User
Pass
2FA

70 de dolari te costa daca pierzi o casca AirPods

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> IT
Author Message545
Summer :)
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 31-12-2016 13:36)

Votes: 38

Post Posted: 18-12-2016, 16:34:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Impreuna cu iPhone 7 au fost prezentate si castile AirPods, acele casti bluetooth care au acelasi design ca cele clasice, doar ca nu au cablu. Sunt banale si le poti pierde foarte usor, pentru ca nu au nici un fir de legatura intre ele cum au alte modele de la concurenta. Riscul sa iti cada din urechi este mare, iar plata si mai mare.

Castile costa 160 de dolari, mult pentru cat ofera, dar sunt Apple. Daca ai pierdut o casca te costa doar 70 de dolari sa o inlocuiesti. Nu stiu ce parere aveti voi, dar mie mi se pare absolut penibil. Pe langa faptul ca sunt scumpe, le mai poti pierde si foarte usor. Iar daca le pierzi, platesti mult. La banii respectivi poti gasi casti mult mai bune, insa trebuie sa recunosc ca cele standard din pachet, cele cu fir, sunt foarte bune. Eu le folosesc zilnic si am renuntat la pereche over-ear de la Sony in favoarea lor.

@Summer

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> IT  

The time now is 07-02-2025, 10:34:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x