User
Pass
2FA

[REZOLVAT] Reclamatie Admin Alina

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1156
^Free^Way^

[Speºãl]

Status: Offline
(since 18-01-2022 20:05)

Votes: 25

Post Posted: 19-09-2016, 20:26:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok, stiu ca nu respect modelul, dar sincer ma doare undeva, doar voiam sa va atrag atentia asupra panaramei voastre de admin ( Ali Na) care se pare ca da destroy fara nici macar un avertisment pentru " reclama" cica.
Eram pe server si m-am intalnit cu un vechi prieten, Sabecky si m-a intrebat ce fac, si I-am zis ca am intrat un pic pe dr si ca astept sa primesc unban pe wars. Nu mi-am dat seama la inceput. Mi-a zis Sabecky " reclama..." si apoi am realizat si mi-am cerut scuze, si apoi ma trezesc ca scumpul vostru admin ( nu-mi pasa daca-i fata sau baiat) imi da destroy fara niciun avertisment/gag etc. Eu unul nu m-am nascut ieri si stiu cum ar trebui sa procedeze un admin.
Oricum stiu ca reclamatia mea nu va fi luata in serios, din moment ce n-am respectat modelul si din moment ce v-am insultat adminul, si stiu ca probabil voi primi 1 warn dar sincer ma doare la banana. Doar am vrut sa va aduc la cunostiinta ce admin "calificat" si batut in cap aveti. O seara buna .

Casuta vocala: Deuce

Cãsuþã vocalã : FreeWay

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Ricsii

[Creep]

(since 08-02-2017 19:34)

Votes: 29

Post Posted: 19-09-2016, 20:46:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci, s-o iau de la inceput.

Am fost ON in momentul acela, reclama n-am vazut.
Da intr-adevar a pomenit de wars dar cam atat, nimic mai mult.

Poate ca ti-as fi dat PRO reclamatie, dar nerespectand modelul si fara dovezi nici macar Contra nu-ti acord, o seara placuta.

In anii ce au trecut...

0 0

Back to top
^Free^Way^

[Speºãl]

Post Posted: 19-09-2016, 20:49:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce dovezi sa am baaai copile, esti normal la cap? Din moment ce mi-a dat destroy ce ss-uri vrei sa mai fac, tu gandesti? Ma doare undeva ca nu-mi dai pro, am zis mai sus. Am scris asta doar ca sa va arat ce admini incapabili si frustrati aveti . Crezi ca sufar eu pentru server-ul tau? Stai potol, ca mai sunt alte zeci de servere mai bune decat asta. Sunteti penibili, serios. - V-am salutat.

0 0

Back to top
Sabecky

[Just a simple gamer]

(since 29-02-2020 06:20)

Votes: 130

Post Posted: 19-09-2016, 20:58:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sincer , ati gresit amandoi. Da a facut o recalma fara sa vrea , l-am avertizat si si-a primit destroy..

Nu voi da nici PRO nici CONTRA , fiindca amandoi ati gresit , dar era mai bine un gag de 5-7 minute , nu un destroy.

DISCORD: Sabee#0428

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
^Free^Way^

[Speºãl]

Post Posted: 19-09-2016, 21:00:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asta incerc si eu sa zic. Stiu ca atunci cand un player face o reclama asa cum am facut eu (neintentionata), primeste intai un avertisment/gag iar apoi daca acel player continua cu reclama va primi destroy. Dar se pare ca multi dintre admini habar n-au ce tre' sa faca si cum. Multi dintre admini sunt pusi doar ca sa fie acolo la numar.

0 0

Back to top
Alii_naa

[Mentally Stable]

(since 06-07-2017 19:21)

Votes: 17

Post Posted: 19-09-2016, 21:03:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dacă mai sunt alte zeci de servere mai bune, de ce ai ales să joci aici?

Ideea e că atunci când a spus ”Aștept să iau unban pe wars” m-am gândit la un alt server de dr cu nume de genul ăsta și mi s-a părut aiurea exprimarea. Îmi asum vina.

