User
Pass
2FA

Propuneri Sarbatori !

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message366
Bleach*AnimeAWP

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 03-01-2017 15:49)

Votes: 8

Post Posted: 23-11-2016, 11:49:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dragii mei, decat sa va certati , mai bine da-ti-mi niste raspunsuri creative. Am niste propuneri.

1. Sa se introduca pluginul care iti va da ammo cat stai pe server continuu .
1minut= 1 ammo
5minute= 5 ammo .. etc.. ! Nu cred ca este mult 30 de ammo maxim pe harta, alea le faci dintr-un incarcator. Orice este gratis este bine venit. Romania !

2. Vin sarbatorile , trebuie sa oferim "cadouri" . Vin cu o propunere, cand e un owner pe server si schimba harta , cine iese pe primul loc pe harta , urmatoarea mapa va avea 2 moduri la alegere(Sniper, armmaghedon etc..) . Evident, nu are voie acelas jucator sa primeasca moduri, este normal ca poate isi alege sniper si face fraguri.. urmatoarea harta tot el iese !

3. Daca tot am vorbit despre moduri, cu ocazia sarbatorilor, in fiecare weekend sau la o ora anume, 3 runde pe harta timp de 2 harti pe zi, sa se bage numai moduri , asa se mai distreaza lumea si ii tinem pe server ! 3 runde consecutive anuntate , doar moduri !

4. Am stabilit sa mentinem jucatorii pe server, dar trebuie sa ii mentinem si pe forum . Propun o loterie pe forum, fiecare participat se inscrie cu numarul postului cu care sa inscris ! Daca sa inscris al 3-lea in concurs, normal ca numarul lui va fi 3 ! Cand se vor strange 10-15 concurenti, intram pe random.org, punem la numere intre 1 si... cati sau inscrisi.. si random extrage 1 sau 2 norocosi !
-

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
dorniX

[~~~]

(since 11-08-2019 10:17)

Votes: 8

Post Posted: 23-11-2016, 14:02:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Propunerea 1: Nu se poate face in momentul de fata pentru ca ar trebui sa se reseteze dupa toate creditele,si nimeni n-ar vrea asta.
Propunerea 2: E buna, zic ca e ok.
Propunerea 3: E plauzibila.
Propunerea 4: Majoritatea jucatorilor de pe server din pacate n-au habar cum sa se foloseasca de forum sau cum sa navigheze pe el,iar eu n-am nici rabdarea nici nervii necesari sa le explic etapele procesului de a face cont,a posta , ca dupa sa ma trezesc si cu o tona de off-topic pe fiecare sectie aparte. Asta cam pica,dar vedem cum decurg treburile.
1 -
2 +
3 +
4 /

0 0

Back to top
chucky.dani

[Mentally Stable]

(since 13-02-2018 16:04)

Votes: 3

Post Posted: 23-11-2016, 15:53:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La fel s-ar putea face 1/2 nemesis free/zi sau la 2 zile dar fara a fi stabilita o ora , astfel zic eu ca playerii ar sta on cat mai mult asteptand aceasta runda dupa cum a fost si pana acum cand se facea fun era serveru 23/24

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Freakz*DuLceTeL

[S3X*p3rMaN3nTy; x ]

(since 09-04-2022 10:29)

Votes: 668

Post Posted: 23-11-2016, 19:42:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dorniX wrote:
Propunerea 1: Nu se poate face in momentul de fata pentru ca ar trebui sa se reseteze dupa toate creditele,si nimeni n-ar vrea asta.
Propunerea 2: E buna, zic ca e ok.
Propunerea 3: E plauzibila.
Propunerea 4: Majoritatea jucatorilor de pe server din pacate n-au habar cum sa se foloseasca de forum sau cum sa navigheze pe el,iar eu n-am nici rabdarea nici nervii necesari sa le explic etapele procesului de a face cont,a posta , ca dupa sa ma trezesc si cu o tona de off-topic pe fiecare sectie aparte. Asta cam pica,dar vedem cum decurg treburile.
1 -
2 +
3 +
4 /

La 1,nu nu ar trebui sa se reseteze toate,e un plugin,care se seteaza,n-ar avea de ce sa se reseteze toate..

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
DriNNker.

[Dj Drink]

(since 12-11-2023 19:57)

Votes: 91

Post Posted: 23-11-2016, 19:47:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

M-am gandit la altceva...sa facem un concurs "Random" Adica...o sa fac un model...in care jucatorii sa aleaga de la 1 la 10 un nr..numarul va fii extrans prin Random.org zic ca e mai usor si mai simplu, asta e asemanatoare cu propunerea 4:
Ca si castig se va ofeii 1 saptamana VIP.

Cat despre porpunerele lui Anime nu sunt deacord cu nici 1..va dati seama ce haos sar face pe srv? moduri peste moduri, plangeri ca si el vrea mod sa nu ma zic..ca la fiecare mod ies 2-3 playerii..ganditi-va daca bagam 3-4 moduri + castigatorul de pe harta care a fost.
Cat despre Plugin o sa iau legatura cu Jon sa vad daca ma poate ajuta.

YT: DJ DRINK

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 17-12-2024, 06:22:32
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x