User
Pass
2FA
 
 

Omul care a supravieþuit fãrã mâncare timp de 382 de zile

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Science
Author Message567
scipioaa

[Wicked Sick]



Status: Offline
(since 18-12-2021 07:57)
Joined: 29 Dec 2014
Posts: 10134, Topics: 1804
Location: Romania

Reputation: 1608.2
Votes: 600

Post Posted: 25-10-2016, 10:53:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Majoritatea oamenilor pot supravieþui fãrã mâncare câteva sãptãmâni, dar în cele din urmã inaniþia îi va ucide.

Determinarea limitelor în care o persoanã poate trãi fãrã resursele vitale fluctueazã. Poate trãi fãrã apã cel puþin o sãptãmânã, însã în cazul mâncãrii timpul poate varia.

Angus Barbieri nu a mâncat nimic timp de 382 de zile, pânã la sfârºitul zilei de 22 iulie 1966. În cazul lui Barbieri existã foarte puþine documente, câteva ziare vechi ºi un raport medical publicat în revista medicalã Postgraduate, în 1973.

Conform raportului, Barbieri a mers la departamentul de medicinã din cadrul Royal Infirmary din Dundee, Scoþia, cu un an înainte de eveniment, pentru a cere ajutor. În acel moment tânãrul era ,,groaznic de gras'', conform medicilor. Acesta cântãrea 206 kilograme, iar doctorii i-au cerut sã renunþe la mâncare pentru câteva zile. Dupã ce zilele au devenit sãptãmâni, Barbieri ºi-a dorit sã continue programul. Absurd ºi totodatã riscant, ,,postul'' pentru mai mult de 40 de zile este considerat extrem de periculos, însã acesta dorea sã ajungã la greutatea doritã de 81 de kilograme, aºa cã a continuat dieta.

Bãrbatul a þinut dieta în mare parte acasã, ducându-se la spital doar pentru analize ºi verificãri. Analizele la sânge au demonstrat cã era funcþional deºi era hipoglicemic, fapt ce i-a asigurat pe medici cã tânãrul nu mânca.

Barbieri consuma vitamine câteodatã în timpul dietei, inclusiv potasiu ºi suplimente cu sodiu. Acestuia i-a fost permis sã bea cafea, ceai, apã mineralã. Acesta a afirmat cã uneori punea puþin lapte sau zahãr în cafea sau ceai, în special în ultimele sãptãmâni din dietã. La sfârºtiul postului, acesta a ajuns la greutatea doritã, de 81 de kilograme.

Postul lui Scotsman este un exemplu extrem de înfometare, dar a existat un bãrbat numit Dennis Galer Goodwin, ce a þinut greva foamei timp de 385 de zile, pentru a-ºi susþine nevinovãþia atunci când a fost încarcerat pentru viol. Dupã a 385-a zi acesta a fost hrãnit forþat printr-un tub.
Sursa.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Science  


The time now is 27-04-2024, 21:10:29
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x