sa nu te mai urci pe harta ca nu este voie pentru ca tu ai un avantaj fata de ala care este jos s.a. Iar atunci cand vedeti ca un admin nu respecta acele si mai putine cateva randuri pe care le avem noi in regulament , veniti frumos pe forum respectati acel model de reclamatie , bagati eventual si o mica dovada cum ca a schimbat harta din dust2x2 in dust2 si atunci sper si chiar vreau sa se ia masuri in privinta asta.



Si sa discutam si restul hartilor . Intr-o seara eram 25 jucatori pe server [harta inferno ] am bagat la vot cateva harti prin care si dustyaztec , a iesit acea harta la vote am schimbat-o si in 10 minute am ramas 6vs6 [ coincidenta ? Nu prea cred. Jucatori sunt invatati sa joace hartile clasice si pe alea intra lumea .. Tu cand intri pe server vrei sa ai un adversar nu sa alergi ca nebunu juma de minut pana gasesti pe unu care sta dupa o cutie si iti da cap .. [Acela nu se mai numeste joc ]



-Sper ca m-am facut inteles chiar daca am balbait multe pe aici . In concluzie dpdv nu am nimic cu nimeni atata timp cat isi vede de jocul lui si respecta anumite chestii [care uneori sunt legate si de bun simt nu numai de regulament] Jucatori sa fie sanctionati daca nu respecta acel regulament si admini la fel . Dar cum am zis si mai sus [desi, nu stiu daca sta cineva sa citeasca tot (eventual inceputul si sfarsitul - ] si acea reclamatie sa o faci dupa un model care este postat aici

O seara buna!



1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]



Status: Offline
(since 17-05-2023 01:23)
Joined: 04 May 2007
Posts: 6962, Topics: 147
Location: Romania

Reputation: 2724.4
Votes: 231

 
Post Posted: 13-09-2016, 15:33:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Peace!


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 13 September 2016 13:33



 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  


The time now is 30-04-2024, 22:44:52
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x