User
Pass
2FA

Merlin2trades

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message744
Spo0kY

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 05-06-2010 17:37)

Votes: 4

Post Posted: 26-02-2010, 15:36:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vreau sa ii se scoata adminul lui Merlin2trades pentru ca nu este in stare sa faca nimic bun ! in primu rand da ban fara motive.. chiar eu am luat 2 ore ban fara nici un motiv... in al 2lea rand nu spune regulile si nu se implica , insa Pustiu mi se pare potrivit pentru admin deoarece cunoaste toate regulile si sar implica mai mult de cat merlin2trades..
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
pustiulica

[Mentally Stable]

(since 22-04-2012 16:18)

Votes: 6

Post Posted: 26-02-2010, 15:41:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

No comment :\, dar cam asa e :p

LOOSSSEEERRR!
0 0

Back to top
merlin2trades

[Astronaut]

(since 08-08-2011 09:42)

Votes: 8

Post Posted: 26-02-2010, 15:48:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ban au luat fluturas 60 min am zis fara he pe harta de cutite a luat kick dupa aia ban si inca unu tot din acelasi motiv am mai dat unu de 60 sau 100 min nu mai stiu nick .....a mai luat azi 26.02.2010 extreme dupa ce am zis ca nu e voie pe harta pe de_dust2_long..... Unde am dat ban 2 ore prietene invata sa socotesti 2 ore inseamna 120 de min... nu dau mai mult de 100 min te duci afara te racoresti te calmezi si dupa aia intri si vb frumos si normal..
Vrei sa faci reclamatie zii ora si data cand ai luat ban daca am gresit cu ceva ok .. Imi asum raspunderea pt actiunile mele
Gag dau cand ma enervezi repetand aceasi chestie de 1000 de ori sau cand jignesti unul sau mai multi admini sau cand va apucati ca idioti sa strigati codat de fiecare data cand muriti ca va da unu head ca voi sunteti super jucatori in pgl si daca va face unu gata e codat este un anumit procedeu de a anunta codati invata sa il folosesti si tu si restu pana atunci ciocu mic.. vrea admin pustiu sa faca cerere nu sa puna pe alti sa faca reclamatii aiurea..

===BUFU=== ==By Us *** You==

Io's *** ala mare "i own your soul"
powered by mata

Bucuresti pe langa otopeni joc CS din MIG -
Imagine luata de pe gamebana.com nu ma mai frecati cu avataru ca are altu etc e free deci asta ete
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
pustiulica

[Mentally Stable]

(since 22-04-2012 16:18)

Votes: 6

Post Posted: 26-02-2010, 15:51:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

merlin2trades eu nu am pus pe nimeni sa faca reclamatie:|

LOOSSSEEERRR!
0 0

Back to top
Spo0kY

[Mentally Stable]

(since 05-06-2010 17:37)

Votes: 4

Post Posted: 26-02-2010, 16:17:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

poi crdm ca pustiu nu mo pus sa fac reclamati aiurea ..am spus ce am avv pe suflet.. eu nam nici o treaba cu pustiu .... chiar mas bucura sa ia ptc cand u nu esti sunt ff multi codati... si credema ca stiu cand un ppl este codat... totusi cat bulan trb sa ai sa dai 9 headuri deodat ? sa fim seriosi ...
0 0

Back to top
merlin2trades

[Astronaut]

(since 08-08-2011 09:42)

Votes: 8

Post Posted: 26-02-2010, 16:23:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reclamatiile dumneavoastra trebuie sa indeplineasca anumite conditii:

1. Sa fie inteligibil si bine precizata;
2. Sa se pastreze un limbaj decent;
3. Sa fie insotita de o dovada sau cel putin doi martori;
4. Sa se precizeze numele jucatorului/adminului reclamat;
5. Printscreen cu dovada care sa sustina tema reclamatiei;
6. Printscreen cu lista de playeri de pe server, printre care si reclamatul. scrie "amx_who" sau "status" in consola.

Orice reclamatie care nu indeplineste aceste 6 conditii va fi inchisa pana cand reclamantul va avea o reclamatie dupa model.

===BUFU=== ==By Us *** You==

Io's *** ala mare "i own your soul"