0 0

Back to top
Ricsii

[Creep]

(since 08-02-2017 19:34)

Votes: 29

Post Posted: 19-09-2016, 21:09:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^Free^Way^ wrote:
Ce dovezi sa am baaai copile, esti normal la cap? Din moment ce mi-a dat destroy ce ss-uri vrei sa mai fac, tu gandesti? Ma doare undeva ca nu-mi dai pro, am zis mai sus. Am scris asta doar ca sa va arat ce admini incapabili si frustrati aveti . Crezi ca sufar eu pentru server-ul tau? Stai potol, ca mai sunt alte zeci de servere mai bune decat asta. Sunteti penibili, serios. - V-am salutat.

Dar stai asa, faci tu reclamatie marele "ranit" si vii tu sa ma iei peste picior?
Pai stai asa ca, nu-i asa.
Imi place totusi ca, in loc de servele alea bune ai venit pe asta, in orice caz penibil esti tu.
Mai departe chiar n-am sa-ti raspund, Seara placuta.

In anii ce au trecut...

0 0

Back to top
SENTI#Chris

[▲]

(since 12-12-2021 16:11)

Votes: 284

Post Posted: 19-09-2016, 21:25:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand ,hai sa terminam cu tigania,nu da frumos, si tot voi picati in lumina proasta.
@JonSnow,eu zic ca un warn,e de ajuns. Decizia finala tu o iei

-Back soon
0 0

Back to top
Catylinna

[Lookwhatyou'vedone]

(since 30-11-2021 22:03)

Votes: 161

Post Posted: 19-09-2016, 23:10:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Te poftesc cu mare drag sa joci pe alt server, fiecare e liber sa aleaga ce vrea.
Acesti jucatori de pe server imi sunt ca o a 2- a familie, nu'ti permit in primul rand sa vorbesti asa si in al 2-lea rand reclamatia eu personal nu o voi lua in considerare, nu stiu de ceilalti.
Seara faina!

Casuta vocala @Caty @Catylinna
1 0

Back to top
Ksm

[Amphisbaena]

(since 28-02-2019 08:10)

Votes: 43

Post Posted: 20-09-2016, 08:29:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cer ca banned+destroy sa ramana.
Daca vorbeai civilizat si respectai niste reguli pe acolo,poate luai unban dar daca esti cocos la beci cu tine

0 0

Back to top
JonSnow

[King in the North]

(since 28-04-2021 17:29)

Votes: 429

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  JonSnow0001 
Post Posted: 20-09-2016, 11:03:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Alii_naa, ordinea executarii comenzilor, de cate ori trebuie sa ma repet.
+1 warn - Dat fiind UP-ul recent, celalalt warn se anuleaza si ramai decat cu acesta (1 warn dureaza 21 zile apoi se anuleaza / in caz ca primesti UPGrade sumaru' warn-urilor se reseteaza la 0).

-------------------

@^Free^Way^, ti-am scos bannedu', data viitoare evita orice fel de reclama pe server sauu dupa cum ai afirmat aici :
Code:
Crezi ca sufar eu pentru server-ul tau? Stai potol, ca mai sunt alte zeci de servere mai bune decat asta. Sunteti penibili, serios. - V-am salutat.

Evita serverul, e ultima oara cand tolerez un astfel de limbaj intr-o reclamatie.
Nu esti la tine pe "mosie" sa ne vorbesti de sus.

Iti inteleg supararea, nu esti singuru' care a trecut prin asa ceva, dar incearca sa gandesti cand faci o reclamatie.
Iti garantez ca un admin oarecare, in acest moment iti bloca accesu' pe server permanent.
-------------------

Ksm wrote:
Cer ca banned+destroy sa ramana.
Daca vorbeai civilizat si respectai niste reguli pe acolo,poate luai unban dar daca esti cocos la beci cu tine

Cand esti lovit de cineva si nu o meritai defapt, e si normal sa reactionezi asa.

"We have no king but the King in the North, whose name is Stark.
I don't care if he's a bastard;

Ned Stark's blood runs through his veins.
He's my king, from this day until his last day!"

2 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by JonSnow, 20 September 2016 09:04

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 29-07-2025, 16:34:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password