User
Pass
2FA

[REZOLVAT] Reclamatie Andrey_Youtuber.

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Complaints
Author Message476
customiz

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 14-11-2016 18:12)

Post Posted: 05-11-2016, 17:40:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: customiz
Grad: Player
Nick-ul reclamatului: Andrey_Youtuber
Gradul reclamatului: Player
Motivul reclamatiei: Kill in propria protectie, l-a pacalit pe DaniCigBock pentru a veni pe propria protectie, puteti vedea in "alte comentarii"
Regula incalcata:
Admini online: Era Dark Wolf, si i-a spus sa faca reclamatie.
Ora si data: 04.11.16
Dovada: http://imgur.com/a/YZFWV

Ate comentarii:

Ok, eu nu plang pentru orice fapta desavarsita de vreun player sau.. pentru ca nu ma pun la mintea celor care fac aceste lucruri.
Prietenul meu, cu care eram pe skype (DaniCigBock), a fost omorat de acest player (Andrey_Youtuber), pe protectia lui Andrey. Cum?
Pai, puteti intreba mai multi player de spam-urile lui Andrey cu: " vand 2 stack-uri de diamond, vand spawner de scheleti".
Bun, prietenul meu, DaniCigBock era interesat de spawner-ul de scheleti. Mi-a spus ca se duce la el folosind comanta /tpa pentru a vedea spawner-ul, dupa ce Andrey i-a spus sa dea tpa si s-au inteles la un pret (parca 4k) marog, nu asta e important. I-am spus sa nu-si dea tpa la el cu itemele sau cu armurile, pentru ca risca sa fie omorat. Si chiar asa s-a intamplat, dupa cum vedeti in chat, din screenshot-ul lui "DaniCigBock was slain by Andrey_Youtuber". Deci l-a pacalit pentru a-i fura itemele, omorand-ul, dar cred ca a fost prea suparat si l-a omorat si asa, chiar daca n-avea ce lua dupa ce-l omora pe Dani. -. Da, recunosc, l-am omorat, i-am spus daca imi da 2 stack-uri de diamond pe 3k si am reusit sa dau tp la el, am facut fix ceea ce a facut si el. Nu mi se pare normal sa se intample chestii d-astea, nu aveam nimic cu baiatul daca el nu ii facea chestia asta lui Dani.

Da, merit banul de 12 ore, dar propun si banarea lui tot pentru 12 ore, ca sa fie totul chit, nu sa ies eu sau Dani in minus. De acum o sa luam totul de la shop-ul lui Wolfe976 sau al oricarui player care are shop, nu de la oricine care vor sa pacaleasca playerii. Sper ca am fost destul de inteles, nu imi e de ban-ul de 12 ore, imi e de fapta lui Andrey, care vrea sa se scoata nevinovat, pacat - !

O zi buna, multumesc !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
NewBest

[MC Freakz Staff]

Status: Offline
(since 30-01-2023 00:15)

Votes: 115

Post Posted: 05-11-2016, 18:37:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Multumesc pentru timpul acordat pentru clarificarea evenimentelor.
A ajuns la mine un screen-shot de la versiunea initiala a reclamatiei lui Andrey_Youtuber: http://imgur.com/4VPyQ1T
In cazul acesta, respectivul va primi ban pentru hack. A fost si vina mea ca i-am acceptat reclamatia cu o dovada taiata, imi pare rau pentru asta.
Nu osa mai verific in log ce ai explicat aici, dar in schimb cand voi stabili sanctiunea pentru el voi lua in considerare ce ai spus si faptul ca tot el a facut gura mare dupa ce a inselat jucatorii si a folosit un hack.

Andrey_Youtuber a primit ban 4 zile.

Closed.

1 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by NewBest, 05 November 2016 16:37

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Complaints  

The time now is 27-02-2025, 21:57:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x