User
Pass
2FA

LOL

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message443
Bombardieru

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 01-03-2010 12:06)

Votes: 4

Post Posted: 21-02-2010, 10:37:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sal gm am intrat si eu astazi dupa 2 zile ca nu mia mers pc prea bine pnm... si ma vad ban ip si ban acc am un dk dat de kent pt ca el are warr eu sunt pritene bun cu el si daia va zik si vreau sa stiu dc ban ip ban acc nu inteleg nimic si nam ce sa explic SurpriseSurpriseSurprise Acc :Kent daca vreti sa aflati si ip dati .pinfo firemagician
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
FreeMaNN
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 01-07-2011 21:58)

Votes: 22

Post Posted: 21-02-2010, 14:21:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bombardieru wrote:
sal gm am intrat si eu astazi dupa 2 zile ca nu mia mers pc prea bine pnm... si ma vad ban ip si ban acc am un dk dat de kent pt ca el are warr eu sunt pritene bun cu el si daia va zik si vreau sa stiu dc ban ip ban acc nu inteleg nimic si nam ce sa explic SurpriseSurpriseSurprise Acc :Kent daca vreti sa aflati si ip dati .pinfo firemagician

Kent ti-a dat ban pe motiv de nesimtire

ps: mai treci pe la scoala

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by healu, 21 February 2010 13:03

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 01-03-2025, 02:40:29
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x