User
Pass
2FA

Reclamatie .

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zmx.freakz.ro -> Complaints & Unban Requests
Author Message243
IzzaBella

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 25-10-2016 11:44)

Votes: 1

Post Posted: 23-10-2016, 02:11:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul meu : IzzaBella
Nick-ul reclamatului : Z0Mb1bOy sau ceva in acest gen .
Ip (amx_showip in consola) : [ Imi pare rau dar aici nu am reusit sa fac pentru ca a , iesit . ]
Motiv : team + mult mai multe poze cu amenintari .
Dovada (obligatoriu) :

- Dovada cand imi cerea sa fac team cu el Klick aici => http://imgur.com/39oDn3I
- Doavada cand imi garanta ca eu voi lua ban pe acest server desi el nu are nici un drept sa ma ameninte cu asa ceva Klick aici => http://imgur.com/6hirH86

[ Nu am crezut ca se va ajunge chiar pana aici am crezut ca va inceta pana si cu " Boo! " s-a certat pe server ca sa inceteze o data , dar nu s-a putut intelege omul cu el .
Iar cu acea amenintare cu ban nu stiu ce sa spun voi decideti cat si cea despre team nu mi-se pare corect ca un play-er sa ma ameninte cu ban + faptul ca se vede foarte clar ca mi-a propus sa facem team . ]

# Imi cer scuze pentru ori ce greseala gramaticala avuta in aceasta reclamatie .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
xXxLavyxXx27

[Snitz']

Status: Offline
(since 16-01-2025 22:28)

Votes: 406

Post Posted: 23-10-2016, 07:36:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pt o propunere de team nu am de ce să ii dau ban, mai cu seamă că tu nu ai acceptat-o si nu ai făcut team cu el.
Pentru amenințarea aia poți să îl ignori. Atâta timp cât nu ai făcut nimic rău nu ai de ce să iei ban.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by xXxLavyxXx27, 23 October 2016 05:36

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zmx.freakz.ro -> Complaints & Unban Requests  

The time now is 13-08-2025, 22:20:52
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password