User
Pass
2FA
 
 

Titanfall 2

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Video games
Author Message546
OINCOO

[10 50 0002 81]



Status: Offline
(since 03-06-2021 20:02)
Joined: 18 May 2016
Posts: 7880, Topics: 693
Location: Romania

Reputation: 959.9
Votes: 570

Post Posted: 19-10-2016, 17:46:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Titanfall 2


Luând în calcul lipsa unei campanii single player în primul Titanfall, odatã cu lansarea noului titlu din serie, dezvoltatorii s-au hotãrât sã lase urechea la doleanțele jucãtorilor și sã le punã în aplicare în Titanfall 2.

În urmã cu aproximativ doi ani, în 2014, Titanfall reușea sã fie unul dintre cele mai populare, cele mai apreciate și cele mai originale FPS-uri. Într-un domeniul dominat de francize precum Battlefield, Call of Duty și, eventual, Doom sau Quake, performanța nou intratului în competiție a fost cu atât mai spectaculoasã.



Pe lângã fanii unei experiențe multiplayer unice, au existat însã cei au fost dezamãgiți. Foarte mulți au fost convinși cã în respectivul univers SF, dominat de roboți imenși și soldați cu costume futuriste, exista loc de o campanie single player. La momentul respectiv însã, cei de la Respawn Entertainment, într-o oarecare mãsurã probabil, au fãcut un experiment cu Titanfall și au decis cã e mai bine sã-și investeascã toate resursele în multiplayer.

Din fericire, mai este foarte puțin timp pânã la lansarea Titanfall 2, iar acesta va include și un set de misiuni pe care sã le duceți la bun sfârșit singuri, fãrã vreun partener din celãlalt capãt al planetei. Deși existența campaniei single player era cunoscutã de mult timp, prin intermediul trailerului de mai sus înțelegem mai bine cum se vor desfãșura lucrurile în acele misiuni și care vor fi particularitãțile ce vor defini, sperãm, din nou, o experiențã unicã.

Citeºte ºi: Campania de prevenire a accidentelor rutiere „Sfinții Neoctrotitori ai Smartphone-Șofatului”, criticatã de preoți
Din câte se pare, poveste din Titanfall 2, pe care voi, ca jucãtori, veți fi nevoiți sã o parcurgeți, pleacã de la un tânãr soldat. Acesta, dupã mai multe experiențe, va ajunge sã trãiascã și el legãtura foarte puternicã pe care trebuie sã o experimenteze un pilot cu titanul sãu Mech. Deși subiectul nu pare foarte profund, trailerul efectiv este foarte bine realizat și s-ar putea sã vã sensibilizeze un pic. Nu putem decât sã sperãm cã același sentiment îl vom trãi și dupã ce instalãm jocul.

Titanfall 2 se va lansa de 28 octombrie, în aproximativ 4 sãptãmâni pe Xbox One, PlayStation 4 și PC. În condițiile în care primul titlu nu a ajuns pe consolele Sony, amatorii de PlayStation sunt probabil cei mai entuziasmați de acest anunț.


...
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Video games  


The time now is 27-04-2024, 02:55:42
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